Abu Izzadint Nagy-Britanniában mindenki ismeri, mint a rossz pénzt. Állandó főszereplője és szónoka a szélsőséges dzsihádista megmozdulásoknak. Rendszeres nyilatkozó, közismerten remek rétor. Többször is összetűzésbe került a brit rendőrséggel, de más iszlamista szónokokkal is. Hobbija a kung-fu, és saját bevallása szerint minden vágya, hogy egyszer öngyilkos merénylő lehessen. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
...Hobbija a kung-fu, és saját bevallása szerint minden vágya, hogy egyszer öngyilkos merénylő lehessen.

Amirol aztan kesobb szeretne konyvet irni, a Korant dicserve...:o)))

Na, orbanvitya, ERRE legyel buszke, meg a rendorokre, akik elkaptak ezt a szemetet!
cs.n.
Pedig nem is született muszlim a csávó, az eredeti neve tényleg Trevor Brooks. Vagyis B. Trevor, na de így hogy nézzen utána az ember, ha csak így közlik a magyar médiában, mert itt minden bűnözőnek csak egy betűből állhat a vezetékneve.
Nekem a jamaikaiakról 4 dolog jut eszembe: raszta haj, reggae, fű, bob (mármint a sporteszköz, nem Marley, ő benne van az első 3-ban:)
Ez a dzsihádizmus nem igazán illik a sztereotípiába. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.