Az EU-s reformokért kampányoló David Cameronnal tartottak megbeszélést. Orbán a V4-ekkel közösen tárgyalna a szociális juttatások kérdéséről a brit kormánnyal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ó de bizony ám...miért mentek oda a magyarok? Háború elől menekültek? Nem...egy jobb élet reményében! Miattad és a szar kormányzásod miatt! Ők bizony gazdasági bevándorlók! Hála neked! patkány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ó de bizony ám...miért mentek oda a magyarok? Háború elől menekültek? Nem...egy jobb élet reményében! Miattad és a szar kormányzásod miatt! Ők bizony gazdasági bevándorlók! Hála neked! patkány.
kutyahűség
"Mi"? MIIIII?! Talán ők! Milyen jogon azonosulsz te, Viktorka, azokkal, akik előled és a velejéig rohadt rendszered elől menekültek ki, a nincstelenségből megélni?!

És igenis gazdasági migránsok, mert jogilag annak számítanak. Még az angoloknál is.
Toby
Világos !
Angliában a magyarok nem migránsok, mi viszont utáljuk a migránsokat ! Stupid !
1magyar
Így igaz! Uniós tagállamban uniós állampolgárok vagyunk.
nemjoezigy
Elég gyengén győzködte az orbán a Cameron-t kmaradt, hogy ha nem lennének vendégmunkások megnézhetné magát a királyság!
Kezdődött, hogy az 'alja' munkát a külföldiek végezték. Most már doktorok, asszisztensek, mérnökök, vendéglátósok, gk vezetők, egyéb is dolgoznak. Még egyszer mondom DOLGOZNAK, ami azt jelenti, hogy az EK-t építik. Mi lenne ha nem lennének ott?
Tehát orbán és a tanácsadói megint levizsgáztak, nem jól képviselték a magyar polgárokat!
teuton
@1magyar: Meg ez a szerencse, hogy EU-s orszag vagyunk! Ezert nem menekültnek tudjak be öket, hanem csak "kalandvagyo" magyaroknak - Orban szerint! Es fejenkent 2 millaert mar sikerült is az 500ezerböl nehanyat visszacsalogatni... Nagy eredmeny! NAPONTA többen mennek el MO-rol, mint 1 ev alatt 2millaval visszacsalogattak! De MO jobban teljesit! - a kormany szerint...
1magyar
@teuton: Az a 2 milliós hazacsalogatás nagy svindli volt.
verum
Ebben most is igazat kell adjak Orbánnak. Nem azért, mert Orbán, hanem mert én is így gondolom.
A magyarok nem zöld határon mennek, hanem teljes jogú eu-állampolgárként, leellenőrizhető módon. Csak olyanok maradnak kint, akiknek van munkájuk, tudnak dolgozni és van nyelvismeretük.
Nem lehetne összemosni a zöld határon, törvénytelenül, erőszakos módon tóduló korlátlan tömegtől, amely nem is akar elhatárolódni a köztük megbújó terroristáktól, hiszen nem tudják és nem is akarják hitelt érdemlően igazolni magukat, nem akarnak ujjlenyomatot adni és szöknek az összeírás elől.
Aki Én
Beszarás... ,,A jobb élet reményében" elmenekül sok százezer magyar a balfasz kormányzás következtében (egyébként éppen azok, akik valóban szeretnének és tudnak is dolgozni, plusz gyereket is szülnének szívesen), akik többségét a szekta hazaárulónak titulál, és a probléma okozója azon hisztizik, hogy miként szólítsák őket. De amikor ennek a tömegnek a szavazati lehetőségét nehezítették (mert ugye ezek ritkán kormánypártiak), akkor nem hallottuk a hangját.
Csak becsületes politizálásra lenne szükség, és máris kevesebb magyar migráns lenne a világban, máris beindulna a ,,hancúr" kedv. Ezáltal a bölcsődék óvodák építésére is lehetne áfacsökkentés a csókosok építőipari vállalkozásainak ebbéli támogatása helyett.
Persze amíg csak a migráns jelzőt akarjuk levenni a magyarok válláról a terhek helyett, addig nem lesz változás.
A problémát kell megoldani, nem a nevét megváltoztatni.
Aki Én
@1magyar: Saját uniós államunkban vagyunk állampolgárok, máséban bevándorlók, vagyis migránsok vagyunk. A kérdés nem az, hogyan nevezzük a kinti magyarokat, hanem, hogy miért kénytelenek ennyien élni a szabad munkaerő áramlás lehetőségével? A probléma akkor is probléma marad, ha őket mától állampolgárnak hívjuk.
Ez olyan, mintha a szar elnevezésén vitáznánk. Legyen kaki vagy szar? Nem mindegy a látvány és a szag mellett?
1magyar
@Aki Én: Egyáltalán nem olyan, ha belépsz egy szövetségbe, onnantól a tagja vagy és nem sunyi módon lopakodsz be.
Aki Én
@1magyar: Csavarhatjuk, de a szó igazi és eredeti értelmében, ha másik országban keresed a boldogulást, ott bevándorló vagy. Más kérdés, hogy a nemzeti beteg elbaszta a szó jelentését.
JAJMÁR
Nézőpont kérdése elsősorban. Lehet, hogy az angol, a londoni, bevándorlónak látja a nyelvet még akadozva beszélő, semmi nélkül érkező "munkaerőket". Nekik nincs nagy különbség az arab semmi nélkül érkező, és a magyar semmi nélkül érkező között, hiszen mindegyik idegenként érkezik. (Ez egyébként így is van.)
Toby
Hát persze, hogyan is lehetnénk mi, fél-ázsiaiak migránsok a briteknél ! Egy tökig nemzethy hun, soha nem lesz migráns, csak esetleg menekült, vagy esetleg megélhetési túrista, na jó, esetleg munkavállaló. Él még a magyar virtus...meg a felcsúti idiótizmus is !
libellle
@1magyar: ja és be kellene tartani a szerzödésben leirtakat. Vagy??
mariaberta
Hanem mik vagyunk? Hosszú távú nyaralók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.