Vasárnap a nemek elsöprő győzelmével Magyarország nyert – ezt bírta mondani Orbán Viktor hétfőn, napirend előtt a parlamentben.

 Mindezt azok után, hogy csúnyán elbukott az általa indított népszavazás, 900 ezer ember hiányzott az érvényességhez.

Orbán arról beszélt: mostantól 3,3 millió ember akaratát képviselik Brüsszelben.

Mivel a parlamenti választással a bevándorlás kérdését nem lehetett eldönteni, a választás eredményéből Magyarország véleményét levezetni nem lehetett, egyetlen becsületes megoldás maradt, döntsék el a magyarok, mit akarnak – hangoztatta Orbán.

Közölte: a népszavazás után kezdeményezni fogja az alaptörvény módosítását.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- miért nem viszik már neki a kényszerzubbonyt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
- miért nem viszik már neki a kényszerzubbonyt?
Nessy
ha jól tudom, Alkotmánnyal kapcsolatos témában nem lehet népszavazást tartani! Eddig annyiszor módosították a "gránitszilárdságű Alaptörvényüket", ahányszor az érdekeik megkivánták. A kutyát nem érdekelte a zemberek véleménye!
Nem tudom miért, de nekem Karinthy "Magyarázom a bizonyítványom" c. írása jutott eszembe a nyilatkozatokat olvasva.
jankó321
Zsebcézár a bandátok a jobbikkal és azzal a 15-20 kdnp-s szavazóval együtt alig érte el az egyharmadot. Miféle hatalmas győzelemről beszélsz?
Mondtam, hogy már régóta az erősebb gyógyszert kéne szedned!
nezelodo
Na, hogy már nem retteg annyira a migráktól a Dakota, most a Simlicskától retteg, a jobbik képében. Szóba került emiatt a magyar politika meghatározója, a Vona konditerme, a tetkója, és a Simicska által megvásárolt jobbik. Miért fél ennyire egykori barátjától a vezér, és hirdeti is? Vagy biztosan tudja, hogy hamarosan kitöri a nyakát? Lehet, hogy féltett titkokat is megtudunk, ha lemossa magáról a g...t?
Kutyuska
Úgy gondolom, hogy ha már ilyen elsöprő győzelmet arattak a migránsok betelepítése elleni szavazáson, kezdeményeznünk kellene egy népszavazást arról, hogy a letelepedési kötvényes személyekkel akarunk-e együtt élni mi magyarok. Az én válaszom: NEM!
Tudja valaki, hogy kell nekikezdeni az aláírásgyűjtésnek? Érdemes lenne belevágni.
nevemnick
Ez az ember elfelejti, hogy nem a szavazóit, azt az alig másfél millió embert képviseli, hanem, ahogy ő mondta ,,mind a15 millió magyart". Mi itt ebben az országban épphogy 10 millióan vagyunk, csak az a gond, hogy ország 65%-a nem kér a képviseletből.
Na ugye!
nezelodo
@vadnarancs: ma 13:33. Ne légy öngyilkos, elvégzi azt helyetted és mások helyett a Simicska, mert ahogy trónra emelte, le is tudja onnan taszítani, mert keresztbe tett a királycsinálónak.
Yoda69
Szoljon mar valaki a tahonak, hogy ervenytelen volt a nepszopatas.
simmering73
Brüsszelben körberöhögnek az érvénytelen népszavazásoddal te pojáca. Bringásék itthon ezt beszopják, de kint értelmes emberek vannak.
Grafix69
Akkora önelégültséggel pompázza magát és akkora daccal szerepel a médiában . és olyan öntelt lett ,hogy soha de soha nem akarom ezt az embert senkinek az élére állni, egy tejhatalmú úr egy katasztrófa , nézzétek meg mivé fejlődött Orbán Viktor a valamikori nagy hazafi a valamikori nép embere , mi lett belőle , egy koszos senki ,egy hatalom mániás gazember.
Csizmás Kond
Miért ne módosíthatnák...ők alkották.
Borsodi
@Grafix69: Ettől jobban a szülei se tudták volna bemutatni a mosolygós kisfiukat.
www.youtube.com/watch?v=aazVwvIbmao
nezelodo
@Csizmás Kond: Látszik is az eredményen a KiSZ titkáros lendület, meg az ellentmondást nem tűrő kommunista stílusú tempó, a családi beégett munkásmozgalmi hatalomvágy.
bakegya
A kerítése árnyékában irtja ki ez a falka a magyarokat...nem az idegeneket,mert azok tovább mennek...MINKET,MERT HAGYJUK.
solidedge
A párommal sokáig a Dumaszínházat néztük a TV-ben. Imádjuk a humort. Most rákattantunk az MTV-re. Mikor azt mondta a miniszterelnök a választási vereségre, hogy győztek percekig fetrengtünk a röhögéstől a szőnyegen.
Csizmás Kond
@nezelodo: ..látás...fordulj szemészhez...utána meg pszichikus...
herczeg0210
Kár lett volna az épületért ha rászakad a plafon!
nezelodo
@Csizmás Kond: Látszik, hogy fogalmad sincs róluk és és az előéletüket sem ismered, az elkötelezettséged miatt így sem a szemész sem az agykurkász nem segíthet, de így szép a világ, hogy nem egyformán látjuk.
dr. prédikátor
viktor szopkin !! Mi a szarról hablatyolsz te geci!!!Az egész szavazás ÉRVÉNYTELEN volt!!!Milyen győzelemről ugatsz te féleszű!!!Ez csak NÉPSZOPATÁS volt részetekről!!!Húzzál már el te gerinctelen féreg!!!
anka
@dr. prédikátor: - csak a kötél válassza el a hatalomtól!
dr. prédikátor
@anka: nekem van egy jó erős!!! Kölcsön adom ha felköti magát a viktor szopkin!!!
anka
@dr. prédikátor: - de csak kölcsön mert a többinek is kell! :D
eugen4402
Megöl a kíváncsiság... Ha vasárnap 7 millió "NEM"-voksot találnak, akkor vajon mit mondanának, mit tennének...?!?
dr. prédikátor
@anka: Elég hosszú, jut belőle mindegyiknek!!!
anka
@eugen4402: Ha ekkora főlénnyel nyernek, akkor vasárnap tűzijáték keretében járta volna a páva táncot a dakota! Hétfőn ünnepélyes bevonulás a parlamentbe és 2 órás ego/fényezés/beszéd, amit semilyen zsóti áhítattal figyel..., a többi marha meg lelkesen tapsol. Kedden ki hirdetik a zarándok sétát a felcsúti rezervátumba! /mivel a szombati nem volt sikeres/ folyt. köv... az álmodban!
anka
@Kovács Gizella: - mit-mit?!?! - támogatja...
Lackó50
"Közölte: a népszavazás után kezdeményezni fogja az alaptörvény módosítását."
Ehhez miért kellett több milliárdot kidobni az ablakon?? (Valamennyit talán ebből is sikerült zsebre vágni?) A hálás szimpatizánsoknak előlegbe megemelték az üzemanyag árakat. Kell a pénz a következő agyrémre?
Csizmás Kond
@nezelodo: csak mert a kiszt emlegetted és kimondottan a fideszt vádolod vele azért bátorkodtam megjegyezni hogy a kisz nem csak velük kezdödik és nem is velük végződik...tehát az abból adódó kihatás nem csak rájuk érvényes...és ha nem csak rájuk érvényes akkor akiket érint mind ugyanazon elbírálást érdemelnek.
eugen4402
@anka: Kár volt a fantáziámra bízni. Álmomban láttam a tűzijátékot és a polírozást, de innen kissé zavarossá válik a kép és a hang... A Hattyúk tavából egy különös fickó eltáncolja a Páva halálát, de amitől megfagy a vér az ereidben: a zenét a száztagú cigányzenekar nyomja Farkas Flóri vezényletével... :-(((
nezelodo
@Csizmás Kond: Nem csak rájuk érvényes, bár a Győző apuka a rettegett megyei párttitkár grémiumába már "villanyoltás" előtt nem sokkal könyökölte be magát, amikor még a rivális választási pártmunkás széles jókedvében balkézzel tarkón lőtte magát. Néhány hónap múlva meg már Oxford következett a fiúnak, a többi mai kormánytényezőkkel együtt Soros Ösztöndíjjal. Azt sem felejtem, kisgyerekként 1959-ben végig rettegtem, amikor dobtárassal kopogtak apám ablakán azok a munkasörök, (tsz agitátorok), akiket később a nyolcvanas években, az apuka parancsnokolt. Pápán is volt egy klán, aki uralta a járást, szochazás család, 56-os érdemekért, Leninnel is találkozott, és van névazonosság a maiak között, nagyon szerette az Internacionálét énekeltetni, még 1989-ben is. Akkor a Himnusz még nem jutott eszébe, mint ma, az ülés kezdetekor. Ami meg a KISZ-t illeti a kormányból ki lehetne állítani a háromnegyed egykori KISZ KB-t a rájuk aggatott kitüntetésekkel együtt, a KE-t sem kifelejtve.
Csizmás Kond
@nezelodo: Az, hogy az apuka ki volt szintén nem érvényes...vagy ha mégis akkor ismét mindenkinek.
A Soros ösztöndíj meg nem pártiskola hanem egy alapítványi lehetőség ahol az illetőket a tudásuk alapján válogatják ki.
...szóval így ha jobbról ha balról nézzük ugyanaz.
...a nemugyanaz mégis az hogy van aki megtagadta és van aki ma is azt hírdeti.
anka
@eugen4402: - ez tényleg borzasztó..., de jól működik a fantáziád. - nem kell mindent olyan borúsan látni, csak pozitívan!
Minden jónak/rossznak/ egyszer vége szakad és akkor jön a >>>>>>> scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/12523837_1094887477198059_8406724870599746153_n.jpg?oh=e28590ece3f40eaf222106a848e0d3a8&oe=587B0103
- és milyen jó dolguk lesz ott..., meg alakul a "börtönfoci". :D
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13906647_1163979983622141_7100912926681630334_n.jpg?oh=7f5ebd3bac5c0c8c8c9a0b4f0dc8a91e&oe=58A72F8F
- persze vityenkó megírja az emlék iratát is a "régi szép időkből" :)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10455693_832616916758451_805386608535720896_n.jpg?oh=1cd337524d50e26fe74135d986cf8822&oe=58637417

Röviden ennyi..., na meg egy bili..., és felébredek! :D
nezelodo
@Csizmás Kond: Apuka ma is gazdasági tényező (Kolontári iszapömlésben való üzleti részvétel, bevonva ML-et, neki "adták el a bánya rekultivációs kötelezettséget", a letermelt bányákat, ahol a Kolontárra eladott ledepózott termőföld hiányában nem lehet elvégezni a rekultivációt. Igaz az ő számláján csattognak azok a pénzek is, aminek nem kell látszani, ezért szegény észre sem veszi ha érkezik úgy másfél milliárd, és elfelejti bevallani.
A Sorosozás napi politikává vált, igaz a Soros ösztöndíj nem pártiskola, csak a megyei PB-n osztották egykor az utalványt, ahol a KISZ-es alvezér a Szekeres Imre volt, és nem a napszámos Józsik tehetséges gyerekének adták. A politikát meg a kormánypárt csinálja. Na ennyi elég is, ami persze csak morzsa az összeshez képest, és amit a hívők rendjén valónak tartanak. Az viszont országos probléma, hogy pl egy őket vizslató, miből fizeti a lakbérét, világraszóló ügy lesz belőle. Azért meg bocs, hogy megszólítottalak, véletlen tévedtem le az alagsorba.
sokanvagyunk
Sok a 3 millió vagy kevés? - a 4 millió, létminimum alatt élőket kellene sokallni. - Átírni persze mindent lehet...
"A Világgazdaság úgy tudja, hogy ősszel lesz kész az új modell, amely a mostani szintről jóval alacsonyabbra viszi le a megélhetéshez szükséges minimumjövedelmet."
eugen4402
@anka: Félelmetes vagy! Bizonyítékok illusztrálásában utolérhetetlen!!!
Látom, Te is rémálmoktól verejtékeztél, de hála Istennek (és a bilinek) felébredtél. Szerencsére én is, noha engem csak a Jóisten ébresztett...
Soha nem akarok ezután ilyen álmot: valaki a balett után "Vlagyimír Vlagyimirovics Csajakovszkij" költészetéről tartott előadást, külön kiemelte a vízimadarak iránt érzett vonzalmát... Brrr..!
anka
@eugen4402: Ilyen rohadt korrupt világban legalább a humorérzékünket ne veszítsük el.
- jaaaaa és rosszban is meg kell látni a jót. :)
Csizmás Kond
@nezelodo:navazzee..olvasom a soraidat és igyekszek tisztességesen válaszolni...mikor elérek az utolsó soraidhoz...mész a picsába.
nezelodo
@Csizmás Kond: Méltányolom az erőlködésedet a tisztességes válasz miatt...
Csizmás Kond
@nezelodo: ki minek születik annak hal meg...te csak felszínesen tudsz civilizáltan viselkedni, mert a lényeged a balfaszkodás meg a gorillameldöngetés...le vagy szarva.
nezelodo
@Csizmás Kond: Köszönöm, majd elmegyek hozzád illemtan órára, és ajánlani is foglak másoknak, hogy menjen az üzlet. Jó a referenciád, valahol. Azért köszönöm a visszajelzést, és vigyázz az egészségedre.
kukac50
Bizonyított az elmebetegség Nála! Sajnos nem érti,nem tudja felfogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.