A Fidesz.hu oldaláról egyszerűen törölték azt a cikket, amelyben 270 ezer forintos minimálbért ígértek a szakorvosoknak. A Google-ban azonban a hír tárolt verziója még elérhető – írja a hvg.hu.

Tavaly júliusi az a híranyag, amelyben a Fidesz a Semmelweis Nap alkalmából sok más mellett azt ígérte az egészségügyi dolgozóknak, hogy 2016-ban a szakorvosok 270 ezer forintos minimálbért kapnak. A kormánypárt ugyanebben a közleményben írja azt is, hogy köszönetet mondanak az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért és biztosítják őket, mindent megtesznek a munkakörülményeik, anyagi és erkölcsi megbecsülésük érezhető javításáért.

A 168 Óra szúrta ki, hogy a fidesz.hu oldaláról egyszerűen törölték azt az anyagot, amiben 270 ezres minimálbért ígértek a szakorvosoknak. Hiába, hiszen a cikk eredeti, Google-ben tárolt verziója továbbra is hozzáférhető. Azért sem érthető a múlt átírásának igyekezete, mert az orvosoknak nem csak ebben a hírben, hanem egy korábbiban személyesen Zombor Gábor eü-államtitkár ígérte meg a minimálbéremelést, az pedig a kormany.hu-n továbbra is olvasható.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A limitáltan kontrollálható internet a fidesz legnagyobb ellensége...a fideszes propaganda ganészóró gépezetében a homokszem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
A limitáltan kontrollálható internet a fidesz legnagyobb ellensége...a fideszes propaganda ganészóró gépezetében a homokszem.
Hari
Tipikus Fidesz taktika, ld.pedagógusok bérrendszere, ami ugy indult, hogy az alap a minimálbér lesz, aztán nem úgy lett. Rögvest "megmagyarázták", hogy ezt a pedagógus életpálya modell (saját szájizük szerint történt) kimunkálása után már nem kell alkalmazni. Persze ezt előre nem tudatták, utólagos belemagyarázás volt. Esetünkben azt a -immár szokásosnál mondható- taktikát alkalmazták. Ígérni a kedélyek csillapítására, majd be nem tartani, aztán a "hülye gyerekeknek" kimagyarázni, hogy miért is nem úgy történt. De a mesebeli kispásztor is megjárta...
justhpeter
Ezek a töketlenek valóban mindent elrontanak amihez hozzányúlnak.
Hellcat
@justhpeter: Qrbán az anti-midasz király...amihez ér az szarrá változik.
zöldszem
Most még vissza kereshetjük, mert Google a barátom!
De!! Lesz itt olyan terrortörvény, mint Európában sehol!! Még ott sem ahol tényleg fenn áll a veszély!
Akár a törvény elfogadásának másnapján, kiírja a számítógép: a kiszolgáló nem található!!
Bár, azt hiszem akkor már semmi sem tartja vissza az embereket, attól hogy a Fidesz székház ablakait, falát ellepjék a "használhatatlan" számítógépek halmaza!
Aki Én
Hát csoda, hogy ki akarják iktatni az internetet? Tökre ellenük van.
nevemnick
Tegnap bukkantam rá erre a Mikes Éva cikkre. Igaz, hogy egy színházi előadást elemez, de sajnos ma újra aktuális. Merem ajánlani, ha van öt percetek.

egyfelvonas.reblog.hu/mergezett-az-emberek-lelke
varirmag
Az orvosoknak nem 22-24 óra a munkaidő,úgyhogy a szakorvosoknak legalább 500.000,-Ft
bér járna !! Hiszen van úgy hogy 24 órát tölt egyhuzamban a kórházban !!!
ÉS ! nincs nekik tavaszi,nyári,őszi.téli szünet ! !!
Bolond kormány ! Nem azokat fizeti meg akiket kellene !
varirmag
Csak összehasonlításként !!!
Ált .isk.tanító ! Ped.fősulival !!
"2015 4240646 Ft 235.002 Ft" heti 22-24 munkaóra !

Egyetem + X év tanulás . Heti 40-60 munkaóra ! ( se szombat,se vasárnap,se ünnepnap !)

"szakorvosok 270 ezer forintos minimálbért " Ígérete

hogyis van ez ???
Dr. Felipe
Látszik hogy a g..i nem ért az internethez. Ezért akarta megadóztatni hogy a magyarok leszokjanak róla.
Az internettel szemben hasztalan az agymosó propaganda elvtársak, ideje lenne felismerni.
X-ray
Pedig a szakorvosok azok, akik valóban megérdemelnék, nem ám a tanárok.
Lepényleső
Aki meg egy szavukat is elhitte,vissza az első elemibe.
nemjoezigy
Hazudnak most is, mint mindig!
Ennyi, mert Magyarország jobban teljesít!
(és ebben az a szomorú, hogy Magyarország tényleg jobban teljesít, csak azt lenyúlják a fideSS-kdnp, a híveik és a gazdagok!)
Fradigege
Nem fognak fizetés emelést adni. Ez innen látszik. 100%. Csak maguknak adnak. Holnaptól sztrájkolni kellene. Beadni a felmondást, stb. Így előlről kezdődik, megy az időhúzás.
nusika
.. nem lesz fizetésemelés, mert Orbán Viktornak van egy álma!Most az államháztartás = O hiány, "holnap" ???
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/teljesitik_orban_almat_erre_keszul_a_kormany.227319.html?utm_source=hirstart&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
...így kezdte Ceausescu is! Visszafordíthatatlan szegénység a vége!!!
enslaved
@varirmag: @X-ray: A szakorvosok bérét valóban jelentősen emelni kellene, viszont a pedagógusokról le lehetne végre szállni!!!
Desischado
@nevemnick: Köszi a linket! Nagyon jó és hiteles írás volt!
Amiről nem tudunk, az nincs is. Ez a fidesz ars poeticája a számtalan trükkből. Gyalázatos, de rájuk vall.
eszegfu
@nevemnick: Igazán jó irás... kösz.!
eszegfu
@enslaved: Ne huzd fel Magad! Csak azt felejtik el: az orvosokat is a pedagógusok tanitották meg irni-olvasni, majd magára az "orvoslásra" is! Aztán meg miért is nem foglalkoznak mondjuk egy önkormányzati dolgozó bérével (iskoláitól függően havi bruttó 330-400 eFt), vagy a vasutasok bérével (kb. havi bruttó 200 eFt, sajna pontosabb adatot nem találtam), hiszen mindkét foglalkozás közalkalmazotti, u.az a bértábla és akkor miért fontosabb egy "Gizike" ügyfélfogadásban eltöltött munkája a mozdonyvezetőjénél?!
dr lópicigáspár
@eszegfu: Tévedsz! Bennünket a szüleink tanítottak írni-olvasni, nem a pedagógusok. És ha nem lett volna kötelező suliba járni, akkor otthon sokkal több értelmes dolgot tanulhattunk volna.
eszegfu
@dr lópicigáspár: Elhiszem, de én is magamból indultam ki... tudod az én szüleim nem tudtak irni, csak a nevüket...azt is olyan ákom-bákommal. A háboru után ugye felépitették az országot, majd szinte egyidőben kezdtük tanulást 1956-ban, ők "gyorsitott" estin én meg az ált. iskolában. Szüleim 3 müszakban dolgoztak és bizony én elsős koromtól kezdve bevásároltam és az egyszerübb kajákat meg is tudtam főzni az egész családnak. Én ezt "tanultam" otthon...Ma is emlékszem az elsős tanitónénimre, Kati nénire, akitől kaptam egy "igazi" töltőtollat, amiért olyan szépen irtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.