A kancelláriaminiszter szerint belátható időn belül Magyarország nem fog olimpiát rendezni, vagyis elég valószínűtlen a Budapest 2028.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
jani én balga azt hittem hogy a nemzet az ti az ss vagytok most meg kiderült hogy az ország is csak ti az ss vagytok akkor a nép mi kik vagyunk?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/23/ha-en-lelkes-balvanyimado-es-olimpia-rajongo-lennek/
A gyáva geciségen és sunyi patkányságon túl számomra igazán mellbevágó az a derűs
hazugságcunami, amire az életüket feltették ezek az egy év alatt három demokratikus vereséget elszenvedett korrupt maffiózók. Lázár János egy héttel ezelőtti hazugsága önmagában is elég indok lehetne minden gondolkodó ember számára arra, hogy – miután jól kiröhögte az elvtársakat – elzavarja őket oda, ahová valók. Aki egy hét leforgása alatt annyit hazudik, mint a Fidesz-KDNP nevű vérszívó egylet az elmúlt napokban, azt egy józan nemzet sehol a világon nem venné komolyan.
Sziszifusz
Mert a betelepítési kvóta elleni népszavazás, érdeklődés hiányai miatti eredménytelensége, nem volt égés ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.