Orbán Viktor tegnapi évértékelőjén nem győzte eléggé dicsérni a Horthy-rendszert, amely szerinte „kiemelkedő diplomáciai és katonai sikereket” ért el, valamint „gazdaságilag sikeres” volt. Történt mindez ugyanazon a napon, amikor Oscar-díjat nyert az a magyar film, amely a Horthy-korszak idején lejátszódott borzalmakat dolgozta fel - írja közleményében Oláh Lajos. a DK parlamenti képviselője. Mit is mondott Orbán?Orbán Viktor az MTI tudósítása szerint ezt mondta a Horthy-rendszerről a vasárnapi évértékelője során: A Horthy-rendszer "mérőszalagjával" is meghatározhatnánk mai helyzetünket, ez azonban veszélyes ingovány, vizenyős, lápos, lidérces vidék". Annyit mondhatni, 21 "békeév" kevés volt akkor ahhoz, hogy kiadjuk magunkból a teljesítményt.

Forrás: szabolcsihir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jól mondja nemzetmegvezetőnk: "...veszélyes ingovány, vizenyős, lápos, lidérces vidék" ez az ország, mióta a fidesz bitorolja a kormányrudat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.