Ducza Anikó tornász elmondta: azt is tudja, kikkel együtt molesztált Kiss a medencében egy másik lányt, de “természetesen” nem árulja el.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha tudod és hallgatsz akkor bűnpártoló vagy!!! De te sem vagy külömb náluk, ezért jobb ha befogod a pofádat!!!És még az ilyen szarháziakat állítják példaképül a fiatalok elé!!!
bakegya
I HUN NE, mégegy anikóka..."TERMÉSZETESEN" nem árulja el ZSÁK A FOLTJÁT!-nem is tudom mitől van az,hogy MOSTANSÁG MAGYAR HUNBAN AZ ANIKÓKÁK egyetlen lukukra se kényesek,csakkk fényesen SPORTBÓL ÖNÉRZETESEK???DDD
SZÁNALMAS ÉS EZEK A PÉLDAKÉPEK!!!
dr. prédikátor
Ha tudod és hallgatsz akkor bűnpártoló vagy!!! De te sem vagy külömb náluk, ezért jobb ha befogod a pofádat!!!És még az ilyen szarháziakat állítják példaképül a fiatalok elé!!!
1magyar
Van olyan nő aki szereti ha erőszakolják? Meglehet.
nemjoezigy
Na még egy egyszerű nő!
Nem tudom mit szólna hozzá, ha az ő lányát is megerőszakolná egy később majd rendes férjé váló lény!
Nem mindenki tudja gyorsan, jól feldolgozni ezt a traumát! Van akit egész életében elkíséri!
Szomorú, hogy ennyire érzéketlenek ezek a 'celebek'. Megint előkerült, hogy ezek különbnek tekintik magukat mint az átlag emberek! Akár a fideSSkdnp és a gazdagjaik!
(pedig olyan, hogy átlagember nincs is, mert mindenki egyedi, csak a közöség lehet átlag)ne
namihami
Biztos náluk is bennlakó egy vakkomondor. Vagy szereti a vadabb szexet.
Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy egy nő, bár a férjéről van szó, de még asszisztál is egy ilyen embernek, helyzethez.
colibri
Tudjuk, hogy a saját táboruk szerint ezek az erőszaktevők a világ legrendesebb emberei. Ez abból is látszik, hogy mennyi kitüntetést, elismerést kaptak, míg a negatívumokat jól elhallgatták. Minnél jobban védik és kiállnak mellettük, a társadalom annál inkább elítéli a tetteiket és a fentihez hasonló kiállás csak olaj a tűzre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.