Orbán Viktor több, mint egy órát beszélt, de nálunk most 10 percben megnézheti, hogyan értékelte az évet. A magyar reformok szerinte működnek, de lehetne még béreket emelni. Viszont veszély van: népvándorlás és Brüsszel. A multikkal pedig már nincs baj, sőt, hálásak lehetünk nekik. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Elvtársak együtt értük el ,hogy a magyar rabszolga 100 ezer forint nettó jövedelme után még 120 ezret befizet nekünk és még a maradék 100 ezer forintjából is 27 százalékot elveszünk. Gratulálunk magunknak mert ilyen mértékben még soha nem sikerült kizsákmányolni a magyar népet. Akik előre lépnek Andy Vajna, Rogán,Kósa, Timike , Mészáros mangalica lőrincz, Tiborcék és persze a saját lábon álló Orbán Keresztény ,( bár a kereszt nevek ilyen érdekesre sikeredtek ,Ráhel,Sára stb) gondolom több lábon is be vannak biztosítva. Azok akik melüznak meg 1000000 lépés Magyarországon persze hátrafelé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Tapsoljatok, mint a cirkuszban legalább hihetőbb amit mond, ugyan hány milliót fizetett ezért a szövegért? Ha utána kimegy az utcára a sok boldog ember várja. Akik nem jutottak be az előadásra? Orbán takarodj!.
Pestilence
Unalmas és semmitmondó, szokásos orbáni maszlag. Egyszer viszont felkacagtam. Akkor amikor a jó lelkiismeretről és a józan észről beszélt. Sokat tudhat róluk.

A közönség pedig megérdemelte, hogy végig kellet ülniük ezt a borzalmat.
simmering73
Egy másodpercem sincs rá. Soha egyetlen egyet se láttam, hallottam.
Toby
A kutya bevenné ezt a fele sem igaz dumát, feldobná a talpait !

jelentkezzen az, akinek 25 %-kal csökkent a rezsije, mert a genyó ezt mondta, ha jól értettem !
Anyuka biztos örült hülye kisfiának !
karma1
Gyermekeim! Picit igazsagtalanok vagytok! Bar abban igazatok van, hogy hiabavalosagokra nem szabad a draga idot pazarolni, arra meg a jezsuitak is azt mondtak, hogy mindent ki kell probalni az eletben, hiszen honnan tudhatjuk, hogy az a dolog jo-e vagy sem?

Tehat: En raaldoztam kemeny 5.37 percet - tovabb nem birtam, mert nem birom a makogast, papirrol olvasast, foleg, ha ilyen a tartalom...:o((

Viszont rendkivul erdekes dolgokat tudtam meg: a haboru utani szeduletes fejlodest kizarolag a kommunista uralom szakitotta felbe, lelassitva azt, de valamilyen 21 ev bekeidorol meselt, ami nekem sehogy se jott ki, dehat ezt a takonyarpi aki a papirjat irta, biztosan jobban tudja...

Annal a pontnal lettem rosszul, hogy az egesz tarsadalmat megreformaltak, beleertve az egeszsegugyet, az oktatasugyet, bar ez utobbiban meg vannak problemak, es mindenkinek masfelszeresere nott a keresete, es jovore mindenki egy lepessel elorebb lephet a polgari tarsadalom fele. A 25 %-os rezsicsokkentest meg en sem ertem, viszont a 27 %-os AFA kerdest sikerult neki megkerulnie, minden iranybol...

Nem tom, mi tortenhetett a hatralevo 5 percben, de ugy gondoltam, ennyi eleg az osszes erzekemnek, sot, a vezir latvanya egy majdnem bulimias rohamra fakasztott, szoval,... En elmondhatom majd az utokornak: Ketszer lattam viktort: Eloszor ES Utoljara!
Pestilence
Ja, mondott még egy jópofát. Nem tanultam meg kivülről, ezért nem biztos, hogy pontos lesz az idézet.

Aszonta, hogy nem fogjuk importálni az intoleranciát és homofóbiát, és nem fogjuk hagyni, hogy vadásszanak az asszonyainkra.

Persze, hogy nem fogjuk ezeket importálni, ebből helyben is annyi terem, mint a nyű. Na, aztán a fideszesek pedig csak ne akarják megvédeni a nőket. Se azok, akik aktivan tángálják a feleségeiket, se azok, akik szemet hunynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.