Az olvasókra hivatkozva, "Önök kérték!" jelszóval folytatja a Heti Válasz a szerecsenmosdatást László Petra-ügyben.  Mint írják:

Közkívánatra online is elérhetővé tesszük a Heti Válasz múlt heti László Petra-interjúját. Emellett publikáljuk azt az új videót, amely minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy nem gáncsolt az N1TV volt operatőre.

Hát így. Lehet kattogni, lehet olvasni, lehet szörnyülködni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Addig ,,mosdatják,, a végén a ,,Haza szolgálatáért Éremmel,, is kitüntetik, a spinét))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Megy a szerecsen mosdatás !
Átdolgozták a felvételt, szeretnék kimenteni a jóasszonyt !
A kislányt miért rúgta hasba ?
De miért is kért bocsánatot ?
Miért rúgták ki a munkahelyéről ?
wagabund
@nyanya001: hmmm... jó kérdések..

és miért csak most derült fény erre? akkor nem is rúgott meg egy kislányt?(sem)
papa.49
@nyanya001: Addig ,,mosdatják,, a végén a ,,Haza szolgálatáért Éremmel,, is kitüntetik, a spinét))))))))
nyanya001
@wagabund: Féltik a spinkót, meg ő is retteg, nyilván megfenyegették az iszlámék.
wagabund
@nyanya001: már késő félteni...a kommandó itt van a migránsok közt...
...várnak...
nyanya001
@wagabund: Őszintén szólva én a családját féltem, főleg a gyermekeit !
Aki Én
Tényleg egészen undorító ami itt megy. Azt sem veszi észre ez a beteg társulat, hogy ezzel már csak árt ennek a nőnek, miközben nagy igazságosztó szerepében közröhej lett. Tudatosan úgy próbálja beállítani a történteket, mintha azért áldoznának fel egy szegény, védtelen magyar anyát, hogy egy tömeggyilkos terroristát magasztalhassanak.
Minden utólagos feltételezéstől, vagy akár ténytől függetlenül, a nő szándéka nyilvánvaló. Akár elérte az ember lábát, akár nem. És a többi videóval ahol rugdosott miért nem foglalkoznak? Már sokan elfelejtették volna ezt a felfújt de gonosz történetet, ha ezek nem emlegetnék naponta. Szerintem már csak ők ártanak ennek a nőnek.
eszegfu
Helyes! Igy kell ezt csinálni! Huzzátok le róla a 7. bőrt is! Jó lenne, ha már valaki észrevenné a környezetéből, hogy ezzel még "szutykosabbá" teszik ezt az egész történetet...
eugen4402
Hiába írjátok már napok óta, hogy legjobb lenne hagyni a francba ezt a sztorit, a Heti Válasz addig nem nyugszik, amíg belénk nem szuggerálja, hogy valójában a fociedző rúgta fel a mit sem sejtő, békésen legelésző csajt, csak azért, nehogy kiderüljön róla, hogy a trénerkedés mellett bérgyilkosságból tengeti az életét...
perfekt
Ez nem egy sztori.Nem egy egy ember elleni ,lejárató kampány-hiszen túl van már határainkon is gyalázván,mindenkit ,ki nem ért egyet ezzel a rettenettel. Mármint a népvándorlással.A videót sehol nem fogadják el bizonyítékként-csak a hatóságok.Ez a videó azonban igazolja a riporternő ártatlanságát.
Főlökött
Tényleg nem gáncsolta el, mivel szószerint, látható módon felrúgta! Mit szépítsünk a dolgon, láthatóan azt tette !
Online is lehet mindezt magyarázni, de szerintem felesleges ténykedés.
Hallgasson és pihikéljen Petrácska egy hangyányit végre. Politikusaink is azt teszik ilyen esetben, idővel az a drága feledés - Ő szerintük gyógymód :)
Tehát pihikéljen és vigyázzon saját és családja a hátsójára, ha netán valamelyik terrorszervezet neves képviselője, a neten látható tények alapján, valamilyen lépést kívánna tenni abból a célból, hogy többet ilyen ne forduljon elő, végérvényesen !
Megjegyzem, nem szívesen lennék a Ön helyében (!), mivel nem csak az eddigi élete van már romokban, hanem a jövője is igen kétséges szerintem és nem 'csak' az Öné, ahogy olvastam ezen elvakult fanatikusok oldalait, mivel kiszámíthatatlanok.

Mivel az egész világ előtt, a szereplése tisztán látható is a neten, az egyértelmű ténykedése, kérdezném mit vár, mit kívánna akkor még magyarázni ?
Ha egy vallási fanatikus szervezet meg akarja köszönni mindezt, hát szerintem gondolja végig a százaz tényeket :
100e hadrafogható személy lépett be az EU.-ba úgy, hogy azt sem tudják kik és milyen céllal, milyen kiképzettséggel. Állítólag ezeknek 20%-a nő!
Ezeket bármikor aktivizálhatja bárki, aki ismeri Őket és a hovatartozásukat - fanatizmusukat - elkötelezettségüket ismerve, ténykedésre ösztönözheti.
Szóval ezért nem szívesen lennék, az Ön helyében ! Online ide - avagy oda, a TEK - ezen a téren igencsak felkötheti a liberót ! Ha meg akar védeni egy magyar állampolgárt, aki online kívánja magát fényezni.

Remélem érthető volt, mit akartam sugalni...
szaboria1
Felesleges mosdatni már bejárta a világ sajtót és tv.
Szeparepa-
Szerintem ez nem szerecsenmosdatás, hanem ez az igazság...
dömdödöm
Felesleges , kirakta alábát nehogy ne essen el a gyerekkel , azon kívül másik két gyerekbe is belerúgott . Kapja meg amit megérdemel .
dömdödöm
@Horizont: A gyermekbántalmazást az egész világon szigorúan szankcionálják .
Kiskorú ,fiatakorú sérelmére elkövetett bántalmazás . Ez a minimum aminek meg kellene hogy álljon . :-(
KERKA
Majd addig mosdatják a riporternőt, hogy kiderül, a migráns inzultálta munka közben, ő csak védekezett.
idppp
Azt vajon miért nem mutatták amikor ez a szemét állat pánikrohamában, "a rendőröket segítve", hasbarúgta a kislányt?
sentinel216
Ebből a videóból kimaradt a másik eset, amikor futó gyerekek térdére, lábszárára talpal rá a néni, nem is egyszer. Az pedig komoly sérülést okozhat.
izo
@Horizont: Remélem a terrorista meg téged látogat meg, ha ennyire pártját fogod! Az biztos, hogy a rendőr felé kiabált nem a nő felé, elgondolkodtató!
hetöndöe
Feröer-Magyar 1-0.
Hú vazze,mi lesz itt?
egyvandor
Az eredeti felvételen is látszik hogy csak átakarta emelni őket ezzel pár méternyi előnyt biztosítani nekik a lábával. Humanitása ellenére támadják őt. Az akadékoskodók minidig mindent félre tudnak magyarázni.

Ma ilyen világot élünk. Mindig mindennek az ellenkezőjét is be lehet bizonyítani, Minden szó annak az ellenkezőjét is jelentheti. Nem hiába kormányunk többségét pallérozott jogfacsaró pártkatonák alkotják.
izo
@Horizont: Szerencsétlen vagy te! Az előzményt is kell nézni miért rohangálnak át a határon?Én a határon az átkelőnél megyek át és ha kérik megmutatom a papíromat.Nem ez a normális?
izo
@Horizont: "Miért is indulnak neki pici babákkal, gyerekekkel?? Jókedvükben igaz? "Erről aztán mi nem tehetünk!Amúgy 80%-uk nem menekült hanem 20-30 éves fiatalemberek.Megártott neked a 444.hu!
perfekt
@Horizont: Szia:16:52 re.Ha nem szóltál volna,bölcs maradtál volna.Holnap menj a szemorvoshoz-mert rosszak a szemeid--hétfőn pedig pszichológushoz,és mondd el neki-hogy te -vagy aki képtelen elviselni mások véleményét--szegénykém.

Amiket össze firkálsz,az kificamodott ,ténytelen hablaty.
Eriksson
Ez a fiatal "terrorista" anyuka, végre megérdemelné a rehabilitációt.
Ha vétlen, akkor azért, ha vétkes volna, akkor meg a túlkapásokért amit vele szemben elkövettek.
Bármit tett, vagy nem tett, semmiképpen sem arányos a következményekkel.
human
Nem volt felrúgás, nem túgott meg senkit. Ő csak ilyen hülyén tud járni, meg állni. Itt a bizonyíték rá, hogy nincs egyedül ezzel a képességgel:
youtu.be/9ZlBUglE6Hc
human
@izo: Az a gond, hogy az ilyenek mint ez a Petra mindig megtalálja a maga ellenségét, akibe belerúghat. Egy más korban a zsidókkal tette volna ezt, vagy akár veled, ha az aktuális hatalom téged mutat fel népellenségként és ő azt kiszolgálja ahogy kell.
nemkati
@dömdödöm: Gyerek, gyerek, persze, hogy a gyerek bántalmazását büntetni kell. Na de mi van, ha a gyerekekből terroristák lesznek felnőtt korukra? Sőt, szinte biztos! Ezért Petra asszony Nobel-békedíjat érdemel, hiszen meg akarta menteni a világot néhány terroristától! Na. :)
mate03
@eszegfu: Pedig már bűzlik a kosztól,ez a nő,megérdemelte a mit kapott!Hiába mosdatják,csak büdösebb lesz!Az ember már-már elfelejtené,de ezek a barmok,mindig előhozzák!
human
@nemkati: Vagy Petra ezzel az akciójával meggyőzött pár embert, hogy a terrorizmus talán indokolt, ha az igaz keresztények ilyen aljasak.
perfekt
@Horizont: jó reggelt.Bármelyik kommentedhez.Te itt a fórumon érzed magad valakinek-az életben,kisebbségi érzéssel élhetsz.Azt látom,hogy mindenkihez van néhány keresetlen jelződ,Te vagy e posztnak a megmondó hölgye.Javasolnám-nézd meg lassított felvételét a történésnek--amit bizony így, össze ollózni nem lehet. Bátorkodom közölni veled, hogy volt alkalmam tapasztalni Budapesten gyalogosan,és Bécsig autókázva is ,hogy kik ezek ,kit az agy mosottak, áldozatként mutat be. Én nem mások propagandájának hiszek ,hanem az érzékszerveimnek.Csak annyit még,köpködték,botokkal verték kövekkel dobálták a kocsikat , üvöltve öklüket rázva ,és nemzetközi "nyelven" mutatták,hogy elvágják a torkunkat ,persze egyik kezükben gyermekkel--mert tudod nekik ez a védelem--gyáván,az asszonyok szoknyája -és a gyermekek (számomra szentsége) mögé rejtőzve, teszik azt amit akarnak.Megjegyzem,azokban az autókban is láttam rémült- női arcokat,s gyermekekét is.Sajnálom őket--de az új honfoglalók,veszélyeit ,én már most megtapasztaltam. Mentsen meg a sors,hogy itt keressenek új hazát--és ezt nem a propaganda,hanem a valóság íratta velem.Na szép hétvégét neked is.
eszegfu
@human: 8:52 A linket sokkal szivesebben néztem! :)))
eszegfu
@mate03: 9:22 Azért sem értem, miért is "ragozzák", hiszen teljesen mindegy mit mondasz Te, vagy én, vagy bárki "hogysmint" láttuk... biróság fogja eldönteni vétkes vagy sem! Ott elő lehet adni a védekezést, sőt lehet tanukat is idéztetni... feltételezem nem olyan tanuk lesznek, akik a TV-ből látták (mint ahogy a hungarocellből készült fej elrugásakor volt idős hölgy a tanu)!
eugen4402
@human: John Cleese-ért max. köszönet! :-)))
Mit gondoltok, Petrácska nem férne be a magyar nemzeti tizenegybe? Mezőnyben egész ügyesen mozog...
human
@perfekt: "amit bizony így, össze ollózni nem lehet"
Ez most komoly? Ez a felvétel a manipuláció mintapéldája :) Például a buktatás utáni képet adja el úgy, mintha a nő messze lett volna a férfitól. Persze, hogy messze volt, mert már az esemény utáni felvételt látjuk.
perfekt
@human: hello :Vannak emberek kik, másokkal szeretnék láttatni--önmaguk által elképzelteket.Lassított felvételen bizonyított,hogy a férfi futása közben annak hátizsákját megfogja egy rendőr--de elengedi, és a férfi a lendülettől elesik.Ekkor látható a hölgy lépésének mozdulata.Amennyiben a nő buktatja el a a férfit --a férfi miért a rendőrre kiabál?Tudom mit lehet ,ma a technikával kezdeni--de ez hamisításnak igen gyenge lenne--
human
@perfekt: Mert a rendőr üldözte és azt hitte az buktatta el.
perfekt
@human: Vizionálsz.Aztán újságírói ,és médiák fotósainak kedvéért visszament.és ,megismételte a bukást.Láttál már labdarúgó mérkőzést?Na ott felrúgnak valakit, az nem a sarki fűszeresre kiabál, hanem arra aki ezt tette vele-pontosan arra.A hasonlat nem illik ,a történethez-de igazolhatja azt.
perfekt
@Horizont: Szegénykém.Valaki vigye már le a szemetet,valaki menjen már le a boltba,---valaki--------nagyon beképzelt vagy! Amennyiben személyeskedő lennék,akkor arra a hunyoros mondatodra, miszerint "Felőlem úgy nyalod ki ,Petruska seggét,ahogy akarod" azt válaszolnám neked,hogy (Te pedig az enyémet ,sem-ilyen mosdatlan szájjal.).De hölgyeket tisztelve annyit azért írnék neked,hogy olyan vagy,mint egy kis elefánt- ki nehezen tanul,és könnyen felejt.Ez persze nem így van,de a Te esetben ez igaz is lehet.Ami pedig az öndicséretedet illeti--az a kutyámat nem érdekli--mit tettél az asztalra üres lábasokat, vagy mit is?
Dr. Felipe
Ha nincs munkája ennek a hülyepicsának akkor vegyék fel a közmédiába, ott pont elfér a polcon a többi szar között.
Ott rugdosódhat, hamisíthat, retusálhat kedvére.
perfekt
@Horizont:Szia:Mikortól kommentelsz ,első normális mondatod-hogy letiplizel rólam,és még csak nem is személyeskedve!:-)Bye-Bye! Alex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.