A magyarok fele nemcsak arról hallott, hogy Rogán Antal helikopterrel utazott egy ismerőse esküvőjére, de még arról is értesült, hogy a miniszter először letagadta, hogy a luxusjárművel érkezett – írja az Index.

Az Index megbízásából az elmúlt napokban a Závecz Research végzett országos reprezentatív közvélemény-kutatást Rogán Antal helikopterezéséről. Az eredmény szerint, az emberek csaknem fele hallott arról, hogy Rogán Antal és családja helikopterrel ment egy vidéki esküvőre, majd később az egészet megpróbálta letagadni. 19,4 százalék csak a helikopterezésről hallott, a hazugságot nem vágta, harmaduk viszont nem hallott az egész ügyről. 

A megkérdezettek közül 47,8 százalék szerint Rogánnak az eset miatt nem kell lemondania. 30,6 százalék szerint igen, a maradék 21,6 százalék nem válaszolt.

A Rogán maradását támogatók nagyobb része azért tartaná a minisztert hivatalban, mert

ennél sokkal súlyosabb ügyek miatt sem mondanak le politikusok.

Utána jön a jó öreg magánügy, na meg elnézést is kért. A közvélemény-kutatást végeredménye lehet az alábbi mondat: "az adatok alapján úgy tűnik, hogy a magyar lakosságnak igen magas a botránytűrő képessége."

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán mondta egyszer:
"A magyarok hátán fát is lehet vágni."
És ő meg is teszi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ilyen hülyeség miatt nem, mert gondolom vagánykodni akartak, nem közpénzen tették.Ennél sokkal nagyobb probléma ha offshore ügye van.
Azt kérdezzék tőle!
propeller nick
Nem a helikopteres száguldozás a probléma, hanem az, hogy hazudott. Ha jól emlékszem, volt egy ember ezelőtt 10 évvel, aki azt mondta, hogy "hazudtunk", majd ezt követően hetekig a lemondását követelték és mellesleg betörtek a királyi tévébe, illetve felgyújtották a parkolóban lévő autókat. Az utcakövek felszedését és azt, hogy egy delikvens egy tankot is elkötött felháborodásában, már felesleges is felhozni. Más kérdés, hogy a hazudozást bevalló másik ember sem mondott le. De a mérce attól még kettős, ha egyik hazugságnál lemondást követelünk, a másiknál pedig legyintünk egyet.
human
Orbán mondta egyszer:
"A magyarok hátán fát is lehet vágni."
És ő meg is teszi!
Hellcat
Na ezért van ez az ország halálra ítélve...a magyarok ingerküszöbe esténként a holdat karcolja...
Szókrakész
"19,4 százalék csak a helikopterezésről hallott, a hazugságot nem vágta, harmaduk viszont nem hallott az egész ügyről. "

Gyorsan még vagy 3 nemzethy tévécsatornűát, rádióadót, sms hírküldő szolgálatot!!!

Bár nem kell.

Az az 1/3 már amúgy is menthetetlen.
Ez az 1/3 nem a fidesz 2/3-ának 1/2-e?!?!?!
human
@Hellcat: És erre Orbánék nagyon jól rá is éreztek. Ezt tarthat közpénzen szeretőt Matolcsy, ezért lehet Mészáros Lőrinc milliárdos.
Eriksson
@propeller nick: Azért nem mindegy a hazugság tárgya és mértéke sem. Amit a volt főnök bevallott, az egy ország ügye volt, ill. egy részéé.
Egy helikoptert meg bárki tud bérelni, nem kell ahhoz Rogánnak lenni. Sőt ki is húzhatta volna magát, hogy na lám! Értem még helikoptert is küldtek, csak hogy időben odaérjek az esküvőre az én ügyes, okos kis drágámmal, aki nem mellesleg a menyasszony legjobb barátnője. S ők pláne megengedhetik maguknak még ezt is.
rokker33
Külföldön ahol még él a demokrácia már rég lemondatták volna.nem is a helikopteres dolog miatt hanem azért mert hazudott és ez már nem az első húzása !Rogán Tóninak már rég le kellett volna adnia a mandátumát és felhagyni a politikával!De!!! 1 ehhez gerinc kellene ami neki nincs 2 viszont jó vastag bőr van a pofáján ami kompenzálja ezt a kis hiányosságot így nem érzi azt hogy távoznia kéne a politikai életből!!!
nemfideszes
@rokker33: Tehát egy baloldali esetében, a hazugság még akkor is megbocsáthatatlan bűn ha azt maga vallja be, egy fideszesnél pedig erény, még akkor is ha azt körömszakadtáig tagadja?!
Érdekesen "méred" az embereket!
nemfideszes
@rokker33: Bocsi ez félrement.@Eriksson-nak szántam.
nemfideszes
@Eriksson: Mondd csak, te melyik országban élsz? Mert Magyarországon nem hiszem, hogy "bárki" megtudna fizetni egy félmillás helikopterezést plusz a luxusautó bérlést.

"S ők pláne megengedhetik maguknak még ezt is."

Mármint egy csöcsök mutogatásából élő celeb picsa, és egy soha nem dolgozott, végtelenül buta politikus feleség?!
Katalina62
Megérdemeljük! Miért ne vágjanak fát a hátunkon, és nézzék hülyének a népet, ha egyszer az!
Eriksson
@nemfideszes: És te aztán tudod, hogy melyikben élsz? Már honnan is tudnád, ha csak a propi híreiből és legostobább kommentjeiből töltöd fel agysejtjeid minimális tárhelyeit.
És igen, a vendéglátók megengedhetik maguknak Rogánék luxusutaztatását.
cdn1.szon.hu/2016/10/szabo2-e1475658333463.jpg
nemfideszes
@Eriksson: Először is veled ellentétben nem csak a médiából tájékozódom. Munkám és személyes kapcsolataim révén kicsit jobban ismerem ezt a "világot", mint az átlag honpolgár.
Másodszor, ha a másik állítását nem tudod tényekkel érdemben cáfolni, akkor az ebből fakadó frusztrációdat, ne helytelen következtetésen alapuló degradálással próbáld orvosolni, mert csak még inkább nevetségessé teszed magad.
Harmadszor, mint ahogy a tóni elmondta az utat kis felesége min "sikeres üzletasszony" finanszírozta vagy bartellezte, és nem az örömapa. Esetleg ez ügyben is hazudott?!
Negyedszer, mi a francot is akarsz bizonyítani egy belinkelt fényképpel? Esetleg a férj származására szerettél volna ezzel rámutatni?! És akkor mi van? Annak semmi köze a rogán család urizálásához!
Eriksson
@nemfideszes: Készséggel elhiszem, hogy te egy szép, okos, nem átlagpolgár nemfideszes vagy. Maradjunk ennyiben. :))
Perwool
Te Tónyi!
Mi újság a lakással, tudod amelyik böffentésre tágul? Meg van minden szoba? Szétnéztél az emeleten is?
Szerintem javasold, hogy nektek mint politikusoknak ne kelljen adó bevallást csinálni. Úgyis hülye vagy hozzá, hisz nem tudod kitölteni!Meg amúgy is minek, minden a kölykök és "szeszíl asszony"nevén van. Ellenőrzés! Ugyan már!KDNP-s parlamenti bizottság úgyis rendben találja és simán elhiszi, hogy abból vettél új lakást, kocsit, hogy visszavitted az üres üvegeket.Sőt ebből telik még helikopterezésre is! Működik rendesen a tanyaprogrammal, az ötödik kerületben? Áldják a nevedet a vidéki tanyasiak, hogy lenyúltad előlük a tanyafejlesztési pénzt? Gyűlik rendesen a della az offshore cégeknél?Ennek a mocsok bandának, köztük Rogánnal a pénzéhségét már csak a pofátlansága múlja felül...
Ha, idehaza demokrácia lenne, ez a koszos kis tróger már rég lámpavason lógna bűntársaival együtt!
quadrocopter
"A Rogán maradását támogatók nagyobb része azért tartaná a minisztert hivatalban, mert
ennél sokkal súlyosabb ügyek miatt sem mondanak le politikusok."

Ez az indokolás nem azonos a "A lakosság szerint belefér a hazugság"-gal, nem tűnt fel az újságírónak?
Warlord
Miért mondana le Rogán? A lakosság szerint belefér a hazugság

Meg a farkam a fidesszavazók szájába.
nemfideszes
@Eriksson: Attól mert munkád, baráti és családi köröd stb. révén nagyobb rálátásod van bizonyos dolgokra, mint az átlag embernek, még nem leszel se okosabb, se szebb, maximum tájékozottabb. Maradjunk ennyiben. :)
szaboria1
@Eriksson: Szerinted az nem egy ország ügye amit a letelepedési kötvény kitalálójaként művel? Mert csak azt kell nézni egy kötvény után hány millió marad a befizetett kötvényt forgalmazónál. Aez ott maradt milliók után is majd az adózók pénzéből kell a vásárlónak kifizetni 5 év után mikor lejár kötvénye.
Perwool
@Eriksson: "Egy helikoptert meg bárki tud bérelni, nem kell ahhoz Rogánnak lenni. Sőt ki is húzhatta volna magát, hogy na lám"
De nem húzta! Félnapig tagadta(hazudott), hogy nem ő van a képen!
Helikopterezhet! Ha tisztességesen igazolja, hogy miből telik rá. Erre meg a többi drága hobbijára meg a luxus kecókra...stb. Mert ugye, az adó bevallása szerint, biza nem telik!
Nekünk meg illene tudni, hogy "mibűű", ugyanis tőlünk kapja a fizetését! De ezidáig nem nagyon igyekezett meggyőzni bennünket róla, hogy nem lopta a pénzt. Hazudni viszont reflexből megy neki! (is)
colibri
Az a helyzet, hogy túlcsordult a pohár! A helikopterezés nem is, a hazudozás annál inkább, amitől betelt minden. Sok volt már belőle, nagyon sok! ...és amikor kiállt megmagyarázni a bizonyítványát az újságírók elé, az az igazság, hogy legszivesebben arcon köptem volna!
Perwool
@szaboria1: " majd az adózók pénzéből kell a vásárlónak kifizetni 5 év után mikor lejár kötvénye."
Ha egyáltalán lesz még hazánkban adózó dolgozó!
szaboria1
@Perwool: A nem kereső gyerekek kivételével ma mindenki adózik.
Perwool
@szaboria1: A közmunkabér nem adóköteles, (vannak jó páran) viszont ugyan úgy az adókból fizetik!
De, az adókból fizetik az állam apparátust, az állami dolgozókat, a nyugdíjakat, szociális juttatásokat. Az addig rendben van, hogy ezek a dolgozók adóznak, de mi lesz, ha nem lesz elég pénz. A fiatalok menekülnek a hanyatló nyugatra. Mi lesz, ha a csúnya multi ráun a hatalmas adókra??
szaboria1
@Perwool: Bocsika de ma minden terméken áfa van azt még a közmunkásnak is meg kell fizetni ha csak kajára is költi.
Eriksson
@nemfideszes: Legfeljebb az arcod nem fér fel a Bazilika oldalára.
Eriksson
@szaboria1: Ilyesmivel kell piszkálni, nem helikopterrel.
Eriksson
@Perwool: Ez amolyan foglalkozási ártalom. A hazugság védi a politikust, mert ugye nem lehet mindent őszintén kimondani. Érdekeket sérthet.
vonotok
Egy ilyen hazug miniszterelnök mellett, még jó, hogy nem kell Tóninak lemondani.
szaboria1
@Eriksson: A szomorú az, hogy túl nyeregben érzik magukat. Mint kiderült a felcsúti stadion 11 milliárdja is közpénz. Tehát a cégek adománya sportra nem lehet titok.
Eriksson
@szaboria1: Az a stadion egy gyönyörű építmény. Kivitelezése rengeteg embernek adott munkát, s a fenntartása további családoknak ad megélhetést. Hasznosabb mintha offshorba utalták volna az árát.
szaboria1
@Eriksson: Szépnek szép lehet de ez is csak a pénzt viszi el a fent tartására. Mert bevétele alig van.
Eriksson
@szaboria1: Mondom: Hasznosabb mintha offshorba utalták volna az árát. Ez itt van, kész van, okosan kell menedzselni és kész.
colibri
@vonotok: Olyanok ők egymásnak, mint zsák, meg a foltja. Azokon a legfelsőbb szinteken nincs mit egymás szemére vessenek, egyik 19, a másik egy híján 20, azaz egyformán hazug, tolvaj kapzsik, telhetetlenek!
JAJMÁR
A Hazugság lehet jó szándékú is. Ez nem az a kategória. Arrogáns hazugságai lenézésről és erős cinizmusról árulkodnak. Eszembe sincs felmenteni.
De egyszer mindenki elszámol az életéről.
kulabombaafityiszre
"Kertész Ákos: genetikusan alattvaló, bűnös nép a magyar"
Egyesekre sajnos nagyon igaz.
kukac50
Orbán ilyen bűnöző bandával vette magát körül. Ez az egész kormányt minősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.