Újabb kutatóintézetet hoz létre a kormány Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete elnevezéssel, amely több mint másfél milliárd forintból működhet a következő két évben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na, meg egy sz@rrago gittegylet... Meg nincs eleg ingyenelo, ugy latszik...
Eriksson
Úgy tűnik Lázárnak mindenhez értenie kell. Egyre több és több feladatot kap, amit ő sikeresen meg is old. El kell ismerni, hogy egy okos, értelmes, talpraesett ember, akiből még bármi lehet.
Ha ki nem törik a nyaka.
karma1
@Eriksson: Ez ugye most vicc vo't Toled? Nem latom sem az idezojelet, sem a mosolypofit, tehat ugy kell vennem, hogy ezt komolyan mondtad... Atyaisten!...
Eriksson
@karma1: Vérkomoly. El tudom képzelni, hogy az ő vezetésével még az MSZP is feléledne.
eszegfu
Miért is van szükségünk erre a kutatóintézetre?! Az világos, hogy a bölcsészet, müvészet, stb. és a hozzájuk kapcsolódó müszaki és természettudományok tanulmányozásával segiti az állami termezést és döntéselőkészitést. De maguk az "ágazatok" is állandó pénzhiánnyal küzdenek, alig-alig tudják fedezni az éves költségvetésüket... nem tulzok, ha azt álitom a "béka segge" alatt vannak! Akár az általános iskolai oktatást, benne a KLIK müködését (hiszen itt kezdődik a leendő bölcsészek képzése), akár a szinházakat, akár a tudományos, müszaki kutatásokat nézem, mindegyik "alultáplált"! És most ezeket nem "hozzák fel" a kutatások eredményei. Mit vizsgálnak a nyomoron?! Ennek akkor lenne értelme, ha már minden magas szinvonalon müködne és a további fejlődés érdekében megkeresnék az egyes területek "átjárhatóságát", ill. egymás támogatásának lehetőségét. De igy ez is csak egy "lufi" intézet!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.