Politikai zuhanyhíradók szerint a Fidesz még arra is hajlandó lenne, hogy akár finanszírozzon egy népszavazási ellen-kampányt, azaz adott esetben szponzorálná azt az ellenzéki pártot, amely, ahogy mondják, beleállna a népszavazást szorgalmazók táborába, akár úgy is, hogy híveit a kvóta melletti kiállásra ösztönözné. Hogy ténylegesen van-e ilyen kezdeményezés, egyáltalán elképzelhető-e ilyen típusú alku a Fidesz és a demokratikus ellenzék bármely pártja között, azt az olvasó fantáziájára bízom. Mindenesetre önmagában a gondolat nem kizárható, hiszen a kormánypártnak mindennél fontosabb, hogy érvényes legyen a népszavazás, azaz elmenjen négymillió ember szavazni. Márpedig, elemzők szerint, felettébb valószínűtlen, bármily hisztériát is próbál kelteni a kommunikációs apparátus, hogy ennyi választót rá lehessen venni a voksolásra.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nyugi, papíron mind a 85 millió magyar alá fog írni, még az "alfabéták" is...legfeljebb nem emléxik majd rá...
Macskaszem
Szerintem inkább az Erdősinének gyűjthetnék kicseszésből az aláírásokat, hiszen az ő kérdésére is lehet igennel és nemmel is szavazni. Erdősiné nem akar népszavazást, nem azért adta be, tehát aláírást sem fog gyüjteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.