Noha a kormány cáfolta, hogy titkosügynököknek a sajtóba beépítése lenne a szándéka a belügyminiszter által jegyzett törvénymódosítással, információink szerint tartva egy, az internetadós tüntetéshez hasonló tömegtiltakozástól, a Fidesz saját módosító javaslattal húzza ki a törvényből ezt a passzust. Cikkünk folyamatosan frissül.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A társadalom minden szintjét ellenőrzés alá akarják vonni, mert a "geci" jól tudja, hogy ő egy geci, egy "saját lábon álló" sperma, "amelynek" bőven van oka fosni egy esetleges kemény felháborodástól és akkor a vagyonkának is annyi !
wagabund
naugye... mondtam én, hogy sokkal jobb a hagyományos, mindenki által már megszokott lehallgatás, megfigyelés, bekamerázás-poloskázás...
...kár volt piszkálni az alvó oroszlán bajszát...

tessék elősegíteni inkább, hogy mindenkinek legyen ingyenes net-je, aztán csak hekker, és keresőmotor kérdése az egész.. a legkényelmesebb megfigyelés ... a legkisebb lebukásveszélyjel..
karma1
@wagabund: Nalad a pont... De sintersanya nem volt kepes tartani a lepcseset, neki muszaj volt elore karogni a terveikrol... Mit fog ezert kapni a csuti oriastol?
wagabund
@karma1: semmit sem fog kapni...ez csak teszt volt... nem kell leszerelni a régi megoldást, marad minden ahogy eddig tették.
maximum a szerverszobákba ültetnek be még néhány (megbízható) informatikus mérnököt..
karma1
@wagabund: Es mi az, hogy "fel kell venni alkalmazottnak"? Hat mar a penzelesuket se akarjak megoldani allamilag? Kesz rohej: az fizessen a kemnek, aki ellen kemkednek! En ezt nem hiszem el!
karma1
@wagabund: Mondtam mar, hogy cuki az avatarod?...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.