Az öt fiú közül a legidősebb 10 éves volt. A gyerekeket szüleikkel együtt beidézték a rendőrségre, de eljárást nem lehet indítani ellenük, mert egyikük sem éri el a büntethetőség alsó korhatárát - adja hírül az MTV Híradója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@charlie: nekem is az volt az első gondolatom, hogy "mivel"?
Nem tudom elképzelni, hogy "ivarérett" volt a kis mocsok. Persze lehet, hogy vannak koránérő gyerekek, de ez inkább a lányokra jellemző.
charlie
Közbe olvastam olyat is, hogy erőszak nem történt, csak annak tényét állapították meg. Bármit is jelentsen ez. Csak nehogy az legyen, hogy kiderüljön, hogy csak lehúzták egymás bugyiját, és az egyik szülő pampogot.
Zwei
@charlie:)

lehet! ... csakhogy a hazai büntetőjog már ezt is erőszakos nemi közösülésnek tekinti!:P
Paszi
tartok tőle hogy ez nem egyedi eset. vagy legalábbis mostantól nem lesz az. Tanárként tudom hogy a 8-9éves negyedikes gyerekek tisztában vannak minden nemiséggel kapcsolatos kérdéssel. legalábbis ők úgy gondolják, hogy tisztában vannak.
Marijja
@Paszi: azért mert tud valamiről, nem kell csinálni..............ez sokösszetevős amúgy is....
Evikati
@Paszi: A rendben, hogy ma már az ilyen korú kisgyerekek felvilágosultabbak, mint mi régen. Az erőszak viszont nem tartozik a nemiséggel kapcsolatos, egészséges felfogásra. Erre írtam az előzőekben, hogy a szülők felelőssége nagyon nagy! A felvilágosítás és az egymás iránti tisztelet megtanítása, elfogadtatása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.