Az első nyitva tartott vasárnapon néhány száz kereskedelmi dolgozó tüntetett a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével: nem tetszik nekik, hogy a kormány újra felforgatta az életüket, ráadásul kevesebb pénzt fognak kapni hétvégenként.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A mocskos kormánynak egy célja van, hogy megossza a zembereket és szítsa a gyűlöletet a zemberek között. Ez alatt ők nyugodtan lophatnak, rabolhatnak, mert mi egymással vagyunk elfoglalva. A reformok működnek, a fidessnyik horda gyarapodik, az ország romokban! Mikor ébredsz fel magyar nemzet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Szókrakész: Nincs itt balhé, csak pár embert rávettek hogy tiltakozzanak. Majd elcsempül a szájuk ha a munkáltatójuk kirúgja őket.
Szókrakész
@levarosbukta: Tévedsz.
Mindenhol szakemberhiány van.
Már eladó sincs elég.
Szókrakész
@levarosbukta: re 18:42

Akkor mégse a qrmány lesz a hibás, hanem a munkáltató?
emerencia
@levarosbukta: Ez a tüntető hangos kisebbség nem reprezentálja az összes kereskedelmi alkalmazottat. A bérpótlékban igazuk van amennyiben ezt minden magyar munkavállalóra kiterjesztik. Csak azt tudnám, hol voltak a szakszervezetek a cselédtörvény elfogadásánál? Akkor miért hagyták szó nélkül az ötven százalék vasárnapi pótlékot?
levarosbukta
@Szókrakész: Nem hinném hogy az a jó párszáz ember akiket csak a tesco bocsájtott el azok mind nem akarnának visszamenni dolgozni. Nem hiszem hogy eladó hiány lenne.
levarosbukta
@Szókrakész: Egyértelműen a kormány a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.