Nem vonják vissza Bayer Zsolt állami kitüntetését, bár az elismerés odaítélését ellenzők tábora egyre szélesebb: Polgár András üzletember és Krausz Tamás történész is visszaadja emiatt a saját állami kitüntetését. Lázár János ennek ellenére helyes dolognak tartja a publicista díját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
@Bringás: Te éjsötét bunkó BAROM nyalogány, jól figyelj, hogy silány velődbe beszivároghasson némi értelem: antimagyar az, aki a magyarság érdekei ellen cselekszik, vagyis pl. Antilop (ArRogáns), Viktorlop, Janilop stb. az egész istenverte mocskos Fityisz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
A tülökorrú nagypofájú gátlástalan büdösbunkó Lázár az orbánc-bűnbanda egyik legellenszenvesebb, legkártékonyabb undorító férge.
Elszámoltatáskor golyózáporra jogosult lesz.
Bringás
Adják csak vissza a kitüntetéseiket az antimagyar fröcsögők!
silber13
@Bringás: Antimagyarok?? Te korlátolt!! Akiket elismer a tudományos világ, azok neked antimagyarok!?? Bunkó barom vagy!
Csodálkozó
@Bringás: Te éjsötét bunkó BAROM nyalogány, jól figyelj, hogy silány velődbe beszivároghasson némi értelem: antimagyar az, aki a magyarság érdekei ellen cselekszik, vagyis pl. Antilop (ArRogáns), Viktorlop, Janilop stb. az egész istenverte mocskos Fityisz.
eugen4402
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, lehet, hogy egy igazi HUNGARIKUM születésének vagyunk tanúi. Ez a Lovagkereszt az első olyan kitüntetés, amely attól lesz egyre értékesebb, minél többen utasítják vissza. Éljen a világ, melyet beszoroztak mínusz eggyel...
Bringás
@silber13: Attól, hogy valaki jeleskedik a tudományokban még lehet pocsék magyargyűlölő!
silber13
@Bringás: Esetleg, ha példát hoznál a hülye stupid szöveged támogatására..!:-)))
silber13
@Bringás: De látod milyen hülye vagy? Azt írod: még lehet pocsék magyargyűlölő!" ha ezt írod, akkor az illető magyargyűlölete a pocsék, ergo nem is az!:-))))) Mondom régóta: ritka buta vagy kicsifiú!:-)))
Aki Én
@Bringás: Tudom, hogy csak viccelsz, ezért nem is mondok semmi jelzőt te FASZ!!!
Hellcat
@Bringás: Figyelj ha már annyira nagy fideszes vagy fogadd meg a tanácsukat jó? "...menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat!..." Kérlek szépen hallgass a fideszre!
Bringás
@Hellcat: Nem egészen ezt mondta Kövér!
Bringás
@Aki Én: Ez attól komolyabb, hogy vicceljek!
Csodálkozó
@Bringás: Mondd, e sötét valagbúvár, te TÉNYLEG élvezed, ha megbotránkozást/utálatot/visszatetszést keltesz?
Mert ha igen, akkor lebzselj itt még, hadd okádjunk tőled, beteg majom!
Bringás
@Csodálkozó: Nem, nem élvezem a sértegetéseket, sem a beszólásokat! Néha van néhány értelmes is köztetek, ne félj, nem rád gondoltam! Van olyan is aki velem ért egyet!
Itt viszont szépen megnyilvánul az a paraszt, tahó stílus, amit magukat értelmes embereknek tartó, majom szintű magatartással kihánynak! Ez barátom, minősít és ezt le nem tudjátok tagadni!
Amikor valakivel nem értetek egyet, jön az anyázás, sértegetés! Na ezért vagytok páriák, megvetettek a többi ember szemében és olvasva benneteket, csak a hányingert érzik!
Rhesus Liberalicus, az új makogó faj! :-)))))))))))))))))
Csodálkozó
@Bringás: Ha hányingered van, ne ide járni imádni, lebzselj a kutykuruttyinfón, ott biztosan díjazzák a hozzád hasonló elmeháborodott barmokat.
kerekkocka
@silber13: Miért adsz alá lovat? Így is elég köcsög! Vezesd inkább rá! Az anyjára is azt kellett volna.
kerekkocka
@Bringás: Évek óta nem találkoztam ekkora barommal! Frissen szartak a gazdáid?
Manhattan
"Az állam a "rasszista bűnözőket tartja érdemesnek piedesztálra állítani. Ez pedig már olyan ellentmondás, amit józanul, tiszta lelkiismerettel nem lehet eltűrni" – indokolta a Facebookon Polgár András milliárdos üzletember, miért adja vissza a kitüntetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.