Most azt dobta a gép, hogy Németh Szilárd a legokosabb jelenleg kormányzati szinten. Ezt én meg is értem, mert így igaz. A múltkor fél kézzel leverte az elempés és az emeszpés vitapartnerét egy újszerű technikával, ugyanis leszarta a hozzá intézett kérdéseket, mondta a magáét ötszáz decibellel. Kultúrember pedig nem üti le a vitapartnerét – akkor sem, ha történetesen kretén az illető – úgyhogy végül Szilárdnak lett igaza. Na ugye! Ma még mindig ő a legokosabb, úgyhogy tájékoztatta a sajtót. Most éppen arról, hogy a fidesznek teli van a töke a bíróságokkal és lépni kívánnak ebben a kérdésben. Merthogy sem a vörösiszap katasztrófát, sem Hagyó Miklóst nem dugta áristomba az elfogult magyar bíróság. Tűrhetetlen!

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Meglepő, hogy a bíróságok milyen jól tartják magukat (a törvény betűjéhez) amikor a régi bírósági vezetőket gyorsan nyugdíjazta a 2/3.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.