Új szuper-elemzőközpontot hoznak létre, és lesznek propagandaanyagok is, hogy Mari néni felismerje, ha a radikalizálódás jeleit véli felfedezni a szomszéd Józsikán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán körül már régóta szűrő van, ami semmit sem enged át a reális világból
Manhattan
Az orbáncsalád már 25 éve is bűnöző volt... csak akkor még kicsiben játszottak...
"A politikai botrány akkor tört ki, amikor kiderült, hogy Orbánék a lakást éveken keresztül bérbe adták havi ezer dollárért, majd 2002-ben a vételihez képest több mint százszoros (!) áron, 63 millió forintért eladták egy osztrák férfinak.
A vevő pár évvel később az Orbán-család barátja és egy időben tokaji üzlettársa, Kékessy Dezső volt párizsi magyar nagykövet veje lett. Az ügyletet pedzegette az Orbánék vagyonosodását vizsgáló bizottság is a kétezres évek elején, ám a testület alapvetően a tokaji ügyekre fókuszált, majd – miként valamennyi országgyűlési vizsgálóbizottság – bohózatszerű tevékenység után, érdemi eredmény nélkül fejezte be tevékenységét."
papa.49
Nem lehetne a ,,szűrő,, nélkül lazán a trágyába engedni??? Nekünk jobb lenne))))))))))))
Toby
Ugyan már, az a szűrő csak azért lesz, hogy közvetenül ne lehessen kapcsolatba hozni Őgeciségét, a sunyi titkosszolgálati akció-mutyikkal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.