Önként mondott le mintegy 300 ezer forint bérről Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár. A politikus ezt pénteken az MTI-ben jelentette be, s egyben közölte azt is, hogy csak két hétig kapott magasabb fizetést, mint államtitkár társai. Mint emlékezetes a Népszabadság másfél hete jelezte, hogy az új egészségügyért felelős államtitkárt elődjénél harminc százalékkal magasabb bérért szerződtette a humán tárca vezetője. Arra a kérdésünkre, hogy miért most mondott le a többletbérről, és miért nem azonnal Ónodi-Szűcs Zoltán azt válaszolta: munkajogi szempontból áthelyezéssel került az államtitkári tisztségbe a korábbi Állami Egészségügyi Központ főigazgatói székéből, ezért korábbi főigazgatói illetményét kapta meg. A háttérintézmények vezetőinek ennyi a jövedelme. A munkáltató a közalkalmazotti jogállásról szóló törvény szerint az áthelyezéssel nem csökkenthette a munkabért. Megjegyezte: nem is nagyon figyelte, hogy a jogszabályban milyen összeget jelöl meg államtitkári...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Most komolyan ! Azt gondolja valaki is hogy ezt elhiszi egy ember is??? Na jó lesz egy-két ilyen fanocska. De azért ...na !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Különben észre sem vette, hogy neki több a bére , mint ami járna. Biztos az asszony mondta, hogy hallgass apukám, még elkönyvelik, hogy tiltakozol a rendszer ellen:))
F_Viktor
@Mobil123: Az ilyenek, akik 9 hónap alatt 91 milliót tesznek el, szerinted tisztában van vele, hogy mennyi hivatalosan a fizetése? Nyamvadt havi 300 ezer forint nem oszt, nem szoroz nekik, egy jó fityeszes ennyinek a seggére csap egy szombat este.
KERKA
@F_Viktor: De tényleg foggalma sincs egyik-másiknak, hogy mennyi a bére és mennyi illeti meg. A béren felüli juttatások összege kiteszi az éves bére összegét. És ingyen kapnak mindenféle orvosi ellátást, bármilyen vizsgálatot soron kívül, várakozási idő nélkül. Labor, fogászat, érvizsgálat, bármit! Utazási költség elszámolást, benzin pénzt, ruha pénzt, étkezési utalványokat, biztosítást, Szép kártyát, de még a fodrász költséget is elszámoltatják. Ha nem így lenne, nem írnám:))
F_Viktor
@KERKA: Tudod, ami jár nekik, az... Ezt már megmondta a keresztények szégyen-pártja, de még a nemzet plágium-töltőtolla is...
Toby
"Megjegyezte: nem is nagyon figyelte, hogy a jogszabályban milyen összeget jelöl meg államtitkári fizetségként. "

Hát persze ! Hát hogyne ! Hát naná ! Egészen életszerű a "lesazrom, hogy mennyit kapok" negligencia !

Menjünk tovább: ingyen nem akar dolgozni a közért ?
Mobil123
@F_Viktor: Én tudom hogy nem. A kérdés az hogy a Fidesz fanok tisztában vannak e ezzel!? Nem hinném, hiszen csak az orruk hegyéig látnak. Irdatlan pénzeket vesznek fel ezek ilyen olyan címen, de majd jön a sok hülye és neki áll Gyurcsánynozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.