Alföldi Róbert a Facebookon állt ki a Momentum Mozgalom akciója mellett, és arra biztat másokat is, hogy aláírásukkal támogassák a Nolimpia névre keresztelt népszavazási kezdeményezést.

Kedves Barátaim és kevésbé Barátaim, akik erre járnak!

Kérem, hogy ezt olvassátok, olvassák el!

Kérlek, akkor is, ha errefelé szavaztál, és akkor is ha arrafelé szavaztál.

És arról persze nincs vita, – mert miért is lenne, – hogy amikor az olimpián szól a himnusz, akkor könnyes lesz a szem, és büszkeség van.

És persze, hogy négyévente ott ülünk mindannyian a képernyő előtt, és szorítunk, és kiabálunk, és boldogok vagyunk, és szeretünk.

Akkor egymást is.

Mert akkor lényegtelen, hogy ki kire szavazott.

Szerintem ebben a témában is lényegtelen, hogy ki kire szavazott. Mert pártszimpátiától függetlenül mindannyiunkat érint.

És ha ezt elolvasod, elolvassák, akkor pontosan, világosan, mellébeszélés nélkül lehet érteni, hogy miért is lényegtelen,

hogy ki kire szavazott, miért kell, hogy ne legyen fontos,

hogy ki kire szavazott.

A jövő miatt...és a jelen miatt... meg magunk miatt.

Kérem, hogy terjessze, aki tudja.

És írja alá, ha úgy gondolja, hogy ez mindannyiunkat érint.

https://nolimpia.com

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huKKK
@Köb Jani: Ostobaság lehetetlent elvárni egy halandótól. Az ön által említett "zsidó olimpiát" Jézus bácsi még a vére árán sem tudta megakadályozni, mi se akarjunk okosabbak lenni Jézus szenszejnél.
Nem félnie kéne a zsidóktól, hanem képeznie magát, tanuljon meg ön is folyékonyan beszélni 5 nyelven, szerezzen még 3 diplomát és nem lesz olyan zsidó aki lelegelné Ön elõl a füvet.
Sírás ahogy maga sopánkodik. Egy magyar ember a jéghátán is megél ha 10 milliárd orgyilkos zsidó is próbálná gátolni ebben!
Hogy tud így élni?
Az Ön látásmódjával annyira mag tudnám rontani az életérzésem, hogy depressziós elmezavaromban öngyilkos lennék.
Tudja Ön, hogy a sopánkodó hozzáállás a lelki-fizikai egészségre károsabb, mint az alkoholizmus, kábítószerfogyasztás és dohányzás együtt?
Ha nem hajlandó vigyázni az egészségére én nem viszek virágot a sírjára!
huKKK
@Pergető: Megkeveredtem. Ezért írtam tévedésbõl vadnarancs helyett Bayert a komment végént.
Elnézést!
huKKK
@wpym: 12:47
Lehetni mindent lehet.
Egyelõre ez még csak egy jól, szorgalmasan terjesztett kisebbségi álláspont. Párszázezer támogató komment még nem minõsül közvéleménynek, bármennyire is szeretném.
Amint összegyûjtik a 2 millió támogatót a jelenlegi pár százezer helyett, hajlamos leszek elfogadni, hogy a megduplázódását követôen közelíteni fog a többségi állásponthoz.
Jelenleg úgy vélem Alföldi úr jövõbeli melegjézus ábrázolása egyöntetû sikerére, elfogadottságára nagyobb az esély, minthogy erre az olimpiaellenes ügyre négymillió támogatót össze lehetne gyûjteni.
Köb Jani
@huKKK: Képzelje csak el, hogy zsidó gyökerekkel rendelkezem és magyar indentitással, ezért csodálkozva élem meg a magyar nemzetnek:, bűntudattal való élését, amit a zsidó holokausztból élők ragasztottak a magyarra. Megnyilvánulásod ha egyáltalán képes lennél felfogni egy kommentelő társaság tegezési szokásait magázódással folytatni különcködésnek tűnik, ugyanúgy mint Alföldi Róbertné állásfoglalása a A magyar Budapest olimpia rendezéséről.
Cefi
@Pegero: =pergető=bringás=pergető . Te szarházi tetves mocsok! Miért nem takarodsz vissza orbán valagába, te vérfertőző, ocsmány gyilkos, köztörvényes, díszköcsög!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.