December 13-án a BNV-n tartja a Fidesz a párizsi terrortámadások miatt elhalasztott kongresszusát, melyen Orbán Viktort várhatóan ismét pártelnökké választják. A hvg.hu értesülései szerint az egész kongresszus a menekültügyről fog szólni, és a párt kommunikációja már nemcsak a magyarokhoz, hanem egész Európához szól majd.

A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök stábja egy többnyelvű videóval is készül, mely Orbán eddigi menekült-üggyel és bevándorlással kapcsolatos nyilatkozatait foglalja össze, természetesen a veszélyekre helyezve a hangsúlyt. A magyar nyelvű változatot televíziókban láthatjuk majd, az idegen nyelvű verziókat pedig a közösségi oldalakon juttatnák el a címzettekhez.

A kormányfő egy ideje Facebook-oldalán is több nyelven kommunikál – úgy tűnik, Orbán Viktornak mára a teljes európai közvélemény megszólítása a célja.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" úgy tűnik, Orbán Viktornak mára a teljes európai közvélemény megszólítása a célja." Dehogy megszólításnak , sokkal inkább egyfajta szellemi megszállásnak mondanám! És mire Európa észbe kap, már késő lesz. Európa hamar elfelejti a brechti felhívást:
" Állítsátok meg Arturo Uit!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
" úgy tűnik, Orbán Viktornak mára a teljes európai közvélemény megszólítása a célja." Dehogy megszólításnak , sokkal inkább egyfajta szellemi megszállásnak mondanám! És mire Európa észbe kap, már késő lesz. Európa hamar elfelejti a brechti felhívást:
" Állítsátok meg Arturo Uit!"
Eriksson
Angyalkának se ártana stoptáblát mutatni. Amit ő és sleppje művel Európával, az az igazi diktatúra.
eugen4402
Ki van ez találva, hölgyeim-uraim. Bonaparte óta kevés embernek sikerült így összekalapálni egy nagyszabású stratégiát. Az eszme rohamosan hódít, csak akkor nem kellene találgatni, hogy kinek az érdekét szolgálja a XXI. századi népvándorlás...
mariaberta
Uraim. Hölgyeim. Itt van nekünk egy világmegváltónk!!! Örvendezzünk, és verjük -s.. jaj ülepünket a földhöz az örömtől!!! Mire vagyunk mi képesek??? Mármint magyarok, és egyéb állatfajták!
teuton
@Eriksson: Nalatok a kutya csovalja a farkat, vagy a farok a kutyat? Majd ha valaki legalabb annyit ad, mint kap, akkor szolhat hozza, különben el az illiberaliznmius 1. paragrafusa: KUSS neki, a többseg akarata dönt! Igy egyenlöre a kutya csak ugathat, Europa karavanja attol meg halad, de nem arra, amerre a kutya akarja.
silber13
ÓÓ! A nagy hódító! keleti EU vidék mélynövésű Attilája! :-)) Hát nagy a valószínűsége, hogy ez a próbálkozás lesz - miként anno Attilának is - az ő Catalaunumja!
Eriksson
@teuton: Tőlem haladhat. Semmiféle ráhatásom sincs.
De milyen szabadság az, ahol mindenféle szabályok kötik gúzsba a tagállamokat?
Azért megjegyezném, hogy Merkel viselkedik úgy, mint egy anyacsászárnő, s az unióba való belépéskor sem ez volt ígérve ami most folyik..
Nem tudom igazából, hogy mit akarsz demonstrálni ezzel az írásoddal. Esetleg, ha kifejtenéd, hogy ki a kutya, ki a farok és kinek Kuss? Mert Európa igaz, hogy halad, de senki se tudja merre, hová. És semmiképpen sem a biztonságos jövő, inkább az anarchia, a káosz felé.
teuton
@Eriksson: Az Unioban nem az szamit ki mit mond, hanem mi van az alapszerzödesben! Mivel MO-ot senki sem kenyszeritette a belepesre, a lakossag 80%-a pedig megszavazta, akkor ne most tessek 11 ev utan tiltakozni, hanem betartani a szabalyokat es a többsegi dönteseket!! Akinek nem tetszik az Unio, az mondjon le a milliardokrol es lepjen ki! Vagy pedig tessek szo nelkül elfogadni a többsegi hatarozatokat, mert fellebbezesnek helye nincs! Targyalni, kulturalt europai diplomatikus modon azt lehet, de nem mocskolodni, az EU-t es vezetöit szidni, ahonnan a penz jön! Hogy pedig ki a kutya es es ki a karavan, azt meg talald ki... Idaig is a karavan vezetöje mondta meg, merre kell menjen a kutya, barmilyen hangosan ugatott is. Legfeljebb kap meg nehany oldalbarugast, amugy europai kulturalt formaban, pl. penzbüntetes vagy forrasmegvonas formajaban...
Eriksson
@teuton: Oldalba rúgás? Na ez ám a demokrácia.
Egyébként nem óhajtok veled vitatkozni, mert te úgy gondolod, én meg így. Egy biztos, 11 évvel ezelőtt szó sem volt mindenféle szabályról, sokat menet közben találtak ki és alkalmaztak, hogy mindenképpen fogjuk be. Azt bárki beláthatja, hogy nem rabszolgának szegődtünk, akikkel bármit meg lehet tenni. Aki úgy gondolja, hogy úgy helyes, az meg is érdemli, hogy rugdossák az oldalát.
justhpeter
Az európai elmeszociális otthonok tárt karokkal várják Viktort. ott is biztosítani fogják, hogy akár mindennap mondhat valami eszement baromságot az éppen aktuális hallgatóságának.
vonotok
Na, ez egy róhat jó ötlet. Csak minket hagyna már békén. Építsen stadionokat Barcelonában, Londonba, ott verje szét az egészségügyet, ott nyirbálja az oktatást, és ott pofázón bele a sajtószabadságba!
De ha kérhetem vigye magával a talpnyalóit és az egész pereputtyát. Vivát !!! Lesz még szép MAGYARORSZÁG: A fenébe megint szép álmom volt. De szar érzés volt felébredni.
soljanka
Akkor megyek Karma után Új Zélandra.
Vagy Grönlandra.
nezelodo
Ha már az USA elnöki posztja nem jöhetett neki össze születési helye okán, Európa császára posztra még pályázhat.
colibri
Valóban? Nyugat-Európát akarja meghódítani? Ez nagyon különös már azért is, mert éppen aláírásgyüjtés indul az unióban az Orbán-kormány ellen, pl azért, mert sorozatosan megsérti a jogállamiság alapvető elveit. Az egy évig tartó aláírásgyüjtés Magyarországra is kiterjed, minimum 17570 fő aláírására van szükség. Ha ez nem lesz meg, akkor semmi!
nyanya001
Pár évtizede is volt valakinek hasonló gondolata,
sőt világuralomra törekedett... elég csúfos véget ért az élete a gondolatával együtt !
papa.49
A pacáknál végképp beborult a kalaptartón belül, mehet a elmegyogyiba vigyorogni naphosszat)))))))))
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Egy biztos, 11 évvel ezelőtt szó sem volt mindenféle szabályról, sokat menet közben találtak ki és alkalmaztak, hogy mindenképpen fogjuk be."

Megint hülyeségeket álmodtál!
11 évvel ezelőtt többek között azt az alapszerződést is aláírtuk, amit sorozatban rúgja fel a magyar kormány! Tehát csak ennyit várt el az unió!

Írod:
"Azt bárki beláthatja, hogy nem rabszolgának szegődtünk, akikkel bármit meg lehet tenni."

A bárki azok csak ti vagytok, a mélymagyar jobberek...
Vagy nem tudod, hogy Magyarország képviselteti magát az EP-ben, sőt még az EB-okban is? Sőt, teljes jogú tagként vesz részt az ország!
Szerinted a Putyin keblén, a Dumaban hány képviselőnk lesz? :-) Majd akkor beszélhetsz rabszolgaságról!
F_Viktor
Akkor ide is:

Azt hiszem a Habony-művek beviszi Orbánt a málnásba :-))
Kéri László jól beszélt, mikor arra utalt, Orbánt a hatalomvágya fogja megbuktatni.

Döbrögi Európa népét akarja maga mellé állítani? Az nem fog menni, ott nem a birkák vannak többségben. A neonácikra építkeznie kész öngyilkosság. Nyugat-Európa még mindig érzékeny a nácizmusra.

Az "Ébredj Európa" kezdeményezéséhez 1 éven belül legalább 6 uniós országból 1 millió aláírás szükséges. Az napokon belül meg is lesz... :-)) Még a muszlimokra sem lesz szükség...
mariaberta
Véleményem szerint ott még nem hülyültek el az emberek, igy aztán nem esz a hódításból semmi, legfeljebb egy seggre esés.
zöldszem
Hát nem is tudom... elgondolkodtató...
kepkezelo.com/images/olobjgnf8mjrx2puq22n.jpg

Rendelkezhetünk a Világ összes kommunikációs eszközével, de az emberi tekintettel semmi sem ér fel.
/Paulo Coelho/
Mobil123
"A kormányfő egy ideje Facebook-oldalán is több nyelven kommunikál "- :-D Basszus hát magyarul is alig bír ! :-D
silber13
@enslaved: :-))))) Hihihi! Ez komoly, avagy valamiféle sutka???:-)))
Mobil123
@silber13: Kérlek szépen ezt úgy érti, hogy muszáj lesz a választóit meghódítani mert qrva sokan elfordultak tőle . :-D és kuka a 2018. (adná az ég! )
A Tündik bündije
Már megint hódítani akar az önjelölt hadvezér... hogy rakjam bele a nem létezőmet, lassan terepruha nélkül nem merek az utcára menni.
libellle
@silber13: Ne gondold, hogy orbán valamilyen sikert is elérhet nyugaton. Nyugat orbánt ugy kezeli mint egy beteg diktátort, és sajnos egyre hangosabbak azok a felszólalások, hogy nem való Eutpai Közösségbe. . Ma már a politikusok is csak legyintenek amikor orbán neve ki van mondva valahol. Nyugat 99 % nem tartja normálisnak. Persze a nácik azok nagyon kedvelik.
verőce21
@libellle: A Spiegel cikke a nacionalista, populista, gyűlölködő és EU-ellenes Orbán Viktorról, akinek egyre több követője van.
magyaridok.hu/kulfold/nemetek-regi-orban-szakertovel-sopankodnak-193441/

Liberalizmus jegyében nincs kommentelési lehetőség, lezárták. Tudják megint 70-80%-ban Orbán mellett lenne, akkor inkább így megoldják. :)
libellle
@verőce21: Az eredeti Spiegel cikket kell elolvasni. Követöi vannak a volt ruski országokban. Ennyi!!. Ellenben ne legyenek kétségeid afelöl, hogy a slávok csak arra várnak, hogy orbán valami hülyeséget kövessen´el és akkor szétcimbálják Magyarországot. Azt gondolják na ja, az örült orbán csak hagy kiabáljon igy majd nekik is könnyebb valamire nemet mondani az EU felé, de olyanok mint az éhes farkasok. Hogy a szennylap magyar idök milyen hülyeséget firkál össze, tudod azt csak hiszekeny embereknek firkálták össze.
Lepényleső
Meg,ha ott is Magyarok laknának,nem pedig ott is laknak Magyarok. Ja igen,a voksokat
pedig a "2/3" számolná össze.
verőce21
@libellle: (20:41) Most az egyszer nem is írtál akkora hülyeséget, mint szoktál általában. "a slávok csak arra várnak, hogy orbán valami hülyeséget kövessen´el és akkor szétcimbálják Magyarországot."
Jozefina
Ha a fideszesekben lenni egy icipici önállóság és előre nézés, akkor inkább elzavarnák, mint hogy újból megválasszák!! De nincs bennük, ezért valamennyien bűnrészesek lesznek egykoron??!!!
vadnarancs
A csuti nyugatot akarja-mondta Iránban még több olajpénzt követelve...
libellle
@verőce21: A Spiegel mindig aránylag függetlenül irja a cikkeit. Teljesen mindegy, hogy az a német politikusokat ostoroz vagy pedig adott esetben orbánt. Neked absolute nincs fogalmad arról, hogy mit gondolunk mi nyugaton orbánról. Nem is irom le mert evvel bizonyára sértenélek mélyen érzelmeidben.
verőce21
@libellle: (11:55) Falsche Gedanken loswerden!

Most ismét sikerült tökéletesen ellentmondani önmagadnak. A Spiegel cikkére hivatkoztam én is, ahol a "Liberalizmus jegyében nincs kommentelési lehetőség, lezárták. Tudják megint, 70-80%-ban Orbán mellett lenne..." :)
rugacs
Vajon ki mit szeret jobban olvasni? O.V. előzetes figyelmeztetéseit (amik rendre bejönnek) vagy a nyugati vezetők, politikusok merényletek utáni magyarázkodásait?
rugacs
@libellle: Mi meg úgy gondolunk a nyugati vezetőkre - meg a hozzád hasonló ostoba követőikre, hogy nyugodtan repesszetek a vesztetekbe, de bennünket ne rántsatok magatokkal ha lehet.
Momentán O.V. az életet biztosítja, Merkel meg a követői terrorizmus előretörését, merényleteket és halált.
rugacs
@Jozefina: Jaj! És kit kéne helyette támogatni? Fletót, Merkelt, Szanyikapitányt? A migránsokat? A terroristákat? Schulz-ot? Netán Sorost? Ki lenne szerinted az ideális jelölt?
Ki az, aki megteremti a te lelki békédet?
silber13
@rugacs: hülyeségeket írsz, és képtelen vagy leszokni róla! Persze, ha jól megfizetik...!:-)))
libellle
@verőce21: Absolut nem stimmel. olvasd el az eredetit. Azt irtad itt, hogy közöttünk éltél, nos vagy nem tudtál 1%-ban sem integrálódni, vagy a német nyelvtudásod maradt az 1 %-kon. Bizonyára csak a Magyarok között éltél. A németek ugy gondolkodnak, hogy orbán egy szemét, és amennyiben a Magyarok nem ébrednek lassan fel akkor ott egy katasztrofa fog bekövetkezni. Mert már többször irtam azt amit 2002-ben Vaclav Havel mondott rólla. Ma aktuálisabb mint valaha. Hogy egy páar ezer német náci érzelmü mit beszél abszolut jelentéktelen. Mert a többi több mint 80 millio itt teljesen másképpen látja orbánt. Mégegyszer olvasd el a cikket ne azt amit a szennylap magyar idök irnak. Amit belinkeltél pont ezt támasztja alá amit itt irtam az ndp tette fel azt a facebookra. Vagyis náci-párt. Na neked is szép életet, és életfelfogásodhoz igy csak gratulálni tudok.
@rugacs: azt a paar embert akit te képviselsz, szintén nem lényeges. azt irod, hogy O.V,az életet biztositja. Nos ez egy jó nagy hülyeség mert nem nagyképüségböl, de mert tény leirom Amennyiben Merkel egy olyan döntést, hozna, hogy Magyarország kiesik az anyagi támogatásból, ugy öszintén mit gondolsz mi történik orbánkával. Lelép gyorsabban mint a szél és othagyja nektek a borzalmas katasztrofát amibe az országotokat már belevitte.
libellle
@verőce21: Helyesbitek, a linket a nácipártról nem te tetted fel, hanem Eriksson.
Eriksson
@libellle: Lehet róla szó, de attól még tény a tény.
DND
@libellle: nem tudom hol elsz, de ilyeneket nem nagyon olvastam normalis lapokban..
libellle
@DND: Okay, én pedig nem tudom, hogy te hol élsz.
DND
@libellle:lese nicht nur linksorientierte seiten ;)
rugacs
@mariaberta: Az önkritika becses dolog, de ne nyomjon a felelősség, te és a hozzád hasonló állatok semmire. De szerencsére vannak nálatok különb emberek, akik azért képesek nagy dolgokra, sőt akadnak, akik egészen kivételes tehetségek. De hátha majd a következő életedben neked is sikerül végre emberszabásúvá válnod... :-D
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@teuton nov.30. 15:03-ra: Ha figyelted volna, éppen arról van szó, hogy az Unióban a 28 vezetőt összehasonlítva egyes egyedül O.V. volt az, aki mindig minden szabályt betartott!!Tehát amikor jössz az ostoba ugatós kutya hasonlatoddal, akkor éppen hatalmas ÖNGÓLT lősz!
rugacs
Egyébként marhaság a cím! Jelen esetben éppenséggel a migránsok hada akarja Európát meghódítani és érdekes módon a nyugati vezetők ezt még segítik is. Merkelt Priamoszhoz, Európát Trójához lehet hasonlítani.
Azért azt remélem, most nem úgy fog végződni, mint anno...bár itt is sok a korlátolt...
teuton
@rugacs: Igen kulturalt valasz, de hat milyen ugatast is lehet varni egyx kutyatol? Egyebkent igenis van az EU alaptörvenyeben is demokratikus szabalyozas, mint pl. a többsegi döntes, ami alapjan Orbanodra kenyszeritik a kvotat, bermennyire vonyit is. Vagy pedig fizet, de bizonyara nem a sjaat zsbeböl, hanem a tiedböl huzza ki! Egyebkent mifele 0organumok üvöltenek Europaban? A EP-ben Orban sajat neppartja sem ert vele egyet, mar többször kizarast kezdemenyeztek ellene es semmilyen komoly politikus nem hajlando vele targyalni, lasd legutobb malta... Vegezetül mondom amit mar 1000x, akinek nem tetszik az Unio, tessek kilepni, es aztan irany a testveri Azerbajdzsan!
mariaberta
@rugacs: hogy Te milyen hülye vagy. Ilyen egy emberszabású? Akkor maradok a mai mivoltomban. Nem szeretnék olyan lenni, mint TE
mariaberta
@rugacs: Tiszteletem,hogy mindenkit kiosztottál. Valószínű semmi dolgod nincs, mint amivel Vezíred megbízott. Mert TI MINDIG JÓL TELJESÍTETEK
rugacs
@teuton: Cimbi, nekem nincs Orbánom. Az Unió alapszabálya pedig, hogy nincs kényszer! Harmadszor: az, hogy migráns helyzet van, a Merkel sara. Milyen alapon hív be muszlimokat - a többi tagállam megkérdezése és beleegyezése nélkül - magukhoz, akik vonultukban letarolják és rettegésben tartják fél Európát?! Már rég kötelezettszegési eljárást kellett volna ellene indítani!
A kvótát - ami alapból egy marhaság - valóban olyan drasztikus eszközökkel ránk erőszakolhatják, amilyen eszközöket a terroristák használnak nyugaton ellenük. De akkor mi a különbség köztetek és a terroristák között? SEMMI.
Hogy milyen orgánumok? Amit te a szőnyeg alá szoktál seperni. Hiszen amit te nem ismersz, az nincs is, nem igaz?! :-D
Egyébként jó a hasonlatod: Azerbajdzsan valószínűleg még akkor is lesz, amikor az Uniónak már híre sem lesz...
rugacs
@mariaberta: Helyes, egyetértek, maradj olyan amilyen vagy. Hogy más legyél, ahhoz értelem is kellene. Ha csak egy cseppnyi sütnivalód lenne, nem majomkodnál. Nálatok ez a vezírezés olyan örökölt szindróma? Vagy valami távolkeleti meseországban születtél, ahol minden suttyónak volt vezíre?! Nekem még főnököm sincs már vagy 15 éve, nem hogy vezírem. Fogadnék - a stílusodból ítélve - a büdös életben nem voltál még soha független, csak be és kiosztott...
De abban van igazság, hogy az önállósághoz többnyire jól kell teljesíteni! És nem is csak egy téren...
mariaberta
@rugacs: Olyan örökölt szindróma, mint nálatok a GYurcsányozás. És ami a stílusomat illeti , igyekszem hozzátok azonosulni, persze ez elég nehéz, de majd csak sikerül, ha megfogadom tanácsaidat. Az értelmet illetően is igyekszem hozzád igazodni. Bár ez elég nehéz, de biztosan sok ilyen levélváltás után sikeres leszek. Pá kedves.
/Csak tudnám, miért választottál magadnak egy kutyát, azok okos és szeretni valóak./ Az önállóságomat pedig ne féltsd. Nem fogok melléd szegődni!
silber13
@mariaberta: Ne menj le egy kóbor eb színvonalára!:-)))
teuton
@rugacs: Hat eleg szegenyes a valaszod, mind stilusaban, mind tartalmaban... Bizony van kenyszer az EU-ban, csak azt ti es a hasonlok hivjak kenyszernek, minösitett többsegi döntesnek hivjak, olvass utana! Meg annak is, mi a Neppart (amihez a Fidesz is tartozik!) velemenye Orbanrol es politikajarol! A tenyekkel es forrasokkal pedig amire ugy nagy altalanossagban hivatkozol, ismet ados maradtal... Ja, hogy ezek nem mervado kulturmediak, hanem valamifele internetes blogok, amikben sem a keszitöjükre, sem a forrasaikra utalas sincs, barki barmit irhat bizonyitekok nelkül? Ez csak azt minösiti, aki ennek hisz es ra hivatkozik! Mint ahogy a Fideszz vezetöi amikor az EU-t es egyes vezetöket ugy nagy altalanossagban mocskolnak, de neveket nem mernek mondani...
A tenyekhez egyebkent a következö tartozik: Nem merkel hivta be a menekülteket, sem Europaba, sem Nemetorszagba! Ha igy lenne, akkor hivatkozz ra konkreten mikor es hol? A teny az, hogy az unios es genfi egyezmeny alapjan a haborus menekülteket be KELL fogadni! Semmifele kitetel nincs ott biztos orszagokrol amin athaladnak! Mivel a szir menedekkerök több mint 90%-a ezeknek a felteteleknek megfelelt, ezrt nyilatkozta azt, hogy öket egyszerüsitett eljarassal befogadjak. Aztan ha olvasni tudnal azt is olvashatnad, hogy a menedekadas az nem letelepedesre jogosit, hanem ideiglenes tartozkodasra, ami max. 3 ev. A juttatasokat amit egy orszag ad, azt nemzetközi es nemzeti törvenyek es egyezmenyek szabalyozzak! Hogy ezt MO vezetöi nem tudjak, hanem tiltakoznak es uszitanak ellene, az eleg sok penzbe kerül az adofizetöknek! Elöször a kampany, aztan a büntetes kifizetese... Szoval akkor es ahhoz szolj hozza ERDEMBEN, amiröl egyaltalan valami fogalmad van, mert ha csak a kormanypropagandat es CÖF-lozungokat visszhangzod, libsibolsizol es szemelyeskedve sertegetsz, az nem nagy intelligenciara vall...
Freewolf
Lesz még Orbán az EU első embere, amikor az árulókat lecsukják és végre az lesz, amit az Európaiak akarnak. Nem a muszlim robbantgató csürhe, hanem az őslakosság. És bizony nemzetállamok!
mariaberta
@silber13: Igazad van, , befejezem ezzel a ,,,,,, levélváltást!
silber13
.08-ra:@Freewolf: 11Hülyeséged folyama egyre emelkedő tendenciát mutat! Tényleg egyre több patolkogikus ötletrohamaid vannak, nagymennyiségű fixa ideával körítve.
silber13
@Freewolf: Amúgy mi is van azzal a vadak általi terrorizmussal, te szerencsétlen?? Na itt egy kis cikkecske, olvasgass!
propeller.hu/itthon/3175558-bombakeszitesrol-vetitettek-filmet-varmegyeseknek
Freewolf
@silber13: Liberálfasiszta böfögés válaszra sem méltó. Csak jelzem, az ilyen agyatlan majomságokon átlépek!
silber13
@Freewolf: :-)))) Istenkám! Hogy te milyen lökött vagy coyoteka!:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.