A kormány nagy terve, hogy végre idevonzza az autógyártás agyasabb részét is. De gyorsan kell lépni, mert aki lemarad, kimarad.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hol van már a két gyerek, három szoba, négy kerék...öt év, hűtlen kezelésért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: A magyarok ,,nem ilyen barbárok,, NEM VALÓBAN NEM ILYENEK VAGYUNK, MINK OLYAN IGAZI PATÓ PÁLOSAN LESZARJUK, HOGY MI TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTÜNK, CSAK CSINÁLNI NE KELLJEN SEMMIT, HÁT EZ AZ IGAZI BAJ!!!
human
@papa.49: Micsoda? Az ukránoknak? Nekik pont ilyenjük volt. A rezidenciáján aranyozott volt minden. Csak az ukránok megelégelték a Moszkváig zavarták a nyomorékot.
Mindenki felteszi a kérdést, hogy meddig tudja a magyar eltűrni Orbán élősködését. Nézzük az ukrán példát. A szalagmunkáért ott fizetnek havi 40-50 ezer forintot. Itt 90-100 ezret. Ez azt jelenti, hogy ha elég birkák vagyunk akkor még sok évig, a reálbérek csökkenése mellett is a nyakunkon maradhat Orbán. Majd ha mi is 40-50 ezret keresünk havonta, na majd akkor talán jön a népharag.
papa.49
@human: Nézd én 67 elmúltam még szeretném megélni azt hogy a hazugovics nélkül szabadon lélegezhessek a Hazámban, mert míg ez itt dúl, itt nincs szabadság!!!
Az ukránok más tészta, már megfigyeltem nálunk jobban széthúzó nép talán nincs is a földkerekén, itt csak egy Petőfi, egy Kossuth, vagy egy Rákóczi tudta egységbe kovácsolni a nemzetet!!!
human
@papa.49: Törvényszerű, hogy egyszer kipukkan a lufi és bukik a hatalom. Ez mindig így volt a történelemben.
human
@papa.49: Sajnos az idő az ami mindig kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.