Az állami földek eladása ellen tiltakozó Élőlánc Magyarországért mozgalomhoz csatlakoztak. A Kossuth téri demonstráción az LMP és a PM is képviselteti magát.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Migrásokat terelésként felhasználva megy a földmutyi a háttérben...
Sziszifusz
@Horizont: 16:07
Jobb későn mint soha.
Végre egy hír ami nem a bevándorlókkal foglalkozik. Volna egy pár dolog ami megérdemelné, hogy mindenki megismerje. Azok is, akik most emelik Orbán Viktort a fellegekbe emelik, hősi szólamokat fújnak róla.
Sziszifusz
@Horizont: 16:33
Már az is mindegy volna, hogy kik fognak össze a kormány leváltására. Egy cél a fontos: ennek a társaságnak el kell tűnni a politika világából. Ha ez megtörténne akkor jöhetne, egy tisztességes választás során, a pártok megmérettetése, új kormány alakítása.
Hellcat
Migrásokat terelésként felhasználva megy a földmutyi a háttérben...
Sziszifusz
@Hellcat: 17:08
A földmutyi is ... és még több minden.
Hellcat
@Sziszifusz: Persze...ez csak 1 a sok közül amihez kell a migránsos elterelés.
nemkati
@Horizont: @Sziszifusz: @Hellcat: Pont azon gondolkodom már egy jó ideje, hogy miközben már mindenkinek hányingere van a migránskérdéstől ami már a csapból is folyik hónapok óta, azalatt a szemét fideszesek szétlopják az állami földeket, elvándorlásra kényszerítik a fiatalok tömegeit, romba döntik az oktatást és az egészségügyet, 6-7 millós fizetéseket szavaznak meg maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.