Először társai, majd mi is idomultunk Orbán „stílusához”, de előbb-utóbb szembefordul vele a népe. - Az egykor megrugdosott gyerek ma is félelemben él, és egyszercsak összeroppan. - Az évtizedek óta nagy hatalmú vezetőkkel dolgozó neves pszichológussal, dr. Varga Zoltánnal beszélgettünk.– Okozhat neki valami álmatlan éjszakát? – Én azt hiszem, hogy ő nagyon fél. Ahogy valószínűleg minden zsarnok fél. Egyre nő a hatalomtól, miközben egyre többen tudják, hogy ez színjáték. A világ valóban professzionális, valódi hatalommal rendelkező emberei összesúgnak mögötte, ha meglátják. Emberünk ezt mélyen elrejtve maga is sejti. Sokszor a viselkedésén is látható ez. A zakóját gombolja, a nyakkendőjét igazgatja. Körbepillantgat. Különféle helyzethez illőnek, alkalmasnak gondolt arcokat vág. Dermedt mereven valamilyennek képzelt, csinált arckifejezéssel áll például az Obama házaspár között. Juncker elég idétlenül képes viselkedni, de mindenkit ő se legyint pofon, nem üdvözölné salut...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikk masodik resze mar tegnap itt volt egy masik hirugynoksegtol cimezve... Ott is leirtam, de itt is megteszem:
Ha Varga prof ennyire vilagos korkepet ad vezir basink elmeallapotarol - es valahol az IQ-jarol is -, valamint az orbant korulvevo slepprol is - hogy a francba nem szolt meg senkinek sem, hogy orban nem alkalmas az orszag vezetesere?
Es Varga adja 20 eve a tanacsokat a felsovezetoknek, meg 3 ex MNB elnoknek is volt a tanacsadoja.

Felelos , elismert orvos letere hogy meri megengedni, hogy orban szabadon garazdalkodjon? CINKOSOK??? Vagy a jelleme mar hozzaalakult a vezirehez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Szókrakész: Igen, képes begombolni és igazgatni saját magán bármit - bár csak ennyit tenne -, de az ember általában nem akkor igazgat még magán, amikor a vaku villan! Csak ha rejtőzködni akar. Képletesen persze.
Szókrakész
@JAJMÁR: Arra ott a függöny.
Ha emlékszel még az egyik riporterekkel játszott hunyózására?
karma1
@Toby: Latom, most Teged akar berangatni a hulyesegeibe, Elfogytak az ervek, kihatral a sajat hulyesegebol...

Kulonben is orban lenne a legutolso ember, aki azt allitana onmagarol, hogy pszicholologiai eset...(Mint tudjuk, egy elmebeteg sem vallja be, hogy az...)
Grafix69
Csak attól fél ,hogy kiderül ki is ő. Attól én is félnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.