Köztudott, hogy a magyar vezető politikusok külföldi elit kórházakba járnak, így személyes tapasztalatuk nem nagyon lehet arról, mit műveltek az elmúlt években az egészségüggyel.

Ezért fontos, hogy közreadjuk, a lehető legtöbb embernek megmutassuk azokat a képeket, melyek dokumentálják ezt a döbbenetes és vérlázító felelőtlenséget, mely ide juttatta a magyar egészségügyet.

Kirohad az ajtó, mállik a vakolat a Szent János Kórházban

Ezt a fotót olvasónk, Kerka küldte be. Mint írja, a minap a Szent János Kórházban járt, ezt látta, lefotózta. Különösebb kommentár nem kell hozzá, a kép önmagáért beszél.

Levelében azt kérdi: Kell-e nekünk a sok stadion, vagy inkább működő kórházakra lenne szükség?

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bátor kisjany vagy, KERKA, koszi, hogy feltetted, de azt hiszem, süket fülekre es vak szemekre találsz ha valaki kompetens véleményét várod, olyan sűrű kussban fognak maradni, ahogy illik. Sajnos a barátnőmnek 2 hete volt ott olyan élménye ami leginkább egy horrorba illene. Csak remélni tudom, hogy Te nem szorulsz ennek a korhaznak a " szolgaltatasaira"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Bátor kisjany vagy, KERKA, koszi, hogy feltetted, de azt hiszem, süket fülekre es vak szemekre találsz ha valaki kompetens véleményét várod, olyan sűrű kussban fognak maradni, ahogy illik. Sajnos a barátnőmnek 2 hete volt ott olyan élménye ami leginkább egy horrorba illene. Csak remélni tudom, hogy Te nem szorulsz ennek a korhaznak a " szolgaltatasaira"!
volvós
Csak igy tovább, KERKA !!! Neked hiszünk mindannyian,
ezeknek a f@sz illetékes politikusoknak kivánom, hogy ezekbe a
lepukkadt kórház valamelyik elfekvö részlegében
várjanak a sorsukra... Mocskos bagázs !!!
kkalman
Felháborító, hogy a 21. században így néz ki egy kórház. Még akkor is, ha a kép tanúsága szerint egy lezárt része van a a kórháznak az ajtó mögött. (Az ajtón ott fityeg a lakat.)
verőce21
Rég megérett a bontásra ott néhány épület.
Évszázados ispotály, pavilonos szerkezetű, 744 aktív ággyal.

nepszava.hu/cikk/1065585-csendben-gyozott-a-szent-janos-korhaz
emerencia
A mi városunkban is (megyeszékhely) kb így néz ki a nagyesztékának nevezett intézmény főbejárata. Születésemtől fogva legtöbbször itt kötök ki, ha valami bajom van. Vannak modernebb egészségügyi intézmények is de azok vagy megfizethetetlenek a pórnép számára vagy nem passzolnak az adott betegséghez. Csak szerencse kérdése, hogy az ember meggyógyul-e az orvostudomány által egyébként gyógyítható betegségéből. :-(
1magyar
Ez valami iszonyat, olyan mintha száz éve nem járt volna benne senki.
nezelodo
Az ország jobban teljesít. Sokkal gyorsabban rohad szét ez eü. is mint annak elötte bármikor. Szóval lehet hinni az állami propagandának.
simmering73
Tovább is van mondjam még? A reformok működnek.
wagabund
bátorkodom jelezni, hogy a stadionok az egészségnevelés részét képezik, ha valaki oda jár, akkor nem kell kórház..

jó, tudom...az én anyám...de hát most ez a trendi..énekeljük kórusban , hogy sose halunk meg!
nezelodo
Azért élnek a régi, a leendő naaagy ember üzenetei. A panelproli tömegnek nem kell korház, majd imádkozik értük a térdre imára szólított csuhás csoport az akkori parlamentből, a felújítás meg a Rétvári lelki megújulása által készül el. Csak azt nem értem a stadionok miért nem a focitudásból épülnek?
magyarbakancs
Az az érdekes ,hogy minden más baromságra van pénz.
Gondolom a vezér nem ilyen intézetben gyógyul.
Aki Én
Csizmás, Farkas, Szandi, CÖF...
HOL VAGYTOK???
karma1
@wagabund: Dragasagom, aki ugy 70 es 80 kozott van, megis mi a lof@szt csinalhatna egy stasionban, ugy egeszsegre nevelesileg? (Ja, es nem hiszem, hogy a csuti stadiont a felbemaradt orias megnyitna akarcsak a csuti atlagfiatalsag elott is, ugyanezzel a celzattal...

Azzal egyutt igazad van, kell az egeszseges elemodra neveles, de annak resze a megfelelo egeszseges taplalek, es a megelozo orvosi szuresek is, mint pl. a mar nem kotelezo tudoszures, ...(Magyarorszagon ujra jegyzik a tudobajt...Igaz, ezzel is kozelebb kerulunk tortenelmileg horthy miklos vitezlo ellentengernagyunk korahoz, mert a tudovesz akkor is divatos betegseg volt...:o((((
karma1
@Aki Én: Te, nekem egyaltalan nem hianyoznak, de legalabb veroce erez valami olyasmit, hogy talan megse igy kene kineznie egy korhaznak...:o((
Hellcat
Mert a reformok működnek...csak a képek és a számadatok nem ezt mutatják...de amúgy nagyon jól működnek hidd el!
zöldszem
Bravó!! Tündérország bejárati ajtaja!-:((((
JAJMÁR
Beleillik a problémamegoldás újszerű módszereibe! A kitiltás, megvonás, lemondás, elzárás, bekerítés, lepusztítás is megoldja a gondokat, mert ami nem látszik, az nincs, amit nem gondoznak, az előbb utóbb eltűnik!
A betegnek még mindig marad 2 esélye: vagy meggyógyul, vagy nem. Minek oda kórház?
nemkati
Az a beteg, aki ide belép, ott azonnal feladja a küzdelmet. :(
Aki Én
@zöldszem: 10:18 Jó!!! Sajnos ezrével vannak a ilyen videók. Azért arra kíváncsi lennék, hol vannak most azok a hívek akik ott tapsoltak?
Fradigege
Oda kell hívni a kórház gazdasági igazgatóját és felelősségre vonni, hogy ez az állapot hogyan maradhatott fenn. Ha nincs rá pénz, akkor jegyzőkönyv. Értesíteni a feletteseket, a minisztériumot. A felelősség ekkor nem a kórházat terheli. 4 évente lehet üzenni az elitnek.
zöldszem
@Aki Én: Sajnos ugyan ott! Még mindig sokan vannak, akik isszák minden szavát és nyalják a valagát.
Orbánisták...
Nekik nem kellenek érvek, elég, ha a vezír mondja az igét.
Az orbánizmus nem politikai nézet, hanem vallásos hit.
Egy orbánista fő tulajdonsága, hogy hiszi a hihetetlent.(Meggyőzni őket bármilyen észérvvel nagyjából olyan vállalkozás, mint egy vaknak elmondani milyen színes a szivárvány)
dömdödöm
A fél korház rohad mint a Magyar egészségügy :-((((((((((((((((
picike
ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel ! ( egyébként lakatolt részleg ugy látom
szaboria1
@sentinel216: Már 1991-ben is így nézett ki 1 hónapig feküdt ott a párom.
szaboria1
@zöldszem: 10.18-ra vajon meglehet e most tenni, hogy ezt mi is mondjuk?
KERKA
@karma1: Köszönöm az aggódásod, de hálistennek nem szorulok kórházi kezelésre. Mint magánember jártam ott, és az a fránya fényképezőgép mindíg nálam van :))
Mivel lohasztó volt ezt látni, ezért megosztom veletek.
picike
@KERKA: ez melyik része a kórháznak ? csak nem a pince része ?
csa-csa
@sentinel216: hol volt akkor az Orbán! ilyen állapothoz legalább 40 év kellett!
egyformán ba@tt és azóta is ba@ik mindenki mindenre!!
volvós
Nos, Hölgyeim és Uraim !!!
Ez az a bizonyos János kórház, ahol a kék lámpával,
szirénával érkezö Rohamkocsinak ( is ) ki kell fizetni
az intézmény udvarán a parkolást !!!
Akkor miért csodálkozunk a balkáni állapotokon ???
zöldszem
@szaboria1: ma, 13:59
Nem nem mondhatod, mert liberálbolsevikhazaárulómagyarellenesgyurcsánybajnai vagy!!
Kihagytam valamit?
zöldszem
@KERKA: A felújításra szoruló stadionokról, biztos nem tudnál ilyen képet küldeni!
Ott ilyen biztos nincs!
Csizmás Kond
@KERKA: Gratulálok ! ..csak most figyeltem fel hogy te fotóztad...:)
KERKA
@zöldszem: 18.38 Namostan nem vagyok egy stadion látogató, a felcsutinál az volt a szerencsénk, hogy a biztonsági őr beengedett lépni a kapun belül 1 méterre. A fényképezés valahogy nem tetszett neki, nem is értem, hogy miért nem:))
zöldszem
@KERKA: ma, 18:50
Na ugye, hogy ugye...
Most is valamelyiket bontják, és a bontott anyagot máshol felhasználják.. akkor nincs olyan xar állapotba.
Ha ezt az ajtót kicserélnék ezt biztos nem lehetne felhasználni...
KERKA
@zöldszem: Sajnos itt már olyan mértékű az elhasználódás, itt már az enyészeté lesz minden.

444.hu/2015/04/02/megszunhet-a-janos-korhaz/
justhpeter
Igaz, hogy kórház régi, a teljes egészségügy lepusztult, de az államtitkár vadi új.
enslaved
Akár egy lépcsőházban is fotózhatta...
izo
@volvós: Gondolom az elmúlt 5 évben rohadt el az az ajtó!
zöldszem
@enslaved: Kérdezd maga @KERKA:-t a beküldőt!
rbela
A Népnek ez is megfelel, a következő választásig, akkor megint igérnek mindent, csak semmi nem valósul meg.
karma1
@volvós: Es ahol a proszekturan lerohadt a hutoberendezes a holttestekkel... @csa-csa nem 40 evvel ezelott, hanem par honapja... (orban mar 5 eve lopja az orszagot, ez mar mind az o bune, a parkolasi dijat is beleertve...)
karma1
@Csizmás Kond: Eleg lassan jut el a fejedbe az informacio:
:" Ezt a fotót olvasónk, Kerka küldte be. Mint írja, a minap a Szent János Kórházban járt, ezt látta, lefotózta. Különösebb kommentár nem kell hozzá, a kép önmagáért beszél."
Ugy tudom, KERKAnak meg nem jar kulon fotoriporter, igy nagyon valoszinu, hogy O maga fotozta... Okostojas... Kar volt megszolalnod...
karma1
@picike: Ne legyen mar ennyi eszed! PINCE!??? Es a pincebol LEFELE vezetnek a lepcsok? Marha okos vagy, nemcsak picike...:o(((
karma1
@szaboria1: Az lehet, hogy mar lassan 30 eve igy all, DE: en nem nagyon hiszem, hogy KERKA csak azert ment volna oda, hogy EZT az ajtot lefenykepezze, ugy sejtem, O nem egy oknyomozo fotoriporter, de ha egy epuleten BELUL, ahol komoly hygienes eloirasoknak kellene megfelelnie a BARMILYEN osztalyoknak, (Belgyogyaszat, sebeszet, onkologia, rheumatologia, traumatologia, stb), ott ez EGYALTALAN nem megengedheto.! Es tudod az a rettento, hogy a korhaz igazgatosaga meg arra sem vette a faradsagot, hogy egy rohadt A4-es irolapon kiirta volna az ajtora, hogy "Epitesi terulet, belepni tilos," vagy ilyesmi, hogy a veletlenul arra tevedoben nehogy kitorjon a sikitofrasz, hogy oda kell mennie esetleg valamilyen kezelesre.
Az az egy cetli ingyen lett volna, a felelossegerzetet pedig nem lehet beleverni emberekbe, az vagy megvan, vagy nincs meg egy vezetoben, pedig meg kene, hogy legyen...:o((( Ez annak a kovetkezmenye, hogy orban kormanya naponta megmutatja nekunk, hogy nem Amerika, hanem Ma.o. a nagy lehetosegek hazaja, na meg a kovetkezmenyek nelkulisege... Itt barmit megtehetsz, nem utod meg a bokadat erte, hanem pl. a NAV elerol atulhetsz egy meg zsirosabb allasba, akarmilyen alkalmatlan is vagy arra a beosztasra. Szegyen, ami otthonn folyik, az is baj, hogy 1991-ben is mar igy nezett ki, de az egyenesen BUN, hogy a nagy korszakvaltas utan is csak igy nez ki, pedig mas volt az egeret...:o((
szaboria1
@karma1: Tavaly voltam a bajai kórházba trombózissal akkor még nem volt az új épület átadva ott is borzalmasan nézett ki a régi épület. A folyosón a járó lapok mozogtak.
karma1
@karma1: egeret - igeret,... (Hihi, ugy se rossz...:o))))
Levendula
Ugyan már, kit érdekelnek a kórházak ?!?! csak az a fontos, hogy "Egész szinteket vesznek ki a TEK-nek"
Aki Én
@enslaved: 19:18 Ott fotózta te majom! A kórház lépcsőházában. Neked is hihetetlen, hogy ilyen állapotok uralkodnak NEMzeti kormányunk alatt, mi?
Menj el, nézd meg. Ha megvolt, véleményezd újra. De gondolom akkor valami mentséggel jössz vissza, mert ha ez a fidesz alatt történik, akkor minden ok.
Csizmás Kond
@karma1: Miért kel, belekárognod olyan dolgokba amihez fogalmad sincs ?
Kerkának a tegnap gratuláltam mert csak akkor olvastam el a cikket és azelőtt nem láttam, hogy miről van szó,ki írta vagy ki készítette a fotót, tehát mi volt benne olyan sörnyű dolog ami ilyen madárhangokra kényszerített ?
karma1
@Csizmás Kond: 18.44-kor, 37. hsz-kent gratulaltal a MIHEZ? A roggyant ajtohoz? Az ujsagcikkhez? Magyarazd mar el , hogy mi a turohoz szoltal hozza??? Mert hogy a cikket el sem olvastad...

Mi van, ki volt adva onkentes partmunkaba, hogy ma ki kell osztanod 3 dicseretet es 4 kokit? (Utobbiakat nekem?)

Kulonben meg karog a hollo, meg te, fog vissza magad, rovidszoru...
Csizmás Kond
@karma1: Karmához elég régi ismeretség köt...szóval vannak olyan dolgok amit te nem érthetsz...és a fótó készítéséért az alkotáshoz gratuláltam nem a rozsdás ajtónak...
...és a károgásról...ezt te írtad " Kar volt megszolalnod "...na innen adódott az ötlet...:))
karma1
@Csizmás Kond: Legalabb otletes vagy , Cicus, ez jo riposzt volt! Hihi... (De azert en nem vagyok egy varnyu, te man...:o))))
Csizmás Kond
@karma1: ...szeretem ha a dolgokba néha egy kis izgalom kerül...:)
karma1
@Csizmás Kond: Ez inkabb vidamsag volt... Lotto fonyeremeny? Adriai tarsasut?
Csizmás Kond
@karma1: ..egyre jobban imádom a magányt és a csendet...inkább maradok...:)
zöldszem
@Csizmás Kond: ma, 10:50
Ha magányra vágysz válts jegyet egy magyar bajnoki foci meccsre..-:)))

Kerékpározás után, jössz velem egy kicsit buszozni?
propeller.hu/itthon/3161523-oke-rendben-mutassanak-ennel-abszurdabbat?all#c1444533
csa-csa
.."személyes tapasztalatuk nem nagyon lehet arról, mit műveltek az elmúlt években az egészségüggyel."
be se tennék a lábukat egy - ma már - közkórházba! ha mégis, úgyis külön szoba, nyalás-falás, stb.. meg amúgy is ba@nak az egészre 30 éve!!
DR Eric CARTMEN
És akkor mi van ha szétrohad ? Ott van tőle 2 percre az új fradi stadion ! Tessék azt nézegetni ! Ezek már semminek nem tudnak örülni !
Csizmás Kond
@zöldszem: nem kedvencem a foci...:)...te szereted ?
KERKA
@enslaved: 19.18. Van benne valami, mert a nyóckerben vannak olyan lepukkant lépcsőházak, penészes, büdös:))
De fotóztam szép festett üvegablakokat is, bejárati kapukat és loggiákat is. :))
De tényleg voltam a Jánosban, magánügyileg.
zöldszem
@Csizmás Kond: Nem, nem szeretem a focit!
Ezt írtad:".egyre jobban imádom a magányt"
Stadionjaink lelátói elég hézagosak, szinte magányosnak érezhetjük magunkat benne...
Tudom nem erről szól a cikk, csak addig míg egy kórház így néz ki, talán még sem stadionokat kellene építeni. Amikben érdektelenség miatt üresek a lelátók, és ráfizetésesek.
Mi a helyzet a buszmegállós cikkel?
Csizmás Kond
@zöldszem: ...na nem annyira hogy remetének álljak...:)
a stadion és a kórház hát nem is tudom...azok soha nem egy alapból voltak finanszírozva.
A buszmegállós videó szerintem egy keresett téma. Szerintem ott járt busz és állt is meg csak az útszabályzással fölöslegessé vált de valaki valamiért felújította vagyis az útügy és a közlekedésiek nem egyeztettek.
zöldszem
@Csizmás Kond: Megnyugodtam!-:)Nincs szó arról, hogy füled-farkad behúzod, kardodat a hüvelybe dugod-:))) Továbbra is hadonászol...
Csizmás Kond
@zöldszem: ...csak ha nem lehet elkerülni...:)
enslaved
@KERKA: Rendben, nem olvastam, ki küldte be.
enslaved
@Aki Én: Ne majmozz, te nyomi. Nem láttam, hogy ki küldte, csak most. Egyébként meg 2010 óta van ilyen állapotban, gondolom én...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.