Nem talált felelőst a Nemzeti Nyomozó Iroda belső vizsgálata a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében. Úgy tudjuk, az érintettek az akció halaszthatatlan voltával próbálták indokolni azt, hogy miért nem riasztották a Terrorelhárítási Központot, de ennek számos körülmény ellentmond. A TEK és a rendőrség versengése állhat a háttérben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tényleg, már miért lenne felelős? Tudták, hogy fegyvere van, hogy tudja is használni, erre nem az erre kiképzett TEK vonul ki, hanem egy nyomozó, meg két rendőr. Míg a vezetők "versengenek", a kicsik megszívják!
papa.49
Tudják azt pontosan ki volt a hunyó ebben az ügyben, annak az embernek a vére az ő kezén szárad, hiába takargatják kifog derülni, és ki is kell derülnie, és meg is kell büntetni érte a mócsingot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.