A kormány komolyan veszi az Iszlám Állam Magyarországra vonatkozó fenyegetéséről szóló információt - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Még szép...másként, hogyan lehetne rettegésben tartani az ország bolondabbik felét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Világos ! Ezért kell(ene) beülni a magyar adózók mobiljaiba, mert Ali Musztafa Teveszerelő, jól befenyegette a magyar Kánaánt, elvégre a terrorakciókat magyarul készítenék elő, hogy Füles Józsi tákolmányvédő is értse és ne kelljen tolmácsok után szaladgálni, amely amúgy sem Gengszterland erőssége !
Már a tökös hazugság se a régi !
bencemacska
Én már azt is el tudom képzelni, hogy a nagyon egyeduralmat szerető rendelte meg azt a cikket.
Nem olvastam a hitelességéről egy szót sem sehol!!!
zöldszem
Nem itt fognak robbantgatni. Zöme azt se tudja, hogy a világon vagyunk. Meg a hatás is más. Ha Brüsszelbe, Párizsba, Milánóba robban valami, az ausztrál, az amerikai, meg a japán is tudja miről van szó. Hungary ----hungry!!! Ha Budapesten, akkor meg Google, és ha jól figyel akkor nem Bukarest térképe jelenik meg! Ha akarnák, a fél országot felrobbantották volna már, 2 részeg turista kirabolta a Parlamentet, egy magányos férfi kirabol egy bankot, 2 terrorveszélyezettség, és állig felfegyverkezett őrök mellett! Bravó!!!
RonaGyuri
@verum: pedig egyszerűbb lenne őt magát bezárni! =))
Bercifiu
Szerencsétlenek összeszarták magukat félelmükben.
nezelodo
Hát ami a Bakondi félék által a zembereknek nyújtott védelmi ígéretet illeti, nem nyugodtam meg. Ezeknek a felesleges, a lehetséges terroristákat is hergelő handabandájukból már elegem van, gondolom mások sem várják, mint az esti harangszót.
Ha komoly szolgálataink lennének, nem kiabálnák ki országnak világnak semmit, ezek meg folyton dicsekszenek, közben lehet, lövésük sincs, mit kellene tenni. Olyanok, mint aki azért kiabál este az erdőben, mert fél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.