Titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Atv.hu-val, kijelentve azt is: nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne.

A honlapon szerdán megjelent cikkben felidézték, a miniszter múlt heti sajtótájékoztatóján azt mondta: Soros György, az amerikai Demokrata Párt egyik befolyásos támogatója, a Clinton-házaspár mecénása mindent megtesz annak érdekében, hogy helyet csináljon a nézeteinek, és arra lehet számítani, hogy aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen. Mint írták, megkérdezték a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy vannak-e közvetlen bizonyítékaik, amelyekből kiderül, hogyan befolyásolja Soros a migránsügyet Magyarországon.

A tárcavezető válaszában leszögezte, hogy

megítélésük szerint

ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze lenne, e finanszírozásoknak köszönhetően pedig a magyarországi civilek a valós erejüknél nagyobb befolyásra tesznek szert a magyar társadalomban.

Lázár János a cikk szerint úgy fogalmazott: "a migránskérdésről elhangzó demokrata megszólalások mögött is Sorost halljuk, hiszen a legfőbb szponzora annak a politikai oldalnak. Ő így harcol a meggyőződéséért, mi a magunk módján". A miniszter közölte: nincs is más bizonyítékra szükség, miután Soros elismerte, hogy Orbán Viktor a legveszélyesebb európai ellenfele.

Az Atv.hu felvetésre, hogy közvetlenebb bizonyítékokra is szükség lenne ahhoz, hogy "a teljes hazai migránspárti civil szférát Soros György befolyási övezetének" tekintsék, Lázár János azt mondta:

"természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás" bizonyítható, de ezek nem publikusak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ebben az országban semmin nem szabad csodálkozni.
Itt minden megtörténhet.
Mivel a hatalomvágy még a dugásnál is élvezetesebb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Ebben az országban semmin nem szabad csodálkozni.
Itt minden megtörténhet.
Mivel a hatalomvágy még a dugásnál is élvezetesebb.
RonaGyuri
Oh és ezt csak egy odavetett megjegyzésből tudjuk meg!
Aki nem amnéziás talán még emlékszik; néhány éve mekkora botrányt kavartak Tompika mamájának állítólagos (a derék nethuszár állításán túl más bizonyíték sohasem merült fel) megfigyelési botránya kapcsán! =))
Vagy ha így jobban ismert: 1998 augusztusában Orbán Viktor akkori miniszterelnök bejelentette, politikusokról, közéleti személyiségekről, valamint azok családtagjairól közpénzen, törvénytelen és titkos adatgyűjtés folyt a megelőző parlamenti ciklusban.
lampa laz
Ne terelj, inkább a matolcsy alapítványokról énekelj + a többi szemét ügyeitekről, azok sokkal érdekesebbek és szívesen hallgatnánk..., de csak őszintén...
Bringás
Na tessék, már bizonyíték is lesz a háttérhatalmak amúgy is köztudott aknamunkájára!
Nagy Mária
Azt valahogy elfelejtik leírni, hogy anno ők is a Soros Alapítvány pénzén tanultak, élükön a miniszterelnök. Akkor nem volt büdös a Soros pénze?
Toby
Tegnap este két ufó landolt a kocsma mellett! KIszálltak a kis alacsony szürkék, bementek a kocsmába, lehúztak egy pofa sört, megveregették Piroska, a pincércsajszi fenekét, felültették Jószit a székre és távoztak!
Bizonyíték?
Titkosítva, erről csak én tudok, mert a többiek nagyon be voltak kábulva !

Na, ez a lézer féle hasmese!
sentinel216
A magyar kormánynak és főleg Lázárnak jó lenne odafigyelni, hogy mit dumálnak! A rendszerváltás óta többször is leszerepelt hazai titkosszolgálatok, piti amatőrök a nyugati szervezetekkel szemben. Ha onnét egyszer el kezd ömleni a köpcös maffiáról összegyűjtött információ zuhany, akkor lesz itt nagy futkározás a csótányok között. Lehet, hogy itthon sakkban tartják egymást a patkányok - lásd Simicska - és ártani is tudnak egymásnak, de ha sokáig toszogatják az amerikai és német rendszert lesz ám "Na ugye!"
gyuszka
@Nagy Mária: Ez egy rosszul sikerült projektje volt a kufárnak. Rosszabb, mint a Bajnaiék által megbukott választásra adott pénz.
eugen4402
Nem kellene már ezt a bábszínházat játszani. Van kb. 2 millió áldozat , akik maradandó károsodást szenvedtek, és haláluk órájáig Fidesz-szavazók maradnak, a többieket csak az érdekli, hogy legyen egy kormány, akit szidni lehet, ha nem áll fel a bohóc..."Langyos a sör, de nekünk így is jó." Dusán, próféta voltál...
Hofipisti
Hálás lennék, ha Lázár miniszter úr megszerezné - akár a titkosszolgálatok jelentéséből a címet, ahol jelentkezni lehet Soros úr támogatására, ugyanis mi - sajnos - egyenlőre nem kapunk. Pedig hát nem ártana! Itt a nyakunkon most már lassan 70 különböző adó, itt a világ legmagasabb ÁFÁ-ja, a drágább magyar tej, mint a szlovák, ha bankba teszem a kis pénzecskémet, kevesebbet kapok vissza, stb. stb.
Persze Soros úr tarthatna nagy gazdasági vezetőinknek egy kis konzultációt, hogyan is kellene csinálni ezt az illibsi gazdaságpolitikát, mert hát -bár Magyarország jobban teljesít! - a fenekünk kikandikál a ... hová is tűnt a gatyám?
Toby
@Hofipisti: Egy luxugörénnyel szemben az "úr" brutálisan erős titulus! Kérem korrigálni!
justhpeter
Az a véleményem, hogy ez a nevetséges huzavona már szégyen a titkosszolgálatokra.
human
Látja? Nem látja? Na látja!
/Hofi/
papa.49
Az ,,orrJani,, megint elengedte magát rendesen, neki nem fizette a suliját a Soros mert NEM IS JÁRT ISKOLÁBA, a 2 faiskola után már a tánciskola is kimaradt, EZÉRT LETT CSUPÁN TÁSKAHORDOZÓ A RAPCSÁK ANDRÁS MELLETT!!!
amaramaistanna
Egyrészt a Fidesz nem használhatja a titkosszolgálati szerveket , ha megtette le kell mondania! - Bár Sorost illetően nyilvánvalóan hazudik a Fidesz! -
Másrészt , addig fogják hergelni Sorost, amíg tényleg ad annyi pénzt a demokratikus pártoknak és a civil szervezeteknek amivel lehet hatékonyan politizálni a Fidesz ellen. Ezidáig nem tette, de lehet, hogy megunja a rágalmakat és előbb-utóbb megteszi. Legyen így!
papa.49
@amaramaistanna: A fütyisz olyan mint a hülye gyerek az iskolába, addig rosszalkodik, míg valaki csak nyakon csapja, hátha a Soros megcsapja őket az eget is nagybőgőnek nézhetik))))))))))))))
amaramaistanna
Vendégkommentár: " Tények? - Matyi Lajos: TV2 Tények: "Soros György vagyonát 23 millió dollárra, átszámítva több mint hatmilliárd forintra becsülik", a rettegett és félelmetes Soros György, a világ valódi ura csóróbb Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő-polgármester-építési vállalkozó-miniszterelnöki bizalmasnál, akinek 23,8 milliárd forint a becsült vagyona."
papa.49
@human: Ez nyilván NEM A TELJES IGAZSÁG, MERT AKKOR HOGYAN TUDTA VOLNA ROMBA DÖNTENI A FORINTOT MÁR JÓ PÁRSZOR, LEGALÁBBIS A FÜTYISZ SZERINT!!!
human
@papa.49: Persze, a 23 millió az 23 milliárd dollár akart lenni, de ezek ennyire segghülyék, hogy ezt a nyilvánvaló hibát sem vették észre.
Bringás
Előbb utóbb kiderülnek a Sorosi disznóságok! Lesz még itt meglepi!
human
@Bringás: Nem figyeltél már megint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.