Nem mintha közvetlenül választanánk államfőt, de azért jó tudni, hol, hol nem fordult meg Majtényi László. A Fidesz frakcióvezetője bedurrantotta az államfő-választási kampányt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól van, már csak egy lépés a zsidózás a hordában! Ez hozza a Nagy Fosás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Mivárható ettől a sötét alaktól??? Semmi más. Normáis érvelése indoka nincs. Sötét, mint a debreceni éjszaka!!!
szaboria1
Lali király te is mehetsz Grazba kezeltetni magad.
Nessy
A hülyeség állampolgári jog! Na de ennyire???
Pálinkafőző Rézüst
Lajjoska mindig alul tuggya magát múlni... :))))))))
Eladott Ország
Ime a termékdíjas Kupakos Laláék államfő jelöltje.
"No, mi lesz az államforma? Monarchia? Áder addig tartja melegen a trónt, ameddig a Fidesz
nevű bűnszervezet megerősíti az államfő hatalmát, aztán szépen visszavonul horgászni? Felcsút dicstelen szülötte pedig beül a bársonyba és életünk végéig nem szabadulunk meg tőle? Vagy majd örökölni lehet a posztot? Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország. Az ember, akiről fotósorozatot közöl az MTI – konkrétan arról, hogyan horgászik – egyetlen egy esetben sem állt ki a demokrácia megóvása mellett. Most sem szólalt meg a Népszabadság­ügy kapcsán, de soha máskor sem szólalt meg. Ő csak van, néz, védi a pintyeket, mosolyog a horog végén vergődő nyomorult halra, amelyik aligha élvezi a torkát átfúró horgot és semmi mást nem akar, mint hogy legyen már vége, Orbán haverja foglalja el végre a trónt és őt senki ne szekálja soha többé olyan hülyeségekkel, mint az ország szolgálata. Hiszen ő soha nem azt vállalta, hanem Orbán szolgálatát. Egy színtelen, szagtalan, súlytalan figura aki azt hiszi, fel sem tűnik senkinek a létezése. Az valóban nem, de a hiánya igen. Pontosan annyira alkalmatlan és méltatlan a posztjára, mint a nemzet golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások munkájából profitáló sunyiságával.
Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket. Ügyes."
quadrocopter
Jól van, már csak egy lépés a zsidózás a hordában! Ez hozza a Nagy Fosás!
Nagy Mária
Istenem! Mennyi időbe kerül kitalálni ennyi összeesküvés elméletet, hogy vakítsátok a népet?
Nagy kár, hogy a köztársasági elnököt nem mi választhatjuk, mert akkor bármilyen kormány esetén be lehetne építeni egy féket a rendszerbe.
karma1
@Nagy Mária: Ne feledd, Dragam, ezeknek a rengeteg penzukon kivul rengeteg idejuk is van arra, hogy baromsagokat talaljanak ki...
CsipkeRózsa
@karma1: lehet, hogy a baromságok kitalálásához is kell egy kicsi kis ész.
papa.49
Mars a sarokba kupaklaja, megint nem vetted be a gyógyszert))))))))))))))
dr. prédikátor
Kupaklala! téged meg basszon meg egy talicska majom!!! Geci!!!
namihami
Csak finoman a Lalival. Ő hozza a vidámságot, jókedvet és kacagást (többekkel egyetemben) ebbe a szomorú kis hazánkba. Elég megszólalnia és máris dől a fél ország a kacagástól. A maradék 2 millió pedig tátott szájjal gyönyörködik a Lalája újabb ""bölcseletében"".
És higgyétek el, szükség van az ilyenre is. Ha másért nem, hát összehasonlítás céljára. Lehetünk mi bármilyen hülyék, a lalák mindig győzni fognak, őket mi nem leszünk képesek überelni.
silber13
@CsipkeRózsa: Kósa ( kupakos , tesze-tosza-tuszi) Lala esetében egy kicsi kis észt feltételezni, nagyon nagy merészség ám!
Qqberci
@Eladott Ország: "No, mi lesz az államforma? Monarchia?"

Nem. Tákolmányos Anarchia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.