„Talán ilyen hülyeséget nem kellene leadni!”

– ezzel a szöveggel posztolta ki Facebook oldalára Széles Gábor, az Echo Tv volt tulajdonosa a Kovács Gergely interjújáról szóló cikket. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője tegnap volt az Echo Tv Napi Aktuális című műsorának vendége. A felvételen 6:55-től kezdődik a pillanatok alatt legendássá vált interjú:

Egyik hozzászólásában Széles tovább értetlenkedik Mészáros Lőrinc (az új tulajdonos) csapatának szerkesztői döntése kapcsán:

Széles Gábornak nem vicces a kétfarkús interjú a volt tévéjében

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Elképesztő, hosszú-hosszú percekig a műsorvezetőnek nem esett le... Ez ám a "humorérzék"!
Îgy megszîvatni a műsorvezetőt,aki fel sem fogta mit hall!? Szenzációs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Aki a "találmányát" úgy dobta be a köztudatba, hogy legalább 500 évre megoldaná Magyarország energiagondjait, az csak a pszichiáterének utasításaival foglalkozzon!
aremy
mert a nemzetesek tuják hogy mi az a vicc.hát ez a vicc!
Manhattan
Elképesztő, hosszú-hosszú percekig a műsorvezetőnek nem esett le... Ez ám a "humorérzék"!
Îgy megszîvatni a műsorvezetőt,aki fel sem fogta mit hall!? Szenzációs!
human
Azért az M1 még mindig hozza a formáját: Nézzétek csak az oszlopdiagramok arányát! Nem először sütik el ezt a fajta adathamisítási technikát. Ez a saját választóiknak teljes lenézése.
uploads.disquscdn.com/images/0787c870cfaf0bfeb8c26e1c6a71cb3c5072da14c9e46002838bc98ff9d66894.jpg
karma1
@Manhattan: Van egy olyan erzesem, hogy ennek a hulye velkovicsnak, EGYALTALAN NEM esett le,... Egyszer meg halalkomolyan bele is fojtotta a szot Gergobe, de O vegig pokerarccal magyarazott...

Asszem, ez a ket part letezik ma igazan nagyon sok lehetoseggel: A Ketfarkuak meg a MoMo...:o))) Ha kozos listara tennek magukat, allitom, nagyon sok ember rajuk szavazna, ha masert nem, csak azert, hogy NE ovinak menjenek a szavazatok...
(Tudod, akik egy oran belul par millio forintot kepesek adomanyokbol osszegyujteni, azokra odafigyelnek, es szerintem azok szavazni is elmennek majd. Mert aki a Kutyapartot komolyan veszi, az tutira leszxarja a Padret...:o))))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/04/negylabon-az-orban-nyitott-slicce-elott/
Ezennel megállapítom, hogy Széles Gábor egy természeti csoda. Minden téren. Ennyire
feneketlenül buta embert elég ritkán látni a mi égövünk alatt is, pedig nem gyenge a felhozatal
kormánykörökben. Széles Gábor azonban egy más dimenzió, már amennyiben az ő esetében lehetséges dimenzióban gondolkodni. Bármilyen vonatkozásban. Kezdésnek gondolkodjunk el azon, hogy a magyar közoktatás nem most zuhant a szakadékba,
hanem már évtizedekkel ezelőtt. Az a rendszer, amelyik diplomát ad egy ilyen szellemi
mélygarázsnak, csak beteg lehet. És nem (csak) az olyannyira imádott édesjó anyanyelv ellen elkövetett sorozatos merényletekre gondolok, bár az sem utolsó szempont. Ennél azonban érdekesebb az a középkori boszorkányokra hajazó átokszórás, amit az üzletember nagy nyilvánosság előtt – jó, nem olyan nagy az, csak páran járunk oda röhögni – előad.
„Aki eladta a lelkét a Simicska pénzének…” kezdetű verssor helyből megérne egy alaposabb
elmeorvosi vizsgálatot. Már csak azért is, mert az Orbán nevű a komplett hatalmát köszönheti a Simicska pénzének, a Simicska pedig a pénzét köszönheti az Orbán hatalmának. Erre a
szimbiózisra épült fel az egész mai, bűnszervezetben elkövetett országlás. Ebből profitál ma is a Széles és a hozzá hasonlóan magasan kvalifikált agyhalottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.