Kati a szerelméről és a magánéletéről is részletesen mesélt egy olyan beszélgetésen, amit értelmi fogyatékossággal élő nőknek szerveztek. Gyakran tartják őket aszexuális gyerekszerepben, pedig hétköznapiak a vágyaik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugyan már...lézer-piszkos jános is értelmi fogyatékos és szereti a "szolgálsti utas szexet " !
Közpénzen - ez ám az élvezet !
justhpeter
Nem gondolom, hogy nekem kellene bármit ebben meghatározni. Milyen alapon lehetne tiltani bármit az értelmi fogyatékosoknak abban az országban, ahol kirívóan értelmi fogyatékos irányíthatja az országgyűlést, a kormány szintén tele van értelmi fogyatékossal, a magyar pártokban értelmi fogyatékosok fosztogatják a népet büntetlenül, mert a számonkérésnél a fogyatékosságuk büntethetőséget kizáró ok.
Fentiek mellett ha a valódi értelmi fogyatékosok normális életet akarnak élni támogatom.
JAJMÁR
Értelem a feltétele a jó szexnek ? :-D
Persze, hogy nem. Sokkal inkább érzelem és érzékiség.
Igaz, tanult kultúra ebben sem árt, de az integrálszámítás biztos nem szükséges :-)
A veszélyt az értelmi sérülteknél abban látom, hogy őket könnyebben kihasználják, saját vágyaikat kiélik és eldobják őket, mint a használt papirzsebkendőt a "nagyon értelmesek",az érzelmi fogyatékos értelmesek.
A kérdés inkább így lenne érdekes: szeretik-e az érzelmi fogyatékos emberek a szexet? Hiszen nyilvánvaló, hogy ők csak saját magukat szeretik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.