lAz Európai Bizottság biztosainak legfontosabb munkatársai a kabinet-tagok, ők közveltenül együtt dolgoznak a biztossal, szervezik a programjait, és tartják a kapcsolatot a biztos alá rendelt hivatalnokokkal. Az új biztosok nem cserélik a hivatalnokokat, de a kabinetet minden biztos maga állítja össze, hiszen itt bizalmi állásokról van szó. Annyi szabály van csak, hogy a nemzetiségi kvótákra figyelni kell, vagyis nem töltheti fel honfitársaival senki sem a teljes kabinetet. Navracsics Tibor tizenhat fős kabinetjébe is csak három magyar került. Az egyikük Szokira Tamás, aki eddig a gazdasági minisztériumban a Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárság titkárságvezetője volt. Még korábban pedig Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadója. Arról ismert továbbá, hogy idén tavasszal Orbán Viktorral és családjával utazott Rómába, szerepelt a Facebookra kirakott családi fotókon is. A Blikk akkoriban arról írt, hogy Orbán Sára kedveseként tartott a...

Forrás: thepost.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Őszintén szólva én az apjuk helyett is aggódom a gyerekekért. Ha belemennek apja "Merjünk milliárdosok lenni!" játékába azzal megpecsételi apjuk a sorsukat. Ráhelnek például már nincs vissza út. Ő már a bűnös rendszer része.
eszegfu
@human: Az szinte természetes, hogy a szülők igyekeznek minél többet adni a gyerekeiknek...csak "magukból", vagyis leginkább egyfajta lelki támogatást, de ha megtehetik, akkor anyagilag is. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy poziciója révén a gyerekeinek és házastársának állásokat "gründol", sőt még az sem biztos, hogy ezeket a feladatokat képesek megoldani. Ez az a helyzet, amikor a gyereket elkényeztetik és azt gondolja: mindig igy lesz...pedig ha a papa keze már nem tud utánuk nyulni, bajok lehetnek a "bünnel" szerzett dolgok miatt.
human
@eszegfu: Melyik volt előbb? A tyúk vagy a tojás? Tesszük fel a kérdést mikor a politikai korrupció és a hétköznapi polgári korrupció viszonyát vizsgáljuk. Vajon a politikus azért hazudik a vagyonnyilatkozatában, mert az adófizető is elhallgat ezt-azt? Véleményem szerint a fejétől bűzlik a hal. Ha a politikusok példát mutatnának és a tiszta gazdaságért valóban működő ügyészség, NAV és törvényalkotás lenne, akkor a kisember sem érezné, hogy neki is kell a tortából egy szelet. Ha politikusok is kivetnék maguk közül a pénzéhes fajtákat, akkor a társadalom is egészségesebb lenne. Az egészségesebb társadalom pedig jobb teljesítményre képes. A jobb teljesítmény pedig mindannyiunk hasznára van.
De egyenlőre azt kell látnunk hogy zsebreteszi az Orbán család és holdudvara a gazdaság azon területeit ahol milliárdokat lehet bezsebelni.
eszegfu
@human: A tyuk és a tojás kérdése nekem változatlanul megfejthetetlen!:) Az viszont nekem is világos: a politikus nem az "egyszerü" ember hazugságaiból indul ki, hiszen ő nem ismerheti a 8 milliós lakosságból csak néhányat... a 8 mill. ember viszont látja, hallja, tapasztalja a 200-300 körüli "elit politikusi" kört, akik eltitkolnak, ill. hazudnak bizonyos dolgokban... És igazad van "fejétől büzlik a hal"! Sajnos semmilyen "példamutatást" a tisztességhez én nem tapasztalok, amit utánozhatnánk!:(
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: " A tyuk és a tojás kérdése nekem változatlanul megfejthetetlen!:)
Pedig egyszerű! Egyszerre jelentek meg az élet fáján, különben hogy ettünk volna rántott csirkét??? :) No ugye... :)))
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Nagyon rendes vagy hozzám, hogy segitettél megfejteni a nagy titkot!:))) Jót rötyögtem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.