Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt Brüsszelbe utazik, ahol kedden és szerdán üléseznek többféle összetételben az EU állam- és kormányfői, első alkalommal a Nagy-Britannia uniós kiválásáról szóló népszavazás óta – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A miniszterelnök programja délután egy órakor a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt értekezletén kezdődik a brüsszeli Királyi Akadémia épületében, amit a visegrádi országok kormányfőinek rövid egyeztetése követ.

Délután négy órakor veszi kezdetét az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács munkaülése még a brit miniszterelnök részvételével, aki azonban a szerdai munkareggelin már nem lesz ott – tájékoztatott az előzetes programról Havasi Bertalan.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
most odamegy...jópofizik...eljátsza a tisztelt államfő urat...aztán visszajön és nekiáll hörögni hogy neki saját maga ne üzengessen...mert majd ő üzen magának...hogy tiszteletet követel magától magának...meg ne vegye el a saját munkáját...
kész elmebaj ez az ember...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
...add URAM,HOGY BEKAPJÁK,MEGRÁGJÁK,ÉS KIKÖPIK!!!-már úgy is KAMERUN rosszabbik változatát játsza a kis g...
Csodálkozó
Remélem, egyedül, és az oroszlán NAGYON ÉHES!
bundi
most odamegy...jópofizik...eljátsza a tisztelt államfő urat...aztán visszajön és nekiáll hörögni hogy neki saját maga ne üzengessen...mert majd ő üzen magának...hogy tiszteletet követel magától magának...meg ne vegye el a saját munkáját...
kész elmebaj ez az ember...
huKKK
A saját brüsszeli barlangjába sétál be.
Hajrá Magyarország , Hajrá Viktor!
nezelodo
Na, akkor elmondhatja személyesen, amit az országgal üzentet meg óriásplakátokon, az adófizetők pénzén, csak rám pl. ne hivatkozzon. Vagy van jelentkező a kollégák között, akik szeretnék, hogy a nevükben beszéljen a brüsszeli grémiummal?
karma1
Ugyan, mitol lenne ez az oroszlan barlangja? Kivetelesen nem o lesz a targy, hanem Cameron es a britek. Most az egyszer ugyanazt akarta, mint az unio, hogy Anglia bennmaradjon.. Hat nem fogadtak meg orban tanacsat...
Annyiban viszont tarthat ettol a tanacskozastol, hogy most esetleg azt mondjak neki, hogy vigye a kis diktatorsagat magaval haza, mert csak koloncnak van az unio nyakan, sajnos, most mar nem jut annyi penz a magyarorszagi lelegeztetogep mukodesben tartasara...
Kutyuska
Ha olyan hatalmas államférfi, ahogy egyesek mondják, remélem azzal kezdi, hogy szóról szóra elmondja a tartalmát annak a hirdetésnek, amit naponta ezerszer nyomnak a tv-ben, miszerint Brüsszel arra kényszeríti Magyarországot,hogy ILLEGÁLIS bevándorlókat fogadjon be.
Szíjjártó szerint őszinte politizálást kellene folytatnia Brüsszelnek. Budapestnek nem?
wagabund
..."Orbán ismét elutazik, besétál az oroszlán barlangjába"...

ezt úgy módosítanám, hogy : Orbán ...besétál a fogatlan oroszlánok barlangjába..

kérdés, ostort használ-e?
nyanya001
Remélem felzabálják ezt a Janus arcút !
Ugyanis már aláírta.
De veri a nyálát a szavazaokért !
bakegya
"A RENDETLEN EURÓPA" rendfenntartója képében fog tetszelegni...a felcsutkai maradona...már hallom is ahogy aNAGY MAGYARKODÓK NEMZETMEGMENTŐ KUTYAFAXÁT NYOMJA-csakkk ne az én nevemben.
NEM AZ A BAJ HA HÜLYESÉGET CSINÁL VALAKI-HANEM AZ, HA NEM KÉPES LEÁLLNI!!!
Clavigo
Elképzeltem,,a Zsírmore ,besétál a 3 XL-s nemzeti "malaclopó gatyájában "...:) :) :) :) CC@rrá röhögi magát mindenki,,,,szem nem marad szárazon ,,az tuti.
Desischado
Bár tennék helyre Brüsszelben! Még hogy az oroszlán barlangja? Gyáva ő ahhoz, hogy megmondja az igazat, hogy csak a pénz kell, de a szabályok már nem!
Foxley
Még az is kilép, aki eddig nem akart!
verőce21
Briteket elveszítettük? Sebaj, majd Merkelék beveszik az EU-ba britek helyett Szomáliát és Dél Szudánt. (Szíria közvetlen idecsatolása még kérdéses.) Úgy visszajön az elveszett 6o millió ember. Darabszám meglesz, más nem számít, migránskérdés is egyszerűsödik.
(a kelet-európaiak meg adják a felvevő piacot meg az olcsó (elkeseredett) munkaerőt.)
justhpeter
Nincs olyan helyzet, hogy Orbán ráébredne mennyire ostoba. Az ostobaságánál már csak az aljassága hatalmasabb. Most meg akarja védeni az Angliában élő magyarokat, azokat, akiket szavazni nem engedett. Egy ilyen elvetemülten ostoba gazember csak nálunk lehet miniszterelnök. Minden jobb helyen még a falu bolondja címre sem pályázhatna.
namihami
@Jankó123: Vacsora???
Hiszen egy jobbérzésű oroszlán is csak sírva lenne hajlandó nemhogy megenni, de mégcsak beleharapni is. Inkább beállnának a vegák közé..
keresztapa
Ennyi agysérült csak az MSZP- nél található, állítja az EU-t vezető személye!
Jankó123
@namihami: Jó, jó, tudom!
Még a vak oroszlánt is minimum három napig kéne korbácsolni, hogy egyáltalán belekóstoljon!
:-)))
Yoda69
Hol van ott oroszlan barlang? Mar regen felfaltak volna ha azok lennenek. Legfeljebb macskak. es jatszanak orbannal mint egy egerrel. Csakhogy ennek a karat mi isszuk meg.
jolibaba
Már készítí a nyelvét, kinek lesz ...?
gyuszka
„besétál az oroszlán barlangjába”

Firkász helyesen a fogatlan oroszlán barlangjába, bár én inkább a töketlenek táborába nevezném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.