Hasznosnak és értékesnek nevezte Angela Merkel német kancellár Orbán Viktor miniszterelnök és Helmut Kohl keddi találkozóját a dpa német hírügynökség közlése szerint.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...elhiszem...sőt azt is hogy elharapná a torkát...:)
36
@Csizmás Kond: Na, ja. Ami nem építi a nagy októberi...nem. A nagy novemberi...azt sem. Munkásmozgalmat...nem. Helyesen, internacionalizmust, az nem jó Merkelnek.
36
Merkel jobban tenné ha meghallaná a népe hangját, mert nagyon jön fel az AfD. Na mindegy. Az amik. már úgy is temetik a liberális demokráciát. Ha, jól emlékszem a The New York Times írt valami olyasmit, hogy a liberalizmus, megfelelő próbálkozás volt, 25 évig, de most valami, nemzeti, populista, keresztény ideológiai formáció van terjedőben. Merkel asszony! Csak nehogy dobják a Wall Street cápái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.