Felház – Ahol Isten jelen van – ezzel a mottóval hirdetik azokat a csütörtöki alkalmakat, ahol felekezetektől függetlenül közösen imádkoznak mindazok, akik Jézus tanítását be tudják fogadni. Nagyjából így összegezhető az a rendezvénysorozat, melyet egy nagy vihart kavaró videóban Orbán Gáspárt is népszerűsíteni „merészelt”. Az egyik ilyen alkalomra kilátogató Jurák Kata blogján arról ír, döbbenten tapasztalta, hogy három fiatal kezdeményezése ilyen hamar ekkora “ébredést” indított el, talán Istennek tervei lehetnek az országgal, ha a fiataljainkat ilyen szinten szólítja meg és hívja el. Jurák Kata szerint örömteli, hogy ezek a fiatalok nem a bulizásra fordítják az idejüket, hanem arra, hogy közösen imádkozzanak és dicsérjék Istent. Hozzátette, a Felház nem egyház, nem felekezet, hanem egy hely, ahol bárki, aki befogadta Jézust a szívébe, közbenjárhat az országért, egymásért, gyógyulásokért. A blogger hangsúlyozta, nincs prédikáció, nincs gyűjtés – így a szekta és a pénzszerzés vádja...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nincs gyűjtés? Akkor miből fizetik a Körcsarnok bérleti díját és egyéb költségeket. Csak nem a kedves szülők által összelopott közpénzből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.