A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke mindig az elsők között siet, hogy a bevándorláspárti erők – Soros György és Brüsszel – oldalára álljon, és velük együtt támadja a bevándorlásellenes magyar kormányt és annak miniszterelnökét.

A nagyobbik kormánypárt pénteken közleményben reagált a DK kommünikéjére, amelyben Orbán Viktor kormányfő Soros Györgyöt bíráló nyilatkozatáról azt írták, a miniszterelnök "nekirontott egykori jótevőjének", pedig az amerikai üzletembernek sokat köszönhet az ország.

Erre válaszul a Fidesz közölte: Gyurcsány Ferenc már 2007-ben egymillió bevándorló betelepítését tervezte, és ezen tervéről azóta sem mondott le.

"A bevándorláspárti DK-val szemben a magyar kormány mindent megtesz azért, hogy megállítsa Brüsszelt" – közölték.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tutajos
"Gyurcsány Ferenc már 2007-ben egymillió bevándorló betelepítését tervezte,"
.
Keresem a hír forrását, de nem találom!
Viszont én egy másik hírre emlékezem 2001-ből !
Erre:
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.
Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Nem, nem! A demokráciát gúzsba kötő, történelmet meghazudtoló, korrupciós kormányt kezdte ő támadni...A többi csak hab a tortán! Mondom ezt én, aki Fidesz szavazó voltam 6 éve...
Toby
Beregadt a Lendvaiban a csatornaváltó gombja?

Sőt, Gyurcsány azt akarja, hogy cseréljünk helyet a menekültekkel - nem?
sziha
Egyben igaza van Viktorovicsnak. Soros miatt szopott az orszag. Es most is azt teszi, immaron 7. eve...
Toby
@sziha: Ne titkold, mesélj róla! Hogyan?
eugen4402
Nem is tudom... Egy ellenzéki pártnak nem az a dolga, hogy vitassa a kormány döntéseit??? Tudod mit, Fidesz? Ha Soros és Gyurcsány megsértődik, akkor elárulják, hogy az egymillió bevándorló már benn is van az országban. Gyurcsány a saját birtokán bújtatja őket, úgyhogy tessék vigyázni,mert még egy rossz szó, és szabadon engedi őket...
sziha
Hat ha Soros anno ugye nem ezt a felkegyelmut stafirozta volna, hanem egy masik balekot, lehet, hogy most mas ulne ott, ahol ez az emberszabasu... Vagy nem? Tenyleg o a Zoregasszonyok nedves alma?
tutajos
"Gyurcsány Ferenc már 2007-ben egymillió bevándorló betelepítését tervezte,"
.
Keresem a hír forrását, de nem találom!
Viszont én egy másik hírre emlékezem 2001-ből !
Erre:
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.
Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
simmering73
@sziha: A zöregasszonyok nedves álma a nemzetmegvezetőd. Tutajos megválaszolt neked. Most akkor Orbán 2001-ben hazudott vagy most hazudik.
Toby
@Horizont: Bocsi, ezek nem vezetők, csak pusztán megvezetők!
mariaberta
@Horizont: Beteg emberek, és rajtuk még egy esetleges orvosi beavatkozás sem segít.
pbalage
@tutajos: közben meggondolta magát.
Rájött, hogy a növekedéshez pár plakát kihelyezése is elég.
sziha
@simmering73: vezetoje am annak, akinek 2 anyja van egy faluban. Leforditom magyarra a mondanivalom: ha a gyoker Soros nem ezt a felcsuti g..it tomi penzzel, hanem egy masik ember, akkor - valoszinuleg - most nem ez a zsebdiktator ulne a parlamentben es amit el tudott volna lopni, az max egy vajaskenyer a szomszed putribol.
Mézike
@simmering73: olvasd csak mégegyszer @sziha: , jól beszél.:-)
Csak körmönfontan fogalmaz...
vonotok
@tutajos: Emberek! meddig tűrjük még ennek a hazug disznónak ,rémtetteit,?
justhpeter
Szerencsétlen fideSS hívek és nyaloncok nem vették még észre, hogy Fletó már régen nem számottevő sehol ? Mert hogy a vezetőik seggek, az rendben van. De hogy az áhitattal követőik ezt még mindíg nem veszik észre, ez elgondolkodtató.
papa.49
Lejárt már a lemez faszkalapok nem veszitek észre már 8. éve NINCS HATALOMNAK MÉG A KÖZELÉBEN SE A GYURCSÁNY???
zöldszem
Nos te csüngő hasú beszélő pénisz,(Orbán)valamint, a szintén grazi gyógykezelt lengyel elvtársad!
Ezt a menekült kvótás ügyet úgy lovagolja meg ez a két hülye, hogy belpolitikai célját elérje a mafla nyájánál.Nem egészen 1300 főről van szó. Lengyeleknél talán 6000 fő. Bár sem hazánkat sem a lengyeleket nem veszélyezteti az, hogy ezek körül bárki is lengyel vagy magyar állampolgár akarna lenni. Minek? Nyomor ott is van ahonnét jönnek! Záros határidőn belül ismét nyugaton lennének, hacsak, nem tesznek a határra taposó aknákat! A románok közölték, hogy üsse kő, jöhet az a 2 ezer ember. Úgyse maradnak ott, mit veszítenek fizetnek értük és nem is kell követelniük tiszteletet.De! A magyar lengyel majom, azzal óhajt népszerű lenni, hogy a menekültekkel riogatva játsszák el a haza megmentőjét! Végül is, Brüsszelnek lehet óránként üzengetni, aztán megunja, és kivágnak bennünket mint macskát sz..ni.
kepkezelo.com/images/610db9xcad0i242rdn16.jpg
human
Jó, hát tegnap ugye vót Soros, persze, hogy utána gyurcsányozás jön. Ezt már tegnap kiszámoltuk.
Cicamama55
@human: Holnap Brüsszel következik! :)
Toby
Nosza, hol bújkálnak a bégető- imádók? Hát persze, hogy a baloldal akarja benépesíteni a zországot menekültekkel, ja meg a Gyurcsány , az a huncut!

Gyerekek: A tetves rezsim tele van sajtófigyelőkkel, netfigyelőkkel, kommentfigyelőkkel, ennek ellenére sorban aknára futnak, mert amikor hatásosnak vélt, nagy dobást adnak elő, kiderül, hogy a "Bölcs Náthán" már anno másként adta elő a nemzetmentő, hazzzaffyas nép beszaratóst, a mai ugatással pont ellentétesen!
Cia...cia...demen...cia !
kukac50
Lehetne már egy józan Fideszes aki belátná,hogy nem Gyurcsány nem Soros hozza a migránsokat! Ahol ma 51 fokos meleg volt az állatok megdöglenek szomjan ott kevés remény van a megélhetésre, elindulnak,hogy élhessenek! Emberségből egy kicsit másként kellene felfogni a letelepedési kérelmekért folyamodókat! Még a Fideszeseknek is,igaz az itthoni szegényeket sem nézik semmibe,éh vagy fagy halálra vannak ítélve, mit várunk a Fideszes bagázstól ha más országokból jönnek szegények.Uszítást !
Szókrakész
@Horizont: "Gyurcsány, Soros, migráns. "

Pedig most aztán a fején találtad a 100-s szöget.
Szókrakész
@kukac50: "Lehetne már egy józan Fideszes aki belátná,hogy nem Gyurcsány nem Soros hozza a migránsokat! "

Nagyon megerőltető ennyire naivnak lenni, vagy nálad ez az alap gyári csomag?
Szókrakész
@Horizont: Te eddig miket olvastál?
Vagy CSAK a Propin szocializálódsz?
koszpeko
@Szókrakész: Most értél haza fityisz összetartásról?
karma1
@sziha: Haha," szerencsed, hogy oreganyadnak szolitottal, kulonben most kiolvasnad mind a 32 fogadat!", mondja a nepmeseben a ven boszorka!
Szoval jol kimostad Magadat, es igazad van, de szegeny Gyuri bacsi honnan tudhatta volna, hogy ez lesz a tamogatottjabol???
karma1
@simmering73: 19.31-re: Ne told le, elmagyarazta, hogy azert tett nagy bajt Gyuri bacsi, mert penzelte ennek az idiotanak a tanulmanyait, es akkor meg Soros nem tudhatta, mennyire rossz lora tett...:o(((
karma1
@nyanya001: Huuuu vazze,... Csak ezt a cikket, meg a mostani nepszavazasra kiirt kerdest kellene Brusszelbe elkuldeni egymas melle teve, es mar ropulhetne is orban az orbitalis palyajara az urbe,...
Amilyen hulye, neki fogalma sincs arrol, hogy az internet mindent megoriz, na meg az emberek emlekezete is, es ha ez a ketto talalkozik - mint Nalad is -, akkor nincs kegyelem...
karma1
@papa.49: Papus, szerintem mar csak azert is Gyircsanyt kene megvalasztani, mert a fidesz tudhat valamit. Ha ennyire ellentettje Gyurcsany a fidesznek, akkor ezzel a fidesz ELISMERI Gyurcsany nagysagat, es azt , hogy senki mar nem lehetne alkalmas ebben a pillanatban elvezetni az orszagot. Csak most mar Gyurcsanynak nem szabadna meghatralnia az ellenzekbe kerulo fidesztol, mert orban az ellenzekben sem csinalt mast, csak ott tamadta Fletot, ahol erte.

Ha Fleto szamol ezzel a tetves, aljas allando furassal, akkor vegye fel a kesztyut, mert Ot mindenki elfogadja es elismeri ugy az EU-ban, mint Amerikaban. Amit orban lerombolt az elmult 7 ev alatt, azt csak Gyurcsany hozhatja vissza, meg ha ideiglenesen is, egy szakertoi kormanyt felallitva, es nem nepszavazas eredmenyekent. (Mert akkor minden kezdodik elolrol: senki nem hiszi mar el a nepszavazasok tisztasagat - mondjuk ezt is a fidesznek koszonhetjuk-, es meg sok minden mast)
sziha
@karma1: Orbannak egyvalami hajtja a malmara a vizet. Megpedig az, hogy baromi jo retorikai kepessege van. Van meggyozo ereje. Ennyi. A tobbi az csak moslek, sallang. Ezt viszont "gyuribacsinak" kellett volna eszrevennie, hogy ez az emberszabasu csak a szavakig jo, a tettek mezejere mar nem lep.
karma1
@sziha: Szia! Tudod, en az utobbi idoben mar a retorikajanak sem tudnek bedolni, mivel neke m szanalmas, hogy valaki csak kizarolag papirrol tudjon BESZELNI (nem is valaszolni, mert ugye ahhoz kellene annyi esznekl lennie a fejeben, hogy azonnal minden lehetoseget vegig tudjon gondolni, es a legjobb valaszt tudja ravagni pl. egy riporter kerdesere.)
A nagy baj az, hogy az a rettento sok "ecceru", megvezetett po'ga'r egyaltalan nem veszi eszre a kulonbseget a habony altal megirt beszedben, meg egy sajat kutfobol eloadott speech- kozott...
Pedig a lenyeg ebben van! Az egesz fidesz epitmeny a "hogyan csaljunk, lopjunk mutyizzunk minel jobban?" cimu tematika kore van folepitve, igy az egeszet csak egy kis hangyalab tartja, nem tobb, ha egy valami kiesik a rendszerbol, akkor az egesz dolni fog, mint a kartyavar...
En meg szeretnem megerni, ahogy a fideszesek eszvesztve menekulnek - az elso rendorautoig, ami beviszi oket a Gyorskocsiba, es onnan mar csak 90 eves nagypapikent jonnek ki... Vagy ugy se... Tettek erte eleget... (Kulonben meg regen nem jartal erre, ideje volt visszaterned...:o))))
nezelodo
Bizony nagyon kívánatos Tündérország a migráknak. Csak azt nem értem a mieink miért spriccelnek el innen, még azok is akik nem is élnek olyan rosszul!?
verőce21
Fletó kilőve, már nem hoz semennyi bevándorlót a nyakunkba. Mégegyszer nem kerül döntési helyzetbe.

Viszont ki állítja meg Sorost az évi egymillió bevándorlójával? Ki lesz Európában az a nagyformátumú politikus, aki szembe tud menni Soros és pénzügyi köreivel? Mert az már látható, hogy a béna és kilóra megvásárolt brüsszeli adminisztráció erre nem alkalmas.
silber13
@simmering73: 19:31-re: Maradjunk annyiban, hogy állandóan, megállás nélkül hazudik.
verőce21
A leköszönő USA elnök, az agydaganatos Pápa és az autista luxemburgi azon fáradoznak, hogy leamortizálják Európát a pénzügyi világelit kívánsága szerint a betoloncolt vademberekkel.
nyanya001
@karma1: Orbán köphetne egy egy nagyot aztán gyorsan álljon is alá !
Persze nem csak ezért. Sok más dooloogban is érdemes lenne szembesíteni
pár évvel ezelőtti önmagával.
Szégyellni való, hogy ez az ország miniszterelnöke.
papa.49
@karma1: Nem a Gyurcsány a nyerő, az biztos ő elbaszta mikor nem mondott le időben, tehát valaki más kellene, de egyenlőre nincs senki aki összetudná fogni az ellenzéket, sajnos, így marad hogy a csutifélkegyelmű oberkodik még tovább!!!
szaboria1
@nyanya001: Csak figyelni kell amit Ő mondogatott évekkel ez ellőt azt most Gyurcsány nyakába akarja varrni.
nyanya001
@szaboria1: Mert egy gerinctelen patkány !
human
@Mirabilis: Azt az 5000 eurót ráadásul kamatostól vissza is kell majd adnunk nekik. Úgyhogy ezen csak ők nyertek.
Toby
@verőce21: Neked hiba teszik ide be, olvasható, érthető módon a debiltől származó mondatokat ? Pl. a 14 millió munkaképes bevándorló fogadási készségről?
"Nyanya" tette ide a propira, szorgalmasan bongész ! Úgy van! Nyertél! Ezt mind a debil mondta 2001-ben!
Ennyi idő van? Igaz?
rosalinda57
@Horizont: Gyurcsány és Soros is ismeri és tudja, hogyha az Európai Unióhoz tartozunk, akkor azzal kötelezettségek is járnak és nem csak a pénzlehívások a haverok részére mindenféle ürüggyel !
rosalinda57
@nyanya001: Én egy tükröt javaslok neki, amibe időnként nézzen bele ( esetleg saját magát szembe is köpheti!)
rosalinda57
@papa.49: Ezt nem gondolhatja komolyan! Nézze meg azt a képet, milyen ábrázatot vág rajta Orbán. Lerí róla, hogy nem normális, de úgy is írhatnám, hogy ilyen ábrázata van annak aki teljesen hülye és örült, akit most engedtek ki a gumiszobából a levegőre. Remélem nála azért az országban vannak jobbak, sőt biztos vagyok benne !!! Ennél a bolondnál és nagyravágyó örültnél bárki jobb !!!
human
@papa.49: Gyurcsány valóban elcseszte. Volt egy hatalmas őszinteségi rohama, amit Orbántól soha nem fogunk hallani.
papa.49
@rosalinda57: Egyáltalán NEM ÖRÜLÖK, HOGY NINCS JOBB NÁLA, SŐT AZT SZERETNÉM HA MÁR HOLNAP A MÉLTÓ HELYÉN LENNE A DUTYIBAN!!!
Sajna az a helyzet mindenkit kicsinálnak aki szeretne a helyére kerülni, nem volt az véletlen, hogy a Demeter Ervin, meg a pápaitahó volt egy ideig a ,,titokminiszter,, hát pont ezért az infók összegyűjtve náluk!!!A Gyurcsányra azért haragszik ennyire mert nem találtak rajta igazán fogást, meg senki akit eddig perbe fogtak nem vallott rá, pedig volt bőven ,,ráhatás,, de nem sikerült!!!
A képét nem igazán szeretem látni, mert rögtön hányingerem lesz mihelyt meglátom a kifittyedt nyelvvel bambán vigyorgó majmot, brrrrrrr!!!
Abban igazad vannak nála jobbak, de az is a kérdés kit fogad el a nép, olyan sikeresen leamortizálták az ellenzék tagjait, hogy tulajdonképp, nincs senki, aki kiállhatna ellene, olyan meg aki nem sáros nincs a az ellenzéki prominensek között, valamit mindenkire rámondanak, oszt. legfeljebb nem tudják rábizonyítani, de a ,,kereszt rajta marad,, a fütyisznek ez a lényeg!!!
papa.49
@human: Ez is igaz, valóban a hazugovicstól még a halálos ágyán se lehet elvárni, hogy bármit is beismerjen!!!
human
@papa.49: Kicsi az ország, kicsi a merítés is politikusból.
papa.49
@human: A legtöbbnek meg ráadásul ,,van vaj a fején,,!!!
Jozefina
Orbán meg a kötelet hozza a magyar emberek nyakára!!! Fordítva kellene, amíg nem késő!!!
Cicamama55
@Szókrakész: A napokban a televízióban láthattuk Orbán 2001-2002-es nyilatkozatát, -egyenesből képpel, hanggal-amelyben már a migránsokat emlegette, mint esetleges olcsó munkaerőt, amivel kalkulálni kellene a gazdaságnak, mert szükség lenne rájuk. Én a saját szememmel láttam a riportot.
Szókrakész
@Cicamama55: Én ezt nem is tagadom.
De a "baloldal" ne csináljon úgy, mintha nekik semmi közük nem lenne semmihez.
Itt a "két" oldal EGY!
Közösen cseszik szét az országot, mert a gazdijuk(bankok, Brüsszel) úgy diktál.
Egyik se a mi érdekeinket nézi.
Most Orbánnak ez a szerep lett kiosztva.
Évekkel ezelőtt az volt, csak kicsit "átírták a forgatókönyvet".

A baloldal mindig is EU seggnyaló, ország kiárusító volt. (hosszú lenne ezt megmagyarázni, nem is teszem)
Orbán most(nyugati engedéllyel) a nyugatiak helyett a magyar csicskáknak osztogat, privatizál.

Az egész csak egy show műsor. Mi meg higgyük azt, hogy demokrácia van!!!
Közben meg pontosan megkoreografált darab játszódik a szemünk előtt.
Az oszd meg és uralkodj elv alapján megtervezve minden.

Cion Bölcsek Jegyzőkönyve.
Step by Step.
Betűről betűre.
Cicamama55
@Szókrakész: Ezt nagyrészt én is így gondolom.
human
Most ugye Gyurcsánynak nincs frakciója ezért nem is szólalhat fel a parlamentben, ha jól tudom. Remélem 2018-ban lesz annyi mandátuma, hogy Orbánra olvashassa minden bűnét, amit az ország ellen elkövetett. Lehet kritizálni a Gyurcsányt, de hozzá képest a többi ellenzéki politikus életlen kés, amivel nem lehet sebet ejteni a hazugságban edzett Orbán-rezsimen.
karma1
@papa.49: 06.24-re: Asszem, nem is lesz senki, aki ezt az Augeiasz istallojat atvehetne, es egyarant elfogadnak belfoldon es kulfoldon is. Arra nagyon vigyazott a fidesz, hogy nehogy kitermelodjek egy jo ellenzeki vezeto, a karaktergyilkos eszkozok naluk (habonynal) allandoan keznel vannak.
En meg mindig Gyurcsanyt latom a legalkalmasabbnak, de mint mondtam, orban utan CSAK egy szakemberekbol felallitott , idoszakos kormany elen allhatna. Minden ismeretlen nevvel gyengul a magyarok helyzete nyugaton, mert a befektetok nem fognak jonni egy Nagy Janos vagy Kiss Pista kormanyara, aki hirtelen feltunik esetleg a semmibol. Es ha orban bukasa utan azonnal nem indul meg a jo befektetesek hosszu sora, nem jon vissza a bizalom, akkor Ma.o.-nak befellegzett. Gyurcsany is csinalt hibakat, nem mondom, de ha azt is belevesszuk, hogy neki folyton guzsba kotott labbal kellett palotast jarnia, mert orban ellenzekben pont olyan g...i volt, mint most, szoval, sztem fontos, hogy eloszor a nyugat is elfogadja az uj vezetot.
karma1
@Cicamama55: Ezt a Nyanyus linkelte be, ettol lehidalsz... www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

Es meg van pofaja masra kenni a sz@rt...
human
@karma1: Említsük meg Bajnai Gordont is, aki a gazdasági válság legnehezebb időszakán segítette át az országot. Gyenge szónok, de jó miniszterelnök volt. Teljesen megértem, hogy nem vállalta tovább azt a politikai kultúrát ami itt folyik és inkább elment vezérigazgatónak egy francia nemzetközi befektető céghez. Orbán "szakemberei" pedig most igyekeznek minél többet összekaparni maguknak, mert mikor majd Orbán bukik nem lesz a versenyszférában senki aki alkalmazná őket.
szaboria1
@human: Igen igazad van, Ezt a helyzetet is gyorsan orvosolták, hogy Ők ne lehessenek önálló frakció tagok. Bezzeg a KDNP-nek lehetett frakciót alakítani.
karma1
@human: Igen, de Bajnai nem olyan harcos, mint Gyurcsany (ill. a Fleto sem egy Dugovics Titusz, de azert sokkal jobban kiall az elveiert, a tetteiert). Na es persze meg mindig azt mondom, hogy Bajnai nem annyira markans figura a Nyugat szamara... De ez csak az en velemenyem, es persze nem szamit...:o)))
Bajnainak attol lett szerepe, hogy Fleto az oszodi beszed utan nem maradhatott poziciojaban, viszont nem egy lerabolt orszagot adott at Bajnainak, tehat Neki konnyebb volt "jo" miniszterelnoknek lenni, mint barkinek lesz orban maffiakormanya utan...Penz nelkul, szetvert egeszseguggyel, nemletezo szocialis haloval, 4 millio melyszegennyel, szetvert oktatassal...
human
@karma1: A véleményeddel nem vagy egyedül. Nagyon sokat, talán a legtöbben az alapján választanak, hogy milyen kiállású, milyen elragadóan tud beszélni valaki. Én a fekete bárány vagyok. Tőlem akár dadoghat is, ha egyszer jó munkát végez. Nem a külső jegyek a fontosak. Matolcsyn bár én is el szoktam viccelődni, de nem a kinézetével van bajom. Ott van például a fess, jó humorú, gyors eszű Lázár, aki valójában egy rothadt lelkű ember.
karma1
@human: NEM dolok be a populizmusnak, nem kell sem a jolfesult lezerjanko, sem a cukiskodo vona, sem az ot sajatlabu orban-gyerek apja, sem mas mezes-mazos kurrogo,...
De sztem Gyurcsany bizonyithatoan van olyan szinten becsuletben, amirol orban meg az egesz maffiakormanya meg csak nem is almodhatna. Ezen felul sikeres uzletember - ha nem lenne az, akkor elgondolkodnek, hogy mibol tudna megelni, ha CSAK politikus lenne, de latom, ha a politizalast teljesen abbahagyna akar holnap,. akkor sem halna ehen, mert ratermetten csinalja az uzletet is, es szorgalmas is.
Pont ilyen emberre lenne szuksege az orszagnak. Ha nem a Fletora, akkor EGY UGYANILYENRE! Nekem nmindegy, hogy hogy hivjak, viszont ugyanannyit kene letennie az asztalra, amennyit O eddig munkaban letett...
Mert mit tett le orban? Mibol elne meg, ha holnap kihuznak a millios tamogatasokat es a miniszterelnoki szeket?
RonaGyuri
Már megint az fránya elemi számtan. Az EU több mint 500millió, MO nincs 10millió. A legdurvább rémisztgetések 20millió menekültről szólnak. Ha arányosan számoljuk (ami erős túlzás mert ki az barom, aki ide akarna menekülni) = az lenne 400ezer!!! =))
Toby
@koszpeko: Nem karámimádó, hanem jobbikoska a lelkem!
micfild
@human: Nekem mégis meggyőződésem hogy a nénik- azért szavaznak mégis viktátorra mert olyan széép családja van és olyan fess kiállásúúú meg szééééepen is beszél...és mindig azt mondja amit a nénik hallani szeretnek.
hogy közben a néni gyerekei munkanélküliek vagy közmunkások, a nénit nem látják el a kórházban a néni unokája lerohasztott iskolában tanul az már nem érdekli a nénit... kicsit sem... mert fletó nem olyan szép és ő tehet ezekről
human
@micfild: Erről már korábban beszéltem itt valakivel. Amit írsz az minden oldalon megjelenik. A nők egy része mikor elér egy bizonyos kort hajlamosak gyerekükként rajongani egy politikusért. A nőknek szükségük van rá, hogy gondoskodjanak valakiről, hogy aggódjanak érte. Mivel a saját gyerekeik már rég kirepültek az aggódó szülő szerepe csökken. A rajongás új célt talál akár Orbán vagy Gyurcsány képében. És ahogy egy szülőnél előfordul itt megjelenik a vak bizalom. Talán még tudják is, hogy rossz fát tett a tűzre újdonsült fogadott gyerekük, de milyen pótanyák lennének, ha nem védenék még így is.
szaboria1
@human: Azért vannak kivételek anyukám még 95 évesen is azt mondta a szemesem áll jól és hazudik a Viktor.
magyarbakancs
"Fidesz: Gyurcsány egymillió bevándorlót hozhat a nyakunkra."
Nem tudom, hogy most kivan hatalmon, de nem a Gyurcsány az biztos.
Nem lenne Gyurcsány, Soros ti mit mondanátok Fidesz?
micfild
@szaboria1: Az én anyum meg azt mondja. hogy rákosipajtás csak kifutófiú lehetne viktátor mellett.

@human: szerintem... józan gondolkodású embereknél nincs ilyen pótmama érzés..ez olyan vakhit szerű dolog.
human
@karma1: Ha megnézzük Orbán lépéseit. Választói rendszer átírása, alkotmánybíróság felhígítása fideszközeli emberekkel, médiaóriás építése (Berlusconit másolja). Ezek mind arra mutatnak, hogy Orbán mint egy rákos daganat be akarja enni magát az országtestébe, úgy hogy ha el akarná valaki távolítani a daganatot az kockázattal járjon és az ország épségét veszélyeztesse. Ha itt másik kormány lesz nem kétséges, hogy a fideszes újgazdagok meg akarják majd bénítani az ország életét.
karma1
@human: Es sajnos meg is tudjak, ha a penzt nem koveteli vissza a magyar allam, bele a kozos kasszaba...
papa.49
@szaboria1: Az Anyóson 91 évesen ment el 2011. de úgy szidta a hazugovicsot hogy élvezet volt hallgatni, nagyon utálta a dádét...Viszont van olyan rokona (jó távoli) a nejemnek, akinek a rokijáradékát már ezek vették el, mégis jár agitálni a fütyisz mellett...
human
@szaboria1: Isten őrizz, hogy minden idősebb nőre húznám ezt rá. Van egy részük akiket kézcsókolni látunk, meg imádkozni Orbánért. Ők egy kisebbség, de tény, hogy vannak.
szaboria1
@human: Akkor elárulom neked ott ahol a fidesz van hatalmon ott sajnos nagyon be is etetik az időseket. Vidéki kis falvak a legveszélyesebb mert ott mindenki ismeri egymást.
human
@micfild: A gyermekem iránti elfogultságot nevezhetjük vakhitnek is.
sziha
@karma1: Tudtak ok jol anno, hogy, mikor os mit mondjanak, hogy ilyen (marmint a jelenlegi) helyzetbe keruljenek. Az itt frocsogo fideSSnyikek nem latjak, hogy pont az o veziruk az, aki hatalom- es megalomanias. Ezt el kellett adni a nepnek. Ma mar mas a helyzet, nyilvan a viktator mar annyira elfoglalt, hogy nem kepes sajat szovegeket alkotni, igy masra bizza.
Valoban, eltuntem kisse, a tanulmanyaimra fokuszaltam... Remeljuk, lesz belole valami :)
karma1
@sziha: Olyan sokaig voltal tavol, hogy szerintem csak sikerulhet a terved!,...:o))))) Sok szerencset hozza!
sziha
@karma1: Koszonom :) Megcsinalni a halozatmernokit sajat erobol (tehat nem iskolan keresztul, csak a vizsgara kell bemenni), munka mellett... Kell hozza ido :)
A masik, hogy mindekozben nem akartam agyverzest kapni az otthoni dolgok miatt. Eleg ramatyul fest a helyzet... Egyre gyakrabban jarok haza, es azt latom, hogy emberek tengodnek, naprol napra elnek... Hozzaszoktam az itteni arakhoz, de meg mindig nem ertem, hogy emberek otthon hogy kepesek megelni a keresetukbol.
Valoban, Mo. hatarait atkene rajzolni, mert Mo. a csodaval hataros...
verőce21
Nem sok vizet zavar ma már Fletó, de a boogie mindig benne van a lábában. :)
Cicamama55
@karma1: E nyilatkozatát említettem én meg /08:14/, ezt láttam a televízióban, képpel, hanggal! Ezt letagadni nem tudja! Hasonló eset ehhez, a devizahiteles lakásvásárlás kezdeményezése. Azt is erre az időszakra esett pontosan! Először az ő száját hagyta el a felvetése.
karma1
@Cicamama55: Az a baj, Kedves, hogy nincs az a bator ember, aki ma szembesiteni merne ezzel az onmagaval. pedig csak egyszer kene elkezdenie valakinek, es orban osszetorne, mint a tojashej...
Jobb lenne minel elobb, mint kesobb...:o(((
Cicamama55
@karma1: Én kíváncsi lennék azért arra, hogy ha pl. Áder János, Kövér László, Lázár János otthon nézve a televízióban látja ezeket a bejátszásokat, olyankor mi játszódik le bennük? Milyen szöveggel kommentálhatják vajon e riportokat?
wagabund
@Cicamama55: na ez az év kérdése...otthon, a hálóban vajon mit gondolnak?...kizárt, hogy a család egyformán gondolkodik...legalábbis titokban..
Cicamama55
@wagabund: Hát bizony ezt én is erősen így érzem!!
Toby
@koszpeko: Időnként nekiugrott a karámnak, balosoknak, de a Jobbiknak soha!
patyuka
@human: Miről beszélsz?! Az a bizonyos "őszödi beszéd" a választási győzelem nyomán az első frakcióülés miniszterelnöki programbeszédjét követő vita záró aktusa volt, azaz csakis oda, arra az alkalomra szólt: így némiképp indulatos, de teljeséggel spontán, ebből fakadóan fésületlen válaszreakció a változásokat/reformokat továbbra is elsumákolni akaró hozzászólásokra. Az a bizonyos "hazudtunk... nem csináltunk semmit..." a reformokat eladdig elodázó, magát szokásosan és szokványosan omnipotensnek láttató politikával való szakítás szükségességét hivatott - csupán retorikai eszközként, nem pedig valami 'meakulpázásként' -
- argumentálni. És nem is eredménytelenül, mert akkor a frakció "beállt a sorba", közfelkiáltással el is fogadták a tervezet alapjainak realitását és szükségszerűségét, később sokuk - nyíltan, de lényegében a most regnálókkal kollaborálva - cserben hagyták, sőt hátba támadták párt- és miniszterelnöküket ...
Long John Silver
ITT A BIZONYÍTÉK!!!
Az alábbi felvétel vége felé is látni, ahogy Gyurcsány és Szigetvári ott agitálják a színpad egy homályos szegletéből a szaracénokat, hogy rohanják le, de iziben a Keleti pályaudvart!
www.youtube.com/watch?v=TSTWRC6QD4Q
koszpeko
@patyuka: A fidesznyikek és a Gyurcsány Ferencet utálók leragadtak 2006-nál.
Nem akarják megérteni,hogy akkor ősszel egy puccs kísérlet volt.
Sokan elfelejtik akik baloldaliak,hogy volt egy Sz.D.Sz. ami tönkre tette a Medgyessy és a Gyurcsány kormányt is.
Pl. hogy Sólyom Lászlót a fityisszel összhangba megválasztották köztársasági elnöknek.
Miért?
Csillag István miatt.
Szókrakész
@koszpeko: Mi van?

Már te is másra kennéd a sarat?
Szókrakész
@kukac50: Ezért kár volt reagálnod!!!
Eddig is azt tetem.
koszpeko
@Szókrakész: Ezek tények.
Nem sárdobálás.
Ha vennéd a fáradságot és utána olvasnál dolgoknak meglátnád.
Tudod nekem a memóriám nem az akkori rémhír tévé féligazságai és hazudozásaiig terjed.
De hát fidesznyikek s a Gyurcsány utálók belekapaszkodnak s hintáznak rarta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.