Végül is ki más lenne alkalmasabb család és karrier összeegyeztetéséről beszélni? Vélemény. Tusványos egyik, meg nem hirdetett gyöngyszemét a Magyar Nemzet találta: a Fiatal Családosok Klubjának sajtómeghívója szerint Rogán Antal felesége is előad a legendás rendezvényen. Vajon mi lehet a téma? Hogy találjam meg a családomat, ha a lakásban túl sok a négyzetméter? Mit főzzek az uramnak este, ha előtte egy börtöntöltelék megint bemártotta? Hogyan szelfizzünk könnyen, gyorsan befolyásos barinőkkel? Nem. Rogán-Gaál Cecília a Mi legyek, ha nagy leszek? Édesanya és/vagy dolgozó nő c. kerekasztal-beszélgetés egyik vendége lesz, éspedig, úgysem fogják elhinni, saját jogán, vállalkozóként. Most pedig idemásoljuk a Magyar Nemzetből, mit írtak a szervezők:...a rendezvény célja, hogy a beszélgetőpartnerek segítséget adjanak a pályakezdő, karrier és családalapítás előtt álló fiataloknak a család és a karrier összeegyeztetésének kérdéséről. Próbáljuk meg vizualizálni, milyen tanácsokat adhat...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Szerintem egy tanacsot ad de azt nagy nyomatekkal: lepj be a fideSSbe, nyalj ki minnel tobb segget, amig el nem ersz orbanehoz, onnantol azta felivel a karriered. Csak ne felejts el szajat mosni, mielott csokolozol az asszonnyal.
Cicamama55
Ő volt ebben a témában a legkompetensebb személy Magyarországon?! Azért ott még nem tartunk, hogy milliomos pályakezdő családalapító karrieristák tegyék ki hazánk fiatal családjainak többségét. Vajon mi volt az első mondata? Keress magadnak egy milliomos férjnek valót...
bencemacska
@Cicamama55: ...az se baj, ha annak már van felesége és gyereke. Zavard el őket, később a gyereket törölheted is a létszámból, de figyelj arra, hogy a gyerektartást az állam fizesse valamilyen trükkel!
Manhattan
@Cicamama55: Folytasd: ...aki lop, csal, hazudik...
papa.49
A kis mimóza feleségecske, mit tud ő a világról, SEMMIT!!!
Akár az ,,üzlettársa,, a Kata, bejárónő, szakács, bébiszitter, nekik csak páváskodni kell, az meg már megy kurvára!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.