A Fővárosi Törvényszék szerdán testi sértés és kifosztás bűntettében találta bűnösnek azt a kórházigazgatót, akit azzal vádoltak, hogy 2013. március 12-én megtámadta volt szeretőjét, és maró anyaggal locsolta le a nemi szervét – számol be a Velvet.hu.

B. Krisztián az elsőfokú ítélet értelmében négy éves letöltendő szabadságvesztést kapott, és öt évre orvosi szakmájának gyakorlásától is eltiltották. Az ítélethirdetés alatt a sértett, Renner Erika elsírta magát.

Négy év börtönt kapott Mikola unokaöccse, aki lesavazta szeretője nemi szervét

A támadással kezdettől fogva azt a kórházigazgatót gyanúsították, akiről kiderült: Mikola István unokaöccse.

B. Krisztián előzetes letartóztatásba is került, négy hónap után mégis szabadon engedték. A rendőrség másfél évig nyomozott, de mivel a nő nem ismerte fel a támadóját, nem emeltek vádat az orvos ellen és az eljárást megszüntették.

Renner Erika ügyvédje viszont új bizonyítást indítványozott. Az eljárást újraindították, és 2015. augusztusában végül mégis vádat emeltek az orvos ellen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem felmenteni szeretném a Zuschlagot (megérdemelte), de ha azért, amit csinált 7 azaz HÉT évet kapott, akkor ennek ezért négyet adni? Mennyi lett volna, ha nem a Mikola rokona?
Ezt a szerencsétlen nőt tönkretette, és négy év , amit még harmadolni is fognak? Csak nehogy az legyen a vége, hogy nehéz gyerekkora volt és azt nem tudta feldolgozni, ezért törött a lelkiélete derékba.
Remélem a nehézfiúk a megfelelő altesti kezelésben fogják részesíteni odabenn, hogy mire kikeveredik onnan, addigra már a gondolatai se foroghassanak arról, hogy miért közeledne egy másik nőhöz.
Férfi létemre az a véleményem, hogy ennek az állatnak legalább egy szintű büntetést kéne kapnia egy gyilkos büntetésével.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Legalább húszat érdemelt volna a rohadék !
Már csak azért is mert orvos !
namihami
Nem felmenteni szeretném a Zuschlagot (megérdemelte), de ha azért, amit csinált 7 azaz HÉT évet kapott, akkor ennek ezért négyet adni? Mennyi lett volna, ha nem a Mikola rokona?
Ezt a szerencsétlen nőt tönkretette, és négy év , amit még harmadolni is fognak? Csak nehogy az legyen a vége, hogy nehéz gyerekkora volt és azt nem tudta feldolgozni, ezért törött a lelkiélete derékba.
Remélem a nehézfiúk a megfelelő altesti kezelésben fogják részesíteni odabenn, hogy mire kikeveredik onnan, addigra már a gondolatai se foroghassanak arról, hogy miért közeledne egy másik nőhöz.
Férfi létemre az a véleményem, hogy ennek az állatnak legalább egy szintű büntetést kéne kapnia egy gyilkos büntetésével.
Hellcat
CSAK??? Hát csezdmeg a fidesznek mindent lehet? Nőket savazni lófasz büntetésért? Eszem megáll.
christike
Ez is már valami ! Remélem a védeleme súlyosbításért fellebez , ill. másodfokon minimum jóváhagyják, v. súlyosbítanak / persze ez naivítás részemről/ Aljas féreg! Erre soha többé egyetlen kisgyermeket sem bíznék !
1magyar
Ez a barom miért nem a saját farkát savazta le? Hiszen ő volt aki nős emberként félrekefélt.
human
@Hellcat: Miért. A Quaestor vezért több tízmilliárdos lopása után börtönbe sem megy. Akkor ez a négy év ahhoz képest örökkévalóság.
glorianna
Mindenki igazságérzete háborog az enyhe ítéleten. Az is bosszantó, hogy a sértett - egy életre tönkretett - asszony nevét teljes egészében kiírják, az elkövető pedig csak B. Krisztián...
wagabund
várjuk ki a végét...ez egy egyszerű első fok...ezt az ítéletet tették a bíró elé, hogy olvassa fel.

mindenki megfellebbezi, aztán telnek-múlnak a hónapok, évek... addig a faszi orvosként dolgozik, zsebreteszi a hálapénzt, és jól él...
már megvan a felmentő ítélet, csak meg kell várni a tárgyalás napját...természetesen a faszi nem hibás, tévedés áldozata...ezért még az ítéletben elnézést kérnek tőle, hogy meghurcolták.

hogy? hogy a sértettel mi van? ...mi lenne? semmi... az csak egy nő...örüljön, hogy nem kell kártérítést fizetnie a szegény meghurcolt doki részére...mennyit szenvedhetett szegénykém...megasztán a felesége, gyerekei is sérültek a gonosz nyílvánosságtól..ez is bánatpénzzért kiált...

így megy ez kérem...
Hellcat
@human: Az is ugyan ilyen vérlázító...hánynom kell a fidesztől meg a mocskos ügyeiktől már.
Toby
A sikeres ügyvédi bizonyítási indtvány egyben jelzi a pintérség és a poltság qrwa nagy elhivatottságát és hozzáértését ! Évi ezermilliárdokért !
sgyuri2003
Damu csak a farkincáját használta. Semmi savazás. Úgy emlékszem így is többet kapott.
süsüasárkány
Mikola István!
Ezt barom, hóhér rokon kell neked?
Amennyiben van benned emberi érzés - persze rokonát nem választhatja meg az ember - legalább te kérj bocsánatot az áldozattól.
Szeretném tudni, hogy a hölgy teljes nevét,
hogy írhatták ki.
Péterfalvynak most nincs ajánlása?
Észrevétele, kifogása.
Kiss ügyben a senkiháziak azonnal megszólaltatták.
sziha
@süsüasárkány: jellemzi az egesz fideSS-t, meg azt a qrva nagy keresztenykedesuket.
1magyar
@süsüasárkány: Mert a bűnözőknek jogaik vannak a sértetteknek meg nem, csak a megszégyenülés.
süsüasárkány
@1magyar: szégyen, de ez a mai magyar valóság!
Villon
Azért azt jó lenne tudni, hogy melyik a hírérték. - Az, hogy Mikola testvérének a gyermeke, vagy az, hogy egy vadbarom aki gyógyításra esküdött, szörnyű rémtettet követett el. Mert ha az utóbbi, akkor tessék azt írni, hogy... "X Y kórházigazgató ilyen bűnt követett el" Ugyanis nem azért tette, mert Ő Mikola unokatestvére. Mikola pedig nem azért unszimpatikus számomra, mert valamelyik rokona egy gusztustalan féreg.
human
@Villon: Inkább az a kérdés, hogy az ítélet és Mikolával való rokoni kapcsolata közt van-e összefüggés. Hasonló eset volt, mikor egy fideszes képviselőhöz rendkívül hasonló alakot filmeztek le, amint fehér port szippant fel egy hajón. Ez a képviselő aztán hetente járt vizeletmintát adni édesapja kórházába, hogy bizonyítsa, tiszta (csak haj és körömmintát nem volt hajlandó adni, mert abból hónapokra visszamenőleg kimutatható a drog). Aztán volt itt egy tanár aki szexuális ajánlatokat tett a diákjainak. A sors fintora, hogy az iskola igazgatója az apja, az igazgatóhelyettes meg az anyja. Ők is fideszesek.
Villon
@human: Azt, hogy az ítélet mennyire számít enyhének, vagy túlzottnak, nem tudom megítélni, mint ahogy a kommentelők többsége sem kompetens ebben. A gazemberség pedig gazemberség, egyéni cselekedet, nem köthető párthoz, valláshoz, identitáshoz.
Jozefina
Meg amit majd kapni fog a börtöntársaitól!!! Az ilyen szemeteket még a bűnözők is megvetik!!!
libellle
@justhpeter: Negyven évet kelett volna neki adni, és ugyanazt vele is megtenni amit ö tett.
human
@Villon: Te biztos nem találkoztál még olyan emberrel aki meggyőződéssel mondta 2010 előtt, hogy a fideszesek mind becsületes emberek, nem úgy mint a baloldal. Na ezért hangsúlyoztam ki, hogy a fideszesek is ugyanúgy gyarlók, mint bárki más. Hajlamosak azt is elhinni, hogy a földmutyi és az MNB mutyi is Orbán "tudta nélkül" zajlik. Volt olyan fideszes, aki még posztolt is Orbán oldalára, hogy nézzen jobban körül maga körül, mert rontják a jóhírét :)
süsüasárkány
@Villon: az európai, valamint a demokratikus jogrendben ez az ítélet nevetséges.
Villon
@libellle: Igazhitű harcosa lehetsz még az Islam-Államnak. Náluk dívik, " szemet szemért "
Villon
@human: Az emberi naivitás valóban felülmúlhatatlan.
süsüasárkány
@Jozefina: reményeim szerint ez így lesz.
Az igazságszolgáltatás helyett, dönt a népitélet.
Villon
@süsüasárkány: Nagy öröm lenne számomra megismerni azt az embert, ki életében még nem vétkezett. Valószínű, hogy egyedüli vagy e tekintetben Süsü. Az, hogy ez az ítélet milyen, akkor tudhatjuk, ha ismerünk minden körülményt, motivációt. Amennyiben ezekkel tisztában vagy, oszd meg velünk bölcs tudásod. Én magam nem tudok újságcikk alapján ítéletet mondani.
human
@Villon: Talán az is benne van, hogy nem merik maguknak bevallani, hogy akit eddig istenítettek az átverte őket. Ezzel elismernék, hogy nagyot hibáztak. Márpedig a büszke ember ilyet nem ismer be se másnak se magának. Ezért körmük szakadtáig ragaszkodnak az idealizált képhez.
libellle
@Villon: Beirásod még csak megsem közeliti az én elképzeléseimet. Az IS inkább neked sympatikusabb mint nekem. Ellenben egy ilyen elmebeteget mint ez az orvos élete végéig bezárnám mert veszélyes az embertársaira.
Bringás
Egyáltalán nem csuknám be, csak én is savat öntenék a kukijára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.