A Fidesz szerint a kereszténység ma a legüldözöttebb vallás és megdöbbentőnek tartják az ellenzék hozzáállását a "keresztényüldözés" elleni helyettes államtitkárság létrehozásával kapcsolatban.

Előzőleg V. Naszály Márta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja sajtótájékoztatón azt mondta, az államtitkárságot csupán propagandacélokból hozzák létre, amely valószínűleg egy funkció nélküli kifizetőhellyé válik, vagy pedig csendben megszűnik.

A Fidesz erre reagálva szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a balliberálisok gazdasági bevándorlók tömegét akarják beengedni és betelepíteni. Eközben a kormány már több mint 3800 gazdasági bevándorlónak adott el letelepedési kötvényt, amin a Fidesz-közeli közvetítőcégek milliárdokat kaszáltak.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen nálunk is a katolikus egyház fejét divat le vén gazemberezni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát igen nálunk is a katolikus egyház fejét divat le vén gazemberezni!
solidedge
Hol vannak már a régi szép idők amikor a keresztények mentek keletre vallást irtani és otthon boszorkányt, eretneket kínozni, égetni.
lampa laz
...hát, ha üldöznek, akkor fuss zorbán, fusss...
Bár úgy gondolom, ha téged 1x elkezdenek üldözni majd, az nem a vallásd miatt fog bekövetkezni.
justhpeter
A fidesz El Camino-ja: a "csuhások térdre" beszólástól a mostani álszent kereszténymentésig. Most kell bevenni a daedalont.
namihami
@justhpeter: És rögtön egy egész dobozzal.
Grumpycat
Nem tudom ki a faszom az a fidesz, de a történelmi ismeretei egyenlőek egy marék szárított egysejtű szarával. Továbbá annyit is érnek. És természetesen akik szavaztak rájuk.
Bringáss
Mindenkitől bocsánatot kérek. Tudjátok, ferdehajlamú és skizofrén vagyok. Néha rámtör. Annak idején a rabbi és a párttitkár is mondta hogy kezeltetni kellene. De mivel liberális gondolkodó vagyok, gondoltam majd megoldódik magától. Meg hát kicsi a keresetem, amit a fidesz propagandaosztályától kapok, az sem sok. Mit tegyek, fiatal vagyok, kell a pénz...
Kovács Gizella
Közben a pápát gyalázzák Orbán facebok oldalán !
Azért van ebben némi báj, igaz ?
Apatszerek
Ha a pápa csak annyit tenne a keresztények védelmében mint Orbán, ellehetne ismerni a keresztényeknek, hogy ő tényleg a keresztények pápája, de ő migráns védelmező! az Oregon állambeli Roseburgban található Umpqua Közösségi Főiskolán a 26 éves Chris Harper Mercer kilenc embert megölt.A mészárlást túlélő egyik diáklány, Stacy Boylan apja a CNN-nek elmondta, hogy az elkövető egyenként kérdezte meg az általa elfoglalt tanteremben az emberektől, hogy milyen vallásúak.
“Keresztény vagy? Ha keresztény vagy, akkor állj fel. Jól van. Mert ha keresztény vagy, akkor alig egy másodperc múlva meg fogod látni Istent” – idézte Boylan az elkövetőt, aki ilyen kérdések után egyenként lőtte le az embereket.
Ugyanaz a média, amelyik toleranciát követel a melegek és a LMBT közösség tagjai számára, egyre militánsabban lép fel azok ellen, akiknek hitelveit nem kedveli.
A keresztények, illetve a fővonalas irányvonallal szemben úszók, például az oltáskritikusok, klímaszkeptikusok vagy az alternatív oktatás híveinek földbe döngölése mindennapossá vált.
A toleranciát követelő média intoleranciájára és képmutatására miért nem hívja fel senki a figyelmet?
Amennyiben az intolerancia megnyilvánulásai helytelenek a melegekkel vagy bizonyos etnikumokkal szemben, miért nem azok a keresztényekkel vagy az abortuszt ellenzőkkel szemben?
James Woods, a szókimondásáról ismert színész a Twitteren fejtette ki véleményét az oregoni mészárlással kapcsolatban. Rövid bejegyzéseiben leírta, hogy mivel az áldozatok keresztények voltak, mind a média, mind pedig Obama elnök hamar elveszíti majd érdeklődését az ügy iránt. A New York Times cikkét kommentálva leírta, hogy
„amint kiderül az áldozatokról, hogy keresztények voltak, többet nem hallunk majd az ügyről a fősodrású médiában.”
Egy másik Tweetben pedig azt emeli ki, hogy a New York Times képes volt úgy megírni a lap főoldalán megjelenő cikket, hogy a „keresztény” szó egyetlen egyszer sem szerepel benne.
Barack Obama hozzáállásáról pedig, akinek Woods...
Apatszerek
Woods keményszavú kritikusa, a következőket írta:

„A keresztények elleni gyűlölettől fűtött bűncselekmény végre elhallgattatja Obamát.”
A Facebookot és más közösségi oldalakat azóta bejárta Armando Hall elgondolkodtató megjegyzése a tragédiáról:
„Amerika legbátrabb személye? A második diák, aki az első lelövése után elismerte, hogy keresztény.”„Aki azért vallást tesz rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt;” Máté 10:32
A cikkhez használt források: naturalnews.com, cnsnews.com, twitter.com
Apatszerek
Ha a keresztények nem védik meg egymást. a pápa nem fogja, még a szavát sem felemelni, misét sem mond az áldozatokért.Miért is nem védelmezi a pápa a keresztényeket? Testvír
,
nezelodo
Basszus, engem is üldöztek, mint keresztényt, a hittanra járás miatt, egy hangadó MSZMP-s tanár. Aztán a rendszerváltás után elsőosztályú fideszes polgár lett.
Apatszerek
– írja a Válláh!Hádásot hírportál. Bibi tehát olyan törököt fogott, aki nem volt hajlandó „lejattolni” vele. Ilyen is van – de csak Hágában, mert például Budapesten, amint fentebb említettük, ennek a fordítottja szokott előfordulni, ahol és amikor zsidók nem ereszkednek le a bőgatyásokhoz.
Apatszerek
,,Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök tegnap Hollandiában járt, s az ottani törvényhozókat igyekezett meggyőzni arról, hogy Izrael a Közel-Kelet egyetlen stabil és demokratikus berendezkedésű állam, demokráciája, s ezen minőségében Európa védelmezője is. A holland parlament hágai épületében a különböző pártok képviselői szépen fölsorakoztak, hogy egymás után kezet rázhassanak Bibivel, a Nobel-békedíj várományosával. Bibi minden képviselővel kezet fogott, mosolygott is rájuk, ám amikor elérkezett egy Tunahan Kuzu nevű törökhöz, aki szintén mosolygott, ám jobbját nem Bibinek nyújtotta, hanem a szívére szorította – írja a Válláh!Hádásot hírportál. Bibi tehát olyan törököt fogott, aki nem volt hajlandó „lejattolni” vele. Ilyen is van – de csak Hágában, mert például Budapesten, amint fentebb említettük, ennek a fordítottja szokott előfordulni, ahol és amikor zsidók nem ereszkednek le a bő gatyásokhoz."
kukac50
Magyarországon nincsen keresztény üldözés! aki azt állítja az hűje.
A papoknak meg nem a politikusok által diktált szövegről kellene beszélni hanem a biblia tanításairól,meg Istenről.
kkalman
A kereszténység a legüldözöttebb vallás? Hol? Mert, hogy nem Magyarországon, hogy itt kelljen megvédeni egy sóhivatalt létrehozva, az biztos.
evacica
Ennyi hülyeséget csak a Fidesz tud összehordani, és hülyíteni a népet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.