A bíróság szerint már nincs kit perelnie a kishantosiaknak, mert megszűnt a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet a bürokráciacsökkentés miatt, de a minisztérium szerint még nagyon is létezik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megy a ,,tilitoli,, fütyiszes jó szokás szerint, az igazság meg közben elvész...
Eladott Ország
"Amikor a migránsok megeszik a földet.
Az év aranykoszorús, ordenáré hazugságát hallották, egyenesen a 3,3 millió
magyar kormányának szájából. Ha két szóval kellene jellemezni a sunyi, gyalázatos, aljas
uszítást, a tulajdon polgárainak hülyének nézését, a féktelen hatalomvágyat és a mértéket nem ismerő harácsolást, azt a magyar kormány szókapcsolat írja körül tökéletesen.
A magyar kormány, ezen belül Fazekas Sándor megtekintésügyi miniszter vagy teljesen
dilettáns, akinek fogalma sincs a munkájáról, vagy hazudik, mint a parancsolat. Harmadik
lehetőség nincs. Értem én, hogy a kicsik, a Mészáros Lölön túlmutató klientúra – fogorvosok, nyelvtanárok, építési vállalkozók, ügyvédek, fodrászok ­, akiket önök földhöz juttattak hálájuk jeléül és a jövőbeni támogatás elvárásával, azok most majd elkezdenek sipákolni, hiszen akkor végeztek utoljára mezőgazdasági munkát, amikor a cserép muskátlit átültették. Annyit is értenek hozzá. Mégis, az ő földhöz juttatásuk érdekében kellett kivágni hatalmas állatállományokat, mert a gazda nem jutott földhöz. Miattuk kellett beszántani Kishantost. Miattuk mentek tönkre ezrével az évtizedek óta földművelésből élő családok.
Akkor miért nem óbégatott Fazekas úr? Az miért nem volt fontos? Most sem a gazdákat védi
azok ugyanis tudják, hogy a bevételért meg kell dolgozni – hanem a haszonlesőkért sipákol. És fenyegetőzik, háborút hirdet, menekültek ellen uszít. Tehát melyik verzió az igaz, Fazekas úr. Jobb hely lenne ez az ország, ha a felkapaszkodott, senkiházi, mohó tahók eltűnnének és a becsületes parasztemberek visszakapnák a méltóságukat. Meg a földet. Sőt! A Földet."
Grafix69
@Eladott Ország: Persze mert a rendszer így működik : Ha hagyod ,hogy lopjak netán még támogatod is akkor lophatsz te is ,ha nem hagyod akkor nem ,hogy nem lophatsz de még azt is elveszem tőled amid eddig volt . A bíróságok,a rendszer az egész egy csaló, tolvaj népnyúzó banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.