A Nyugat.hu utánajárt a körmendi balhénak és szerintük egyedül az igaz, hogy betört egy ablak.

Az ATV cikke szerint szerdán a körmendi menekülttábor szomszédjában éppen egy junior-serdülő leánycsapat edzése zajlott, amire a bevándorlók is felfigyeltek, és odagyűltek. Az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, mire az egyik férfi berúgta az ablakot.

Ezzel szemben a Nyugat.hu cikkéből az derül ki, hogy a rendőrség vizsgálatot indított és a cikkben leírtakkal ellentétben:

- Az ügyeletes tiszt nem ment oda szólni a menekülteknek.
- Senki sem látta, hogyan tört be az ablak.
- A gyerekeket nem kellett sehonnan kimenekíteni.
- Az ablakok több helyen is meg voltak repedve, még az sem biztos, hogy a ominózus ablak szándékos rongálás miatt tört be.
- A csarnokba nem mászott be senki, menekültek sem.
- Botrány pedig végképp nem történt.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen eljárást indított, az ügyben több szülőt tanúként hallgatott meg. A főkapitány nem tud arról, hogy a – talán meg sem történt incidens miatt – bármilyen sportfoglalkozás elmaradna a jövőben.

A slusszpoén, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. De ha nem történt semmi a rendőrség szerint sem, akkor milyen intézkedések kellenek? Passz, majd az ATV megírja.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A slusszpoén, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. De ha nem történt semmi a rendőrség szerint sem, akkor milyen intézkedések kellenek?

A hisztéria keltés a lényeg, ez a migráns dolog az egyetlen amibe kapaszkodhat ez
a rohadék és persze nem mellékesen, hogy elterelje a sok száz milliárdos lenyúlásaikról
a figyelmet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A slusszpoén, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. De ha nem történt semmi a rendőrség szerint sem, akkor milyen intézkedések kellenek?

A hisztéria keltés a lényeg, ez a migráns dolog az egyetlen amibe kapaszkodhat ez
a rohadék és persze nem mellékesen, hogy elterelje a sok száz milliárdos lenyúlásaikról
a figyelmet.
Toby
Hoppácska, a Lendvai utcában ismét szar volt az eligazítás ! Ez a kínai trükk sem jött be !

Bakuban Volgákat osztogatnak...
Hellcat
Mondtam én b@zdmeg a másik cikknél is, hogy itt valami rohadtul bűzlik...hát csak igazam lett...További jó rettegést kívánok az agyhalottaknak...
leszúrt rittberger
Ezt írtam már a reggeli cikknél is... Az ATV a migránsőrület óta mélyen kussol, behúzódott az iszlámellenes középre (igen, az, hogy Kálmán Olga fel mer tenni egy kérédést, az még csak a közép), cserébe tömik őket állami hirdetéssel.

Most egy kicsit visszanyaltak Orbánnak, pechükre azt is ilyen bénán. Gratula, inkább tarháljatok pénzt a hívektől, még az is jobb, mint ez az ellenzékinek csúfolt migrángyűlölő álhírportál...
soljanka
Azért szeretettel várom a másik két cikknél rettegőket ide is :)
dr. prédikátor
Az mondják a sintér sanya Körmendre ment! Minek???talán kicseréli a betört üveget???
leszúrt rittberger
@dr. prédikátor: Berugdos még pár ablakot, mielőtt odaér a közmédia kamerája is...
glorianna
@dr. prédikátor: Csudát! Most fogja megmondani a megyei kapitánynak, hogy mi történt :S
papa.49
Az atv. BEÁLLT A SORBA, A KÖZTÉVÉK MÖGÉ!!!
soljanka
@leszúrt rittberger: Azt azért ne feledjük, hogy az ATV a Németh Sándoré. A fia a hírigazgató.
És hát Sándorunk nem igazán szereti a fanatikus vallásokat.
Ki szereti a konkurrenciát?
papa.49
@soljanka: Nem is ez az oka, hanem hogy a túlélés érdekében be kellett állniuk a sorban, szépen finoman megszabadultak az összes olyan újságírótól akinek volt merszük az igazságot kimondani, az Olga is a ,,betegsége,, óta sokkal ,,visszafogottabb,, mint előtte volt, gondolod hogy véletlen, szerintem nem!!!
Na nálam már az átv. egy kosárban van a mtv1. meg a többivel...
simmering73
@papa.49: Ezt Bartus már évekkel ezelőtt megmondta. Orbán csicskája ez is meg a Klubrádió is. Kicsivel szabadabb pórázon, hogy lehessen nyugat felé reprezentálni: íme demokrácia, sajtó és média szabadság van.
alterego56
Sajnos az ATV-nél is van az a a pénz amiért korpásodik a hajuk. A pénz nagy úr és az állami hirdetéseket meg kell szolgálni.
papa.49
@simmering73: Sokszor nem értek vele egyet de ebben teljesen igaza volt, van...
nezelodo
Habosít a Dakota, a lézeres meg a kormányinfón! Sőt még hazavárja a komcsik alatt külföldre vitt vállalkozásokat is. Az ismerősöm meg, a hülye, a Viktor alatt vitte a cégeit Szlovákiába, felvette a szlovák állampolgárságot, leadta a magyart, hogy ne basztassák a szlovák rendszámú autójáért. Szerencsétlen azt hitte , hogy a Fletó van hatalmon!
Desischado
Kell a migránsozás orbánéknak, mint a falat kenyér, de ez most nem jött be. A hatalomért mindenre képesek! orbánnak fent kell valahogy ezt a migráns ügyet tartania, hogy ne a lopásokkal és a többi mocsokkal foglalkozzanak az emberek. Hát ez most nem jött be, hála a jó istennek! A tejhatalomért akarják ezt a törvényt keresztülverni, de ez csak arról szól, hogy orbánnak megmaradhasson a hatalma. Ne engedjük! Ébresztő, magyarok!
Borsodi
@Desischado: Teljesen igazad van,minden napra egy mese,attól tartok rendesen takarodót fújtak nekünk,aki meg felébredt úgy mint sokan ezen az oldalon,inkább aludna,nem látná,hogy dübörög a gazdaság! Svájcban!
Cicamama55
Nekem mostanában az tűnt fel az "Egyenes beszéd" című műsorban, hogy Kálmán Olga sokszor bekontráz a beszélgető partnerének azzal, hogy "vá-vá-várjon," mert ezt számára érthetetlen. Akkor, amikor én, a műsor nézője már régen értem! Nem beszélve arról, hogy láthatóan, marhára egyet értett egy kórházigazgatónak a nyugdíjasok tb.fizetési felvetésével. Nem kérdezett arra rá, hogy a 40-50 éves munkaviszonyuk alatt végig becsülettel fizetők-akik táppénzen sem voltak, tehát nem, vagy alig igényeltek eü. ellátást a befizetett összegükért, miért kötelesek a megélhetési nagycsaládosokat eltartani a nyugdíjukból? Azokat pártolta, akik 2-3 éve-talán-hogy közmunkások lettek, mert a szoc. segélyeket lekorlátozták, s valamiből meg kell élniük...Nagyon feltűnő az, ahogy a baloldalt ekézi újabban. E cikkel kapcsolatban az a véleményem, hogy több cikk jelenik meg naponta a különböző portálokon, melyek nem igazak! Sokszor még aznap megjelenik az ehhez hasonló helyre igazítás, s még akkor sem veszik le az álhíres cikkeket az oldalról! Itt is jelen van, pl. a hittan tanításának megszüntetésére utaló hír, melyet már tegnap meg is cáfoltak.
nyanya001
Jaj bocs nem ide szántam a fenti videót :))
cs.n.
Jó munkát végzett a kormány, már egy MENEKÜLTtábor kapcsán sem ütközik meg senki a migráns, vagy az (illegális) bevándorló szó szinte kizárólagos használatán.
Toby
Nem zárható ki, hogy az ATV-t akarták lesre futtatni !
namihami
Nem igaz, amit az Orbán-média terjeszt?
Minő meglepetés? Miért is nem újdonság ez?
Na, az novum lenne, ha az MTI által kiadott hír véletlenül igaznak bizonyulna. De így, csak a szokásos.
Bringás
Nem hasonlít ez a kölni esetre, amikor a rendőrség és a sajtó betojva hallgatott?
nezelodo
Jaj, Kedves Miniszterelnök Úr, minek ennyiszer "bemutatkozni", elfelejti, hogy hányszor megtette már? Ne törje magát az eddigiektől rosszabb színben már nemigen tudja magát feltüntetni!
36
@papa.49: Ezen én is meglepődtem.
papa.49
@36: Már körülnéztem a netten ez ügyben de egy kérdés még maradt miért nem pingálták le azokat a valóban alacsonyan lévő ablakokat, ahogy másutt is szokták tenni...
Ugyanis ha befestik azokat az ablakokat a pacákok nem látnak be rajta, vagy egy ilyen egyszerű dolog elvégzéséhez is legalább 5 egyetem szükségeltetik...
36
@papa.49: Tudod te is, hogy ebben az országban, ami szögletes, azt gurítják, ami kerek azt viszik. Mindíg mindent átszerveznek, reformálnak, le és fel építenek, alaposan megcsinálnak, de soha nem jut nyugvópontra semmi. A magyart szivatják és a balhé csak a lényeg mindenben.

Szerintem, valami történhetett, de sajnos a teljes valóságot nem fogjuk megtudni. Vagy jóval később.
Katalina62
@Bringás: Van egy kis különbség, a mi kormányunk egyáltalán nem migráns barát! Nem érdeke eltussolni az ügyet! Sőt kormányunknak úgy kéne egy igazi balhé, mint egy falat kenyér! Bár ebben az országban semmi sem lehetetlen! Ez a rendőrségnek sem érdeke, mert Pintér úrnak ciki lenne!
kukac50
A hazudozás Orbán malmára hajtja a vizet!
Dr plágium
Nagyban megy az uszítás! Mindent bevetnek, hogy másra tereljék a figyelmet.
Dr plágium
Tartok tőle, hogy a körmendi főkapitány hamarosan nyugdíjazva lesz :(
papa.49
@Dr plágium: Nagyon hasonlít az eset a pesti taxis sztrájkra mikor a pesti főkapitány nem volt hajlandó a rendőrséget a tömeg ellen bevetni, AZT IS NYUGDÍJAZTÁK!!!
Toby
@Dr plágium: Nem lesz ! Védve van - csókos !
eugen4402
@papa.49: Tudod, én a körmendi polgármester megszólalásán lepődtem meg. Bebes úr ős-Fideszes létére nem állt be a bábszínházba, hanem határozott nyilatkozatával "helyére tette" a hisztériára hajlamos sporttársakat. Gratulálok...
papa.49
@eugen4402: Igen ez is meglepő volt, most megint beigazolódott hogy ez az eszement hazugovics mindent a saját tökfeje szerint értelmez, és mindjárt komplett mesét is kitalál hozzá!!!
Most ugye mikor kiderül, hogy semmi nem igaz az egészből talán akik exponálták magukat a hazugovics verziója mellett legalábbis elnézést kérhetnének a lakosságtól, mert volna miért!!!
verőce21
Gyanús ez a nagy tagadás!
Mindenesetre, ha erdogan Európa új nagyvezíre pár év múlva bevezeti kötelezően az iszlámot itt Európában, akkor majd második és harmadik feleségen is el kell gondolkodnom.
Kellenek ugye célok majd az új világrendben is, de lehet én túl fehér vagyok nekik. Libsiknek bejön a többnejűség?

(Longolnom kell a teve szektort. Mi az árfolyam most az otc-n, hány tevéért lehet egy feleséget venni?)
Törölt felhasználó
Orbán Viktor egy szarházi paraszt!...ja! Elnézést nem biztos:)

Kár, hogy ez igaz:)
Toby
@verőce21: Ismét fosol - pártcsicska ? Mellesleg Körmendnek fidesznyik polgármestere van, csak nem ezért gyanús a tagadás ? Tiborcz főkapitány sem az Mszp székházban született ! Szedd össze magad végre !
soljanka
Tök mindegy. A bérrettegők már megették, megemésztették, és majd szépen kixarják.
A bűz meg gyorsan terjed.
Toby
Na akkor elő a farbával:

Talán nem mindeki hallott arról, hogy don pinyő és lézer-piszkos, nemigazán puszipajtások és ez egészen a visszarendelt nyugdíjas rendvédelmisek idejére tehető, amely ügyben don pinyő, valamivel emberségesebb húzást engedett volna meg a visszarendeltek felé, ám lézer-piszkos nyert a sajátos mocskosságával, a visszaható hatályjal. Ezt kövtő időszakban merplt fel, hogy esetleg lézer-piszkos, megpályázná a belügyi bársonyt, majd ezt követően akart pinyő végleg nyugdíjba vonulni, ám orbánc nem engedte. Illiberáliának kell a szakember, még akkor is, ha Strasbourg sorban kilövi a rendőri intézkedések során bekövetkező jogsértéseket.
A körmendi beetetős kiváló alkalom volt arra, hogy a belügy, méretes cumit toljon lézer-piszkos szájába a helyi polgármesteren és a megyei főkapitányon keresztül, pedig mindketten a karámhoz tartoznak. Tudták jól, hogy lézer-piszkos, a sajtótájékoztatóján, vehemensen fog ráugrani a nemlétező migráns balhéra, ezért ezt megvárva, ezt követően nyilatkoztatták a polgit és Tiborczot azzal a felhívással, hogy nyugtassák meg a lakosságot.
Tehát a karámbeli, kétoldalú cáfolat, nem a véletlen műve volt !

Kém híreinket hallottátok.
gulyasgyula
@papa.49: !
Az egészbe az a legjobb hogy a polgármester se volt ott ..Nem történt más mint néhány fiatal bevándorló akik akár be is mehettek volna megnézni az edzést a repedt ablaknál leskelődtek és véletlen betört a repedt üveg ..Eltúlzott űgy = eltúlzott tagadás..Ennyi ..
nezelodo
Lassan ez a repedt ablak odáig megy, hogy Körmend összes ablakát a migrák törték be. Ehhez képest amikor valami szemétláda felgyújtatta a TV székházat, csak városi legenda, a A Reichstag felgyújtása meg a libsibolsik találmánya.
Yoda69
A TEKet nem kellett bevetni? Nyugdijas nagymamak ellen mar nagyon kepzettek.
Yoda69
@verőce21: neha nekem meg egy feleseg is tul sok :)
verőce21
@Yoda69: Egy az sok. Kettő vagy három azok kioltják egymást, mert mindegyik a te kedvedet keresi, nem a sajátját!
perfekt
Egyet kihagyott tábornok!Orbán Viktor-a hadak ura(Is),azt mondotta volt,hogy országunkban egyetlen migráns sem tartózkodhat! Tehát Körmenden,menekült tábor nincs-mivel nincs migráns sem.A cserkészek pedig az erdőkben táboroznak! Na itt valakik, kurvára hazudnak !
papa.49
Aki kitalálta, hogy odateszi a tábort az ablakok elé, az miért nem mázoltatta le az ablakokat, mert a migráns nem látja a csajokat oszt. jónapot!!!
Valaki megint nem állt a hivatása magaslatán!!!
nezelodo
Értem én a min elnökünk aggódását, meg hogy a migrákról való szavazás a "jövőnkről szól". Igaza van az ő és a fidesz jövőjéről szól, hiszen megint ott akarják folytatni ahol abba sem hagyják (a tolvajlást)! Végül is a török megszállás is felszámolta a katolicizmust 150 év alatt nem Vezérünk? Vagy oroszul beszél az egész ország a szovjet jelenlét miatt? További jó hülyítést fiúk rettegjetek csak magatokban. Ami meg a UNIÓ kiszámlázási szándékát illeti, inkább arról beszéljetek, amit ti számláztatok ki nekünk adócsökkentésnek hazudva az elmúlt években. (Minimálbér adóztatás, MANYUP, ÁFA, jövedéki adó, társasági adó, eü. hozzájárulás, bank, kamatadó). Nem sorolom tovább mert a hülyítettek észre sem veszik.
namihami
@verőce21: Akkor méginkább örülnöd kellen és nem károgni.
Ha 2-3 jobb, nyugodtabb (leszámítva az esetleges anyósgárdát) boldogabb életvitelt eredményez, akkor iszlám---itt a helyed? Ránk férne. És a tények szerint, inkább Erdögan, mint Orbán. Lassan az is jobb lenne. És még fociban is előrelépés lenne a mostanihoz képest.
petike
@Dr plágium: Ez várható volt. Méghogy egy rendőrkapitány megcáfolja a nagy igazmondót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.