Nincs vécé, meleg víz, fűtés, szellőzés, fény, vannak viszont bogarak a magyar börtönökben. 231 millió forintos kártérítést ítélt meg az Emberi Jogok Európai Bírósága 43 rabnak a rossz börtönkörülmények miatt. Idén ugyan enyhült a zsúfoltság, viszont továbbra sincs hazai jogorvoslat a zsúfoltság okozta helyzetre, írja a Magyar Helsinki Bizottság.

Forrás: index.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Azt hiszik szállodának vannak fenntartva a börtönök? Egy minimálbéres albérletben lakik, ahol bogarak,csótányok is előfordulhatnak, amiért fizet és közben eltartja a bűnözőket és azok meg beperlik, hogy nem elég jó az ellátás.
Ez vicc.
wagabund
Oroszország szívesen elhelyezné a finnyás fogvatartottakat akár fele annyi pénzért is, mint amibe nekünk kerülnek..

ott nincs ilyen panasz..igaz Helsinki Bizottság sincs...ötezer kilométerre Európától, mínusz negyvenben? viszont friss levegő az igen.
Mobil123
Milyen jó hogy a büdös bogaraknak még fizessünk is !!
nezelodo
Azért mikor ilyen döntések születnek, a mi hatalmi elitünk csak a színház kedvéért rinyál. Titokban meg reménykedik, ha balul sül el a az országlásuk, addigra jók lesznek a kaptárviszonyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.