Kiterjesztené a korlátozást a PM a parlamenti és az EU-képviselőkre is, miszerint nyugdíjasként ne vehessenek fel képviselői juttatást és választaniuk kelljen a két jövedelem között. A magánszférában és a közszférában is élnek hasonló szigorítások, ezúton Harrach Péter KDNP-s képviselő is gondba kerülhetne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Van még ilyen pofátlan aki felveszi mindkettőt? De nem tiltja ezt törvény? Végül is fejétől bűzlik a hal.
Toby
Igaza van a PM-nek ! Ezek a szarháziak minden lehetséges módon leveszik a jót, az adófizetőnek/nyugdíjasoknak meg maradnak a korlátok !
Azanyjuk mocskosúristenitezeknekatetvesszaházianak !
eszegfu
Tisztelettel nem a "magánszférában és a közszférában is", hanem csak ott! Akinek az éves bruttója meghaladja a minimálbér 18x-át, annak vissza kell mondania a nyugdiját, azaz fel kell függesztenie, vagy nem dolgozik a nyugdij mellett!
justhpeter
A fizetés vagy nyugdíj csak a normális emberek halmazában értelmezhető probléma. Egy olyan gyülekezetben mint a parlamenti képviselők bandája értelmezhetetlen dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.