Felfüggesztette a Tilos Rádió a Honthy és Hanna című műsor sugárzását, miután Bakács Tibor élő adásban cigányozta Orbán Viktort – írtuk tegnap.

A Blikk azóta telefonon érdeklődött Bakácsnál, hogy jogosnak tartja-e a kirúgását, egyetért-e a dön­téssel?

Igen. Ezt a rádió vezetőségének már korábban meg kellett volna tennie. Engem már régebben fel kellett volna függeszteni, de tisztázni szeretném, hogy amit mondtam, pozitív diszkriminációként értettem. Úgy véltem, Orbán Viktor azért érti meg jobban a zsidókat, mert maga is kisebbségi, tehát a saját bőrén érezhette a hátrányos megkülönböztetést.

Szerintem ez egyértelmű, de ezzel senki sem foglalkozik. Félreérthető volt, tehát félre is értették. Persze, ha Orbán esetleg nem cigány származású, akkor tévedtem

- fejtette ki az egykori műsorvezető.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megmondtad a tutit, Settenkedö !!!
Azért nem leszel az út szélén hagyva, az biztos !!
Száz jobbnál jobb helyet kapsz, hidd el !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Megmondtad a tutit, Settenkedö !!!
Azért nem leszel az út szélén hagyva, az biztos !!
Száz jobbnál jobb helyet kapsz, hidd el !!
kerekkocka
Nem tévedtél szalámis!!! fele zsidesz a cigesznek.
simmering73
Olcsón megúsztad. Észak Koreában ilyen kijelentés miatt ágyú elé állítottak volna.
human
Őszintén szólva nekem tök mindegy, hogy cigány vagy sem. Napi 16 órát ne azzal töltsön, hogy milyen törvényekkel tudja hatalmát megerősíteni és a lopást könnyebbé tenni. Dolgozzon azon, hogy az ország saját magához képest jól teljesítsen és is az igazságos elosztás révén ne legyenek fényévnyi távolságok az életszínvonalakban.
Grafix69
Persze ,hogy az de , és itt álljunk is meg picikét , miért van az pl ,hogy kereszténynek valja magát az első 3 gyermekének keresztneve sokat elárul a bebiztosított hatalmi elképzeléseiről. A politikában is érdekes a köpönyeg forgatás vagy pávatánc vagy nevezzük jellemtelenségnek . Hatalomba kerülésekor minden kommunista káros volt ,minden kapitalista demokrata fényezve, aztán fordulat , támadja az Eut , de a pénzét kilopja közben koszorúzza az Azeri nép kommunista diktátor sírját , közben a héber vallású népeket ajnározza és keresztényekkel védi magát , nem tesz említést arról ,hogy roma származású de tesz említést az arab migráció társadalmi veszélyeiről . Katasztrófa , folyamatosan hintázik a szerint ami a saját érdekeit megteremti. Bakács úr meg egy szalámi tolvaj aztán kész.
human
@Grafix69: Azt én sem értettem, hogy lehet, hogy míg a maffia vezérek és embereik vallásosak voltak közben bűnöző életet éltek. Mintha úgy lettek volna vele, hogy egy keresztvetéssel minden bűnük meg van bocsátva. Így nyugodtan alhattak és másnap kezdődött az aljasság elölről.
karma1
@zöldszem: En lattam kb. 24 evvel ezelott olyan ujsagcikket a Nepszabadsagbol, amin szabalyos putri elott allt a csaladjaval, az apjaval-anyjaval, es meg volt a kepen 3 nala fiatalabb , egyertelmuen cigany kinezetu ember ... Akkor a fotoshopnak meg hire-hamva sem volt, es nem kellett az embereket "emlekeztetni" az o, orban szemelyere, csak egyszeruen kozoltek rola a kepet, hogy honnan jott...
Nem volna a vilagon semmi baj sem a cigany szarmazasaval, ha a megvalasztott poziciojaban elsosorban MAGYARkent dolgozna, MINDENKIERT (magyarert, ciganyert, zsidoert, mas kisebbsegert,...)
De nem ezt teszi, hanem igenis a ciganytemponak megfelelo meretu lopasbol el kiralyian... A maffia sirva konyorogne a receptert... (De a hasonlo hozzaallasert meg Berlusconi is megdontheto volt...)
Dr. Felipe
A raszta jegyek ott vannak rendesen, ez kétségtelen. Én sokszor összetévesztem a farkas flóriánnal.
Persze legjobban Simicska Lajos fejezte ki hogy ki is ő valójában.
leszúrt rittberger
Tehát nem is tudja biztosan, hoyg cigány-e vagy sem, de pofázik róla... Értelmes.

És ő műsorvezető egy liberális, "európai" rádióadón... Milyen toprongyok szerepelhetnek a Lánchíd rádióban, Karc FM-en, ha itt ez a szint?
Feraj49
Nem is cigány hanem DAKOTA indián ! Ezért ismeri a Dakota közmondásokat ! (de lehet csak írják neki ezeket ?)
leszúrt rittberger
@zöldszem: Ezek a képek mit bizonyítanak? Abban a korban mindenki így nézett ki, nézz meg egy tablóképet vagy akármit, annyi szakmunkásbajszos "cigányt" meg kinyúltpulcsis NDK-pornószínészt sehol nem látsz.

De ha cigány is, kit érdekel? Értelmes ember a tettei alapján ítél meg valakit, és Orbánnak úgy is van bőven spétje, felesleges lemenni a sutyerák fotelrasszista szintre.
Toby
Amennyiben orbánc valóban cigány, akkor ez a lenagyobb gondja a cigányságnak !
zöldszem
@leszúrt rittberger: Olvastál is vagy, csak a kép linket nézted meg?
Az írásban ez áll (másik link)" Itt igazolódik be, hogy Orbán Viktorunk anyai ágon zsidó, és apai ágon cigány. Ez ma a lehető legszimpatikusabb vérkeveredés Magyarországon. Egy ilyen alak zöld lámpát kap nem csak itthon, de a nagyvilágban mindenhol.

"..Értelmes ember a tettei alapján ítél meg valakit..."hibbant, embertelen, hazug, bonsai szarka!
leszúrt rittberger
@zöldszem: Ja, mert ha egy nevenincs félnótás blog "szabadkőműves páholyról" hablatyol, akkor ott az igazság :))) Oké, olvasgass ilyeneket akkor, további jó cigányozást, zsidózást.
wagabund
mit meg mer tenni..teológiai diplomával lopni jár preparált ruhában, megbukik, aztán újra kinyílik a csipája a jellem bajnokának...
...nem gondol a gyerekeire? ...kétlem, hogy büszkék lennének rá...
Borsodi
Bakács. nem tévedtél,azok tévedtek akik bíztak benne ,megválasztották Magyarország miniszterének.Hatalma van ki is használja,Ő nem éri be egy szalámival.neki kell az egész ország.
Tényfeltáró
@Borsodi: A simicska megmondta a véleményét a csávóról.
nevemnick
egy biztos, nem kell megkérdeznünk orvosunkat, gyógyszerészünket, hogy káros e az ország egészségére.
zöldszem
@leszúrt rittberger: Bezzeg amikor OV valagát nyaldossa "egy neve nincs félnótás lap" akkor nincs problémád az érdekeknek megfelelően alakított/ferdített tartalommal...
Nem én cigányoztam, zsidóztam, az újságból idéztem.
"..Értelmes ember a tettei alapján ítél meg valakit.." Orbán, egy szar gerinctelen magyar!
szép új világ
Bakács fiam a g**i-vel kapcsolatban nem tévedtél, azonban elfeledkeztél egy nagy igazságról. Ha egy rúd szalámit lopsz - tolvaj vagy. Ha tízezret - üzletember, ha ellopod az összeset a boltokkal együtt - akkor tisztességes politikus.
feleselek
Gecizni, csak a geciknek lehet!!! Ez a törvény...!
vadnarancs
@leszúrt rittberger: Nem tudom miért véded ennyire a csutit, biztosan okod van rá. Nos elég azt látni, amit mutatnak belőle, nem kell semmilyen összeesküvés-elméletet gyártani. A származása is lényegtelen, bár kétségkívül van benne zsidó és cigány vér is. A viselkedése és a tettei a lényegesek. Megalomániás, megalkuvást nem tűrő, önmagát a világ urának képzelő emberke. Gondold végig az életútját. Ha kellett, komcsi besúgó volt, ha kellett liberális volt, ha kellett rasszista lett, vallásos, kommunistaellenes, majd megint komcsi. A szabadságra hivatkozva távárísi kányec, majd 20 évre rá megint távárísi. Érted te ezt? Mindent a korlátan hatalomnak rendel alá. Populista frázisai sajnos sok követőre találnak. Arcmimikája elmezavarokra utal, pszichológiailag tovább elemezve kiskorában talán rendszeresen verték, vagy megfélemlítették. Egy biztos, teljesen sérült ember beteg elmével.
Ha ezeket végiggondolod a narancsos szemüveget kissé odébb tolva, akkor beláthatod, hogy becsületesen nem gazdagodhatott meg ennyire a vezír röpke 25 év alatt. Viselkedésére már nincsenek szavak, 20 akadémikus gondolkozik a megfelelő szó használatán már 25 éve...
Nekem semmi bajom a narancsködösökkel, csak maradjanak tőlem távol! Oszt jónapot! :)
Manhattan
@volvós: Ugy legyen! Kicsit barom, de a mienk... ☺
Apatszerek
A szerbiai Vajdaságba költözött Bakács Tibor a családjával. Az utóbbi időben csak szalámitolvajként emlegetett kritikus nem bánja önkéntes száműzetését. Örül, hogy kisfia már szerb állampolgár.
Apatszerek
Bakács Tibor pályája az újságírástól, a Megasztár-zsűritagságon és a Tesco biztonsági szobáján át vezetett a szalonképtelenségig. Már az ultraliberális Tilos Rádióban is vállalhatatlan. Egyetlen helyen publikál még – ki nem találnák, hol: Farkasházy lapjában.

”A Hócipőből még nem rúgtak ki, az még megmaradt nekem…„ – mondta a felfüggesztett rádiós.

Farkasházy ezek szerint igényli Bakács fajelméletét.
Butautáló
Minden cigány felhördül, ha lecigányozzák! Erről ismerszik meg a valódi kokeró!
wagabund
@Apatszerek: ezt le sem mertem írni, mert nem is értem..Dr.Farkasházy, aki nem akárki, matekból doktorált közgazdász, világlátott ember, széleslátókörű, ezzel együtt lesüllyed bakácsig..?

ezt nem értem... valami nagyon jó oka lehet...de mi?
vadnarancs
@Apatszerek: A személyeskedésen kívül más mondanivalód nincs a cikkhez? Valóban igz lehet az állításod Bakácsról, én sem kedvelem. De amit mondott, az igaz.
Lepényleső
Nem úgy van,hogy mindenki az,aminek vallja magát? Hát ezek szerint nem,ezt támasztja alá
szerény esetem. Akárkinek vallom magamat,a fizetés mindig meg szegé álmomat,-hiába volt az akármilyen nagy.
Apatszerek
@vadnarancs: Szerinted szavahihető hiteles ember? Szerintem nem: szalonképtelen.
Apatszerek
"Éhes voltam és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró" - idézte a lap Bakácsot, aki a Blikknek azt mondta, teljes mértékben vállalja tettéért a felelősséget. "Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem" – emlékezett vissza a történtekre Bakács, akit a lap telefonon ért el otthonában."
Apatszerek
@vadnarancs: Az idézetet figyeld és ne a személyeskedés kösse le figyelmed, mert a szavahihetőség, hitelességnek nem velejárója a lopás. "A Klubrádió szóvivője azt mondta, hogy megdöbbenve értesült róla, hogy lopáson kapták Bakács Tibort a Budakeszi Tescóban, mely már olvasható a Klubrádió friss közleményében a rádió honlapján. "Bakács Tibor minden bizonnyal tudja, hogy az, amit elkövetett sokkal nagyobb hiba, mint amekkora bűn.
Megsértette azokat is, akik lelkes hívei, hűséges hallgatói voltak a Klubrádióban, megsértette a Klubrádiót is. A Klubrádió vezetői úgy döntöttek, a hallgatók érzéseire is tekintettel, legalább egy hónapig szünetelteti Bakács Tibor műsorát."
vadnarancs
@Apatszerek: Én személyeskedek? Te személyeskedsz Bakáccsal. A mondandóját elemezd kérlek, ne Bakácsot. Róla tudjuk, hogy lopott, be is vallotta. Akiről beszél, róla is tudjuk, hogy lopott. Ő is bevallotta? A származását esetleg? Erről mit tudsz?
mariaberta
@Apatszerek: Selmeczynél minden rendben szerinted? Arról is írhatnál ilyen magasröptű elemzést.
Apatszerek
@vadnarancs: A cigányozással, saját cigányságát: bizonyította tetőzve lopással! Fondorlatos: mások lesajnálásával tűnik ki az újságírók közül mint kritikus, megmondó személy..
Apatszerek
@mariaberta: "Decemberben még fajsúlyos ügyekben hallatta hangját, például a dohányipari törvényhez nyújtott be módosítót, de ő javasolta azt is, hogy a pedofil bűncselekmények ne évülhessenek el. Utolsó sajtótájékoztatóját is ekkor tartotta a gyermekétkeztetésről. Rossz nyelvek szerint az sem lehet véletlen, hogy utolsó interjúját éppen a kormánnyal mostanában rossz viszonyt ápoló Simicska-birodalom médiumainak – a Magyar Nemzetnek és a HírTV-nek – adta."
zöldszem
@vadnarancs: "Arcmimikája elmezavarokra utal, pszichológiailag tovább elemezve kiskorában talán rendszeresen verték, vagy megfélemlítették"
Azt, hogy verte az apja, maga Orbán mondta!
www.youtube.com/watch?v=HydCOeQhJUc

Egyébként az, hogy zsidónak, cigánynak, magyarnak, arabnak születik adva vagyon, de ha valaki besúgóvá, kommunistává, KISZ titkárrá, terroristává válik, na arról már tehet.
profon
Ezt teszi az idő a disznóhús túlzott imádóival. Persze, hogy az áfa csökkentést is itt kezdték.
www.echelon8.org/orban_viktor_szin.jpg
verőce21
@feleselek: (15:13) Jól írod, na ehhez tartsa magát itt mindeki!
(Lehet előtte nyilatkozatot tenni.)
mariaberta
@Apatszerek: Rendben, de mi van Selmeczyvel? Ott minden tökéletes?
Jozefina
Most akkor tévedett Bakács, vagy nem??? Ki dönti el???
simmering73
Nem az a kérdés, hogy Orbán (Orsós) cigány e, hanem az, hogy ez a b...sz nép miért ültette a saját nyakára.
wagabund
ez az a teológiát végzett hitszónok, aki az éhező családjának a teszkóból vitte az élelmet?..nagykabátban, mercivel?..

...mert ha igen, akkor ez a diplomás celeb jóbarátja Farkasházinak, és Para-Kovácsnak...(is)..ők segíthettek volna a tisztánlátásban...
szaboria1
@zöldszem: A bejátszott képed mindent elmond. 1989-ben még nem tagadta.
bence
@wagabund: ! De nem nyúlta le az EU pénzek 80%-át mint a viki és bandája !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.