Mint megírtuk, a sok esőzés miatt árad a Mura, ami pedig nem volt túl jó hatással a határzárra – vette észre a 444.

Íme:

Hiába a határzár, azért a víz az úrFotó: Litauszky Balázs (RTL Híradó)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@r2d2: de bizony, hogy elgépeltem már sok mindent.

Viszont mindíg tisztességesen válaszoltam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A MI TEKNŐSÜNK TERMÉSZETGYILKOS EMBERTELENSÉGE FIDESS MÓDBAN MŰKÖDIK!
r2d2
Gömböt emeli + cipeli, de a klockát gurítja!
Lepényleső
Egy dolog biztos,ovit az első megválasztásától,szigorúan követi a víz. Nem lehet,hogy a
jó Isten arra akar rámutatni,hogy rossz lóra tettünk?
KERKA
A Mura még esőzés nélkül is egy sebes sodrású, örvénylő, nagyon veszélyes folyó. Nagyon bolond az, aki a közelébe merészkedik. Sokan belefulladtak annó, ha Jugoszláviába akartak átúszni.
eszegfu
Nem tudom, hogy a pengés kerités mennyire fogja akadályozni az árvizi védekezést, vagy a pl. az erdei állatok menekülését, esetleg mentését.:((( De még az is aggasztó, hogy valamivel több, mint 2 hónap van hátra az évből és most kell módositani 60 milliárddal a menekültek miatt, majd pl. a legégett Villányi uti sportcsarnok miatt, vagy az árviz miatt! Lehet, az is, hogy ezért kellett gyorsan inditani az állami földek eladását? Mert ugye az nem elég, hogy "módositjuk" a ktv-t, attól még több pénz nem lesz, csak az államháztartás hiánya nő!
eszegfu
Kifelejtettem az uj, Rogán vezette minisztérium fenntartási költségeit a ktv. módositandó tételei közül!
KERKA
@r2d2: bocsáss meg, de mi az a klocka?
r2d2
@KERKA: Most mi a f*szt kötözködsz? Te még soha nem gépeltél el semmit???
KERKA
@r2d2: de bizony, hogy elgépeltem már sok mindent.

Viszont mindíg tisztességesen válaszoltam.
kisangyalom13
Ügyesen szabályozták a Mura víz szintjét, milyen érdekes az esőzéssel egybe esik?
karma1
@r2d2: Ugyan nagyon ujnak nezel ki, de a nyelvedet felvagtak rendesen! Ugyhogy tenyleg valaszolj a kerdesre, legyszives, mert igy a mondatod egy kalap sz@rt sem er, mar megbocsass...

KERKA-t meg gyorsan hagyd beken, mert O nem bantott teged...
verőce21
Azért a víz az úr? - Én inkább azt mondom, azért a Côte d' Azur!
eszegfu
@karma1: 00:13 Feltételezem, hogy kockát akart irni... magát a "szólást" ismerem, csak nem igazán értem, hogy jön ide az árvizhez?! Te tudod?
eszegfu
@r2d2: 6:48 Lehet, hogy nem tünt fel, de ez egy közösségi oldal! Mindenki kérdezhet, válaszolhat mindenkinek... joga van hozzá, ahogy természetesen Neked is. Csak azért a stilusodat kicsit "csiszolnod" kellene! Azért, mert nem szemtől szemben állunk egymással, nem gondolom, hogy "bátrabbnak" kellene lennünk!
eugen4402
@r2d2: Ernégyzet dénégyzet szorozva pi-vel... Tényleg, eredj a pi-be, ha mást nem tudsz, csak kötözködni. Veled nem lehet bemenni egy jobb helyre...
r2d2
@eugen4402: 1. Nem én kezdtem a kötözködést! 2. Neked mi közöd hozzá? 3. Nem ismerjük egymást személyesen, nem illik megállapítást tenni a másikról! De ha neked ez a SATISFACTION, akkor élvezd!
eszegfu
@r2d2: Én meg igen! Mit "durcáskodsz", mint egy kisgyerek?! 1.) Nem hiszem, hogy személyedet a legkisebb mértékben is bántottam volna. 2.) Ha ugy itéled meg, hogy "nem szólsz" senkihez, akkor miért vagy itt?! Nem "beszélgetni" akarsz? Gondold át...
Freewolf
Most majd az agysebész migránsok átúszhatnak a drót fölött!
r2d2
@eszegfu: 1. Én nem akarok beszélgetni! Valaki belém kötött, nem te! Reagáltam rá... Jöttél, hogy igazságot tégy, nem kért rá senki! Próbálod itt a saját szabályaid érvényesíteni (szokásjog), nem tudom miért?!
2. Leírtam a cikk alá véleményem, ami nem szólás, közmondás, hanem szakmai berkeken belül egy megállapítás! Aki veszi a lapot az veszi a lapot...
eszegfu
@r2d2: Elfogadom az álláspontodat! Egyet azért tisztázzunk: én nem vagyok "igazságosztó", sőt ide vonatkozó szabályaim nem is lehetnek (!), csak a véleményemet irtam meg. További kellemes időtöltést!
karma1
@r2d2: A kotozkodest TE kezdted, amikor igy szoltal KERKA-hoz:" r2d2
@KERKA: Most mi a f*szt kötözködsz? Te még soha nem gépeltél el semmit???"
Viszont mi nem kotozkodunk, csak megprobaljuk behozni a hatranyos neveltetesed kovetkezmenyeit...:o)))

(Igy meg azok sem beszelnek itt egymassal, akik evek ota szemben allnak egymassal. Probald ezt figyelembe venni, es tisztessegesen beszelni a masikkal, mert igy Te is gyorsan meg fogod kapni a hasonlo riposztot. Egyebkent ezt a Moderator sem turi el sokaig.)
r2d2
@karma1: Ha téged ez kielégít, legyél te a moderátor jobbkeze!!! Az hogy @KERKA szaktársnak mit mondok, ahhoz neked semmi közöd! Ő kezdte a kötözködést, megszólított engem, én meg úgy reagáltam rá, ahogy nekem tetszik!
A neveltetését valakinek, ha te ebből le tudod szűrni akkor GURU vagy a pedagógiai pszichológiában! Esetleg?!
Nem a tiéd a propeller...
eugen4402
@r2d2: Sejtettem, hogy innen fúj a szél, túl sokat beszélsz a kielégülésről.:-) Most @karma1-ról feltételezted, hogy a kommentelés kielégíti, kicsit korábban nekem emlegettél satisfaction-t a hsz-em kapcsán. Holott csak az a kérdés, hogy Kerka évődő megjegyzésére miért válaszoltál BUNKÓ hangnemben...
Amúgy legyen szép a napod.
karma1
@r2d2: Honnan tudod, hogy nem en vagyok a Moderator jobbkeze? (Tudod mit? A bal is en vagyok!) KERKA meg veletlenul sem szolt hozzad tiszteletlenul, te viszont hoztad a bunko formadat...

Kicsit tul vagy futve szexualisan, mert allandoan a f@szt es a kielegulest emlegeted...:o))

Miert nem valtoztatod ARTUDITU-rol a neved Morickara? Az jobban illene hozzad, meg a vermersekletedhez,...
r2d2
@karma1: Üdv! Kétbalkezes segédmoderátor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.