Nemrég kiderült, 200 ezer SIM-kártyát vett egy bűnözői csoport, ami a párizsi és brüsszeli merénylőkhöz kerülhetett. Lehet, hogy módosítják a hírközlési törvényt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hát kérem szépen ki is kötött igen,ki az üzlettárs tulajdonosa itten több sok jó perzsának,töröknek,ha-zará-nak...???-a keleti nyitás-rühellem megkérdezni,de meg nem állhatom (saját lábon igen jól múködik az idegen forgalom)...a tükröspusztító esküvőn eltulajdonított telók már át lettek mentve?
glorianna
Nehezen hihető ez a 200 ezres "vásárlás", már valahol a tizen-egynéhányadiknál fel kellett volna tűnnie a gubancnak. Másrészt meg ha ez mégis igaz volna, akkor az összes ilyen szám letiltásával is beljebb volnának.
Amúgy elég primitív megközelítés, hogy "szigorítjuk a törvényt" - inkább a hatályos törvényeket kellene tudni valóban alkalmazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.