Alig lézengenek a magyar élvonal meccsein a nézők, és ez már az MLSZ-nek is feltűnik. Ám a kluboknak nem létszükséglet a nézőszám emelése: itt a profi marketing még gyerekcipőben jár, leginkább csak nosztalgiáznak, magyarázatokat keresnek. A magyar foci bevételei alapján a KKV-szektorba tartozik, annál azonban lényegesebb több állami hátszéllel és támogatással. Ám ha a nézőszám emelése kötelező lesz, akkor átokká válhat az új, és főleg nagy stadion is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nézőszám még csökkenni is fog, ha nem nyújtanak rendes focit a csapatok, mert ami itthon van az csak gyenge utánzata a világ focijának, az mlsz. mondhat amit akar)))))
nyanya001
Én azt is átkozom aki közpénzből ennyit költött és még költeni fog stadionokra !
és azon spekulál, még adónemet vessen ki, hogy beteges mániáját folytathassa !
1magyar
A nép, aki a létminimum alatt él már átkozza.
perfekt
Az uccsó mondat-zavarja hiányosságaimat! idézem-hátha így megértem." Ám,ha a nézőszám emelése kötelező lesz,akkor átokká válhat az új,és főleg nagy stadion is" Na fiúk,nehéz vasban fogunk menetelni a meccsre, utána akár haza is lehet menni.Az utolsó ember szemetet szed! skizofrénia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.