A csöppség olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy álló éjszakán át harcoltak az életéért a műtőben. Azt egyelőre nem tudni, ki volt képes ilyen embertelenségre, amely még a rendőröket is elborzasztotta – írja a Blikk.

Szakemberek szerint ilyen kisgyermek esetében a tettest rokonok, közeli ismerősök között kell keresni. Facsarné Werner Mária igaz­ságügyi szakértő a lapnak azt mondta, véleménye szerint megakadt a pszichoszexuális fejlődésben az, aki képes ilyenre.

Egy másik igazságügyi szakértő, Szeles Géza szerint minden szakértő rémálma egy ilyen kegyetlen eset. Egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek egy ilyen bántalmazásba bele is halhat. Ha fizikálisan ki is heveri, ami vele történt, örökre nyomot fog hagyni benne – magyarázta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Remélem még ha, annyi pénzt kell áldozni a DNS vizsgálatra mint az esküvői telefonra, akkor is végig csinálják, és megtalálják a mocskot!!!
Ha megtalálták: kepkezelo.com/images/2weeqr7r03kssjyramev.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Elállt a lélegzetem. Nincsenek szavak... (
1magyar
Na akkor a szülőknek most kell elővenni a nagykést és nyissz!!!
1magyar
Ez a betegség csak faroklevágással gyógyítható!
christike
Gondolom a családban kell keresni elsőkörben az elkövetőt , ehhez nem kell nyomozónak lenni. Egy kétéves közege még a családja és azok közvetlen ismerősei . Egy ekkora gyerek nem mászkál közlekedik egyedül ,legalábbis norm. esetben nem !
Perwool
Remélem még ha, annyi pénzt kell áldozni a DNS vizsgálatra mint az esküvői telefonra, akkor is végig csinálják, és megtalálják a mocskot!!!
Ha megtalálták: kepkezelo.com/images/2weeqr7r03kssjyramev.jpg
Jozefina
Felháborítóan gyalázatos tett!!! Egy két éves gyermeknek még a szülők mellett a helye!!! Vajon ki lehetett a tettes??? Egy nap alatt ki lehetne deríteni, ha rend őreink akarnák!!!

"Rend, rend és rend!

Rend nélkül nincs gazdasági növekedés, nincsenek beruházások és nincsen jó élet.(kinek? - a szerk.) Minél inkább sikerül önöknek megőrizni a rendet és a rendezettséget Magyarországon, annál nagyobb mértékben javul majd hazánk pozíciója a nemzetek versenyfutásában." Ezt mondta tegnap (vasárnap) a miniszterelnökünk!

Vajon rend van, vagy ha nincs ki a felkelős???
Mézike
@Jozefina: Gondolod hogy a rendőrök nem akarják kideríteni ki volt a tettes?
christike
@Jozefina: család és rokonság között lesz a tettes
sziha
Remelem, levagjak a pompolojet. Tompa, muanyag kessel...
bencemacska
Erre nincsen szó, ami ilyen szörnyűséget kifejez!
dr. prédikátor
Adjátok a kezem közé ezt a tetves gecit!!!Én elrendezem egy életre!!!Hugyozni is csak a száján keresztül fog!!!
vonotok
Az állat különb az ilyen fenevadtól! Remélem ha meglesz, soha ha büdös életben emberek közé NEM kerül.
nmi74
Mi az,hogy nem tudni ki volt???! Azé' egy kétéves körül csak tudjuk ki tartózkodik...
Macskaszem
Rohadt elfajzott szarláda aki ilyenre képes. Ha nem tudják kinyomozni ki a tettes, Sintérsanya pöcsét kell levágni.
csa-csa
már a gondolatáért is kinyírnám a tetvet, bárki is követte el!
justhpeter
@Macskaszem: A szóbajöhető összesnek le kell vágni a pöcsét. Beleértve Pinocsetet is.
vukkocska
Levágnám a farkát, beleműteném a tenyerébe, hogy egyetlen pillanatra se felejtse el, mit csinált. Majd a börtönben megtudja, mi a magyarok istene. Mert a raboknál is van becsület, az ilyen bűncselekményt megtorolják.
Borsodi
@Perwool: Ez attól függ kinek a gyereke volt ez a szerencsétlen kis gyerek.Vérdíjat az elkövető fejére,ezt a férget el kell taposni! Ezért kell a halálbüntetés, legalább az ilyen kirívó esetekre .Pl. Kiss László a mártír.
Feraj49
Na ne már,hogy nem tudni ki volt ? Hol voltak a kétéves gyerek szülei ? Ki vigyázott a kislányra ?Tessék a szülőket is felelősségre vonni ! Csak nem a családi pótlékért mentek a postára ?
eugen4402
@Feraj49: Nagy a sumákolás... A Faktor (jól értesült) szerint anyuka bevitte a csöppséget a gyermekotthonba, mondván: lemond róla, mert nem tudja ellátni. Az ottani személyzet vette észre a csecsemő sérüléseit, és tette meg a szükséges intézkedéseket... No comment!!!
Perwool
@Borsodi: Ebben a mocskos dologban nem lehet senkinek megbocsájtani. Erre nincs mentség... még akkor sem ha maga az "Úr Isten" gyereke az elkövető!!!
vukkocska
@Borsodi: Azért én az anyát sem hagynám ki a sorból. Mint kiderült, az erőszak után beadta egy intézménybe azzal, hogy nem tudja gondozni. Nem orvoshoz vitte. Tőle meg végérvényesen elvenném a gyermeket. @eugen4402: ja, most látom, ugyan erről írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.