Mindössze néhány kilométerrel a gépjárműlopás helyszínétől árokba csúszott az ellopott autóal egy román autótolvaj a 43-as úton, Magyarcsanád közelében - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kellene ide a ,,bocskorosok,, nagyon))))))))))))
Sziszifusz
@papa.49: Pedig elég sokan élnek Magyarországon. Alföldön az elhagyott áram nélküli tanyákban egész családok laknak. Alkalmi "rabszolgamunkásként" jutnak keresethez. Gyerekeik egész évben velük élnek, óvoda iskola nélkül. Magyarul alig-alig értenek. Élnek mint a vademberek.
Számos bűncselekmény elkövetése köthető hozzájuk.
Szerintem legalább annyira problematikusak népcsoport, mint az életüket féltő szíriai migránsok .
nezelodo
@Sziszifusz: Legtöbbjüknek makulátlan szavazós magyar papírjai vannak.
papa.49
@Sziszifusz: Mivel mostanában pont erre felé járok dolgozni látom is őket eleget, autóval már megállni városon kívül csak nappal lehet, mert rögtön ott terem néhány kéregető, tudod azért érdekes hogy régebben ugyanilyen emberek kéregettek az út mellett az Bukaresti úton, ha megálltál Nagylak, meg Déva között!!!)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.