Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) jóváhagyta az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” elnevezésű, 2016–2017-es összeurópai kampány hivatalos partnereinek első körét. A hivatalos kampánypartnerek hálózata európai és nemzetközi vállalatokból és szervezetekből áll, többek között munkaadói és munkavállalói szövetségekből, technológiai platformokból, nem kormányzati szervezetekből és multinacionális vállalatokból. Christa Sedlatschek, az EU-OSHA igazgatója a kampánypartnerek fontosságára mutat rá: „Az uniós munkavállalók 27 százaléka véli úgy, hogy nem képes 60 éves korukig ugyanazt a munkakört ellátni. A fenntartható munkavégzés és az egészséges időskor előmozdításával a munkavállalók minden generációjában javítanunk kell a munkával eltöltött életet. Ennek középpontjában pedig a kockázatmegelőzés áll. A 2016–2017-es kampányhoz csatlakozva a szervezetek példát mutathatnak és élen járhatnak a munkahelyi kormenedzsmentre vonatkozó gyakorlati...

Forrás: kamaraonline.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
60 éves korig, hm..., és utána? Nem tudom kiket kérdezhettek meg és gondoltak-e arra, hogy pl. az EU illiberális munkaállamában van-e menekvés. Az EU-OSHA ezek szerint nincs tisztában a realitásokkal. Vagy itt mi az unió legszegényebb negyedében már nem számítunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.